Umarim canim...umarim her isteyen istedigi kiloya ulasir nekadar vermissin canim gecen hafta?Merhaba ben 1.5 ay önce başladım ama sadece spor yine yemeye devam ediyordum 134 kg ile başladım ve son 1 haftadır ciddi bir diyete başladım işte salı günü az yedim ve spora devam ettim yatın tartilcam en son kiloydum ama yarın daha farklı bir rakam göreceğim çünkü bedenimde bile hissediyorum umarım sen de başarırsin
evet canim cidden cok sansliyim ama esim benim kadar sansli degil... adam bildigin manken 26 yas 190 boy kas yigini ve ayriyeten cokta yakisikli bense 117 kilo 168 boy 24 yas.... yanina bile yakismiyorum el ele tutustugumuzda yanimizdan gecenlerin acayip bakislari cok sinirimi bozuyor nerden bulmus hunu diyen bikac kisi bile oldu... esimde uzuluyor bu duruma pek belli etmesede ama benide cok seviyor ah ah bi yanina yakissam milletin o acayip bakislarida bi son bulsa....seni seven doğum gününü unutmayan bir eşin var bence bu herseye değer :) kilo dediğin sey verilir seni her halinle seven es zor bulunur o yüzden bidaha üzülme sen cok cok sanslısın
Bence pilav ve patates birini terçih et tatlımBugune gelelim
kahvaltim
2dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1domates
1 bardak sekersiz cay
1 kk peynir
4 zeytin
ogle ise
1 kase domates corbasi
1 dilim ekmek
aksami birazdn yiyecegim sofra m söyle
1 tabak kiymali patates yemegi
1kase yogurt
4 ymk kasigi pilav
Pilav oldugu icin ekmek yok
saat 10 gibi taze sıkılmış 1 bardak mandalina suyu icicem
Tavsiyene uyucam tatlim :))Bence pilav ve patates birini terçih et tatlım4 kaşık yoğurt 1 porsyona eş değer
Bu hafta yani dün tartildim 126.5 im. 134 ile başladım ve 1 aya yakın suan olmuştur. Ama bir kırılma da varUmarim canim...umarim her isteyen istedigi kiloya ulasir nekadar vermissin canim gecen hafta?
evet canim cidden cok sansliyim ama esim benim kadar sansli degil... adam bildigin manken 26 yas 190 boy kas yigini ve ayriyeten cokta yakisikli bense 117 kilo 168 boy 24 yas.... yanina bile yakismiyorum el ele tutustugumuzda yanimizdan gecenlerin acayip bakislari cok sinirimi bozuyor nerden bulmus hunu diyen bikac kisi bile oldu... esimde uzuluyor bu duruma pek belli etmesede ama benide cok seviyor ah ah bi yanina yakissam milletin o acayip bakislarida bi son bulsa....
Cok iyi vermissin canum tebriklerBu hafta yani dün tartildim 126.5 im. 134 ile başladım ve 1 aya yakın suan olmuştur. Ama bir kırılma da var
Selan canim. Cidden sabir gerektiriyor Rabbin tum diyettekilere sabir versin yardimci olsun insallahhhselammm ______ALLAH yardımcın olsunn canım seni çok iyi anlıyorum sabırlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?