Bu Ofisten Nefret Ediyorum.

iş yerine gelen giden oluyordur muhakkak. nereden bilecekler, söyleyin eşiniz dostunuz şikayet etsin.
ben de iş yerimin kafeteryasını şikayet ettim hamileyken, birkaç bin tl ceza ödediler. kimse de benim yaptığımı bilmedi. bana birşey diyemedi. hatta ben şikayet edeceğim sizi demiştim kendilerine de. sağlık bakanlığına iletmeniz ve hamile iken buna maruz kalıyor olmanızı devlet ciddiye alacaktır.

sigara diyince bile gözlerim yandı öğhhh leş gibi kokuyodur her yer, hiç içmeyen biri olarak yanıma yaklaşılmasına bile tahammül edemiyorum ben, hamile değilim ama içim kalkıyo, kişi kendine bunu nasıl yapar aklım almıyo, hiç anlayamıcam sanırım

şefim vardı ay derdi içenlerin saçları falan kokuyo benimki Allahtan kokmuyo, içimden derdim bir de bana sor

iş yerine gelen giden oluyordur muhakkak. nereden bilecekler, söyleyin eşiniz dostunuz şikayet etsin.
ben de iş yerimin kafeteryasını şikayet ettim hamileyken, birkaç bin tl ceza ödediler. kimse de benim yaptığımı bilmedi. bana birşey diyemedi. hatta ben şikayet edeceğim sizi demiştim kendilerine de. sağlık bakanlığına iletmeniz ve hamile iken buna maruz kalıyor olmanızı devlet ciddiye alacaktır.
çok haklısınız ve çok da iyi yapmışsınız... önce tatlı dille konusacağım baktım olmuyor şikayet edeceğim mecburen.. midemin bulantısını zor bastırıyorum sonra bi sigara yakıyorlar tekrar başa dönüyorum afedersiniz kusturacak kadar rahatsız ediyor.

şikayet et, net

sigara diyince bile gözlerim yandı öğhhh leş gibi kokuyodur her yer, hiç içmeyen biri olarak yanıma yaklaşılmasına bile tahammül edemiyorum ben, hamile değilim ama içim kalkıyo, kişi kendine bunu nasıl yapar aklım almıyo, hiç anlayamıcam sanırım

şefim vardı ay derdi içenlerin saçları falan kokuyo benimki Allahtan kokmuyo, içimden derdim bir de bana sor

bende kullandım ama inanın şuan üzerime sinen kokudan bile midem bulanırken kendime kızıyorum. nasıl içtin diye. hatta içtiğimi hayal edince bile bulantım artıyor... ayrıca bırakın içen birinin saçının kokmasını yanında içildiği zman bile her tarafı kokuyor. eve gelince eşim sanki kıraathanede çalışıyorsun bune kızım ya diyor

Ay bebeğinizin neden adamların zevki yüzünden zarar görsün ya!! Adam olan bir kere laftan anlamalı. İşten çıkın ya da bir kere daha uyarın başka seçenek yok gibi. Üzgünüm :110:

merhaba naptınız, cozum bulabildiniz mi?
Patrona söylemeden kapımı kapatmaya başladım çünkü muhasebeci abimiz sandığım kadar iyi değilmiş gibime geldi. Nazikçe rahatsız olduğumu belli ettim o zaman böyle çalışamayız biz seninle rahatsızsan evinde otur dedi iyice moralim bozuldu. Patronda neden kapın kapalı derse sigara dumanı bana zarar veriyor diyeceğim... Çıkarırlarsa çıkarsınlar. Aklınca gözdağı veriyor. hepi topu 5 ay camını açta zıkkımlan sigaranı değil mi

Back
X