- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Günaydın KK Ailesi... Hepinize öncelikler sevgiler.. Bende bu ofisle ilgili dert bitmiyor.. Yaklaşık 7 haftalık hamileyim. Bebiş düşünmüyorduk ama bize sürpriz oldu
Geleyim sorunuma. Ben burada 7 aylık çalışanım. Diğerleriyse çok eski çalışan. Muhasebede bir abimiz var çok severim çok iyidir ancak hamile olduğumu bilmesine rağmen günde 1 pakete yakın sigarayı içiyor üstelik camınıda açmıyor çoğu zaman. Açtığı zamansa çok az bir şey aralık oluyor. Yani içtiği sigara olduğu gibi koridora, koridordan bana ulaşıyor... Şimdilik yan odada çalışan mühendis yok. O da çok sigara içiyor ofis dumanaltı oluyor. İnanın daha ofisin kapısına gelmeden o leş kokuyu alıyorum. Haliyle ilk aylardayım ve mide bulantım zirvede. Bütün kokulardan, çoğu yiyecekten tiksinmiş durumdayım. Birde üzerine bu sigara kokusu eklenince hem bebişe zarar geldiğini düşünüyorum, hem midemi bulandırıyor, hem de yoğun bir öksürük krizine giriyorum bu da kasıklarımı ağrıtıyor... Kapımı kapatmak istiyorum ama daha önceki sekreterde hamile olduğunu öğrendiğinde kapısını falan kapatınca patronlar 'Neden kapatıyor kapısını?' diye abuk bir soru sormuşlar. Zaten kızı çok durdurmamışlar, Hamileliğinden mi yoksa gerçekten kendi hatasından mı orasını bilmiyorum... Neyse ben bu abiyi nazikçe uyardım rahatsız olduğumu belli ettim o da azalttı birkaç gün. Ancak sonra tekrar eski kıvamına döndü. Birde patronun akrabası kendisi. Eşim ya çık oradan ya da ben şikayet edeceğim diyor. Borçlarımız var bu yüzden çıkamam. Şikayet edilirse benim ettiğim ya da ettirdiğim çok belli olur çünkü sigaraya tek tepki gösteren benim... Bana bir çıkış yolu bulalım el birliğiyle