• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ofkem beni yiyip bitirecek

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Son zamanlarda bu durum gittilce kotulesiyor cocuguma yansimaya basliyacak diye korkuyorum. Sutum azaldi sanki bu durum yuzunden. Bazen olmek en iyi cozum geliyor
Bu nobet geldigi zaman kalbim carpiyor. Surekli her kes beni asagiliyacak gibi geliyor telefonla ugrasiyorum diye o...... sen cocuguna annelik yapamaya layik degilsin diyecek gibi Cocugumu alip oldurekler anne olmaya layik degilim diye. Bunlar aklima gelince kafami duvara carpiyorum aksamlari cok oluyor
psikologa ve psikatriye gittim bu arada. hafif ilacda kullaniyorum faydasiz sanki.
Hayatimda bezdim kendi kendimin bogazimi sikiyorken kendimi buluyorum. Annem cok uzuluyor.

Çocuk büyütmek zor ve yıpratıcı bir dönem. Belliki sizide cook yormus.Kendinize uğraşlar bulsaniz kafanızı dağıtacak. Ve siz neden kötü anne olsanız ki neden bu düşünceye varıyorsunuz.Hayat çok güzel havalar ısındı alın çocuğunuzu dışarı çıkın park vs. Cocugunuzla eğlenceli vakitler geçirin. Insanlar neden sizi elestirsin neden hakaret etsin çocuğunuzu elinizden alsın. Bunların hepsi boş düşünceler. Ne mutlu size annelik duygusunu tatmissiniz. Çocuğunuz için güçlü olun tedavi olun sosyallaşın dua okuyun hayata gülün. Öfke öfkeyi tetkikler. Gülün ki hayat size pozitif enerjiyi yollasin

Ofke yoktur. Anlayissiz, dusmanca, empati yoksunu baskici cevre vardir.
Hasta degilsiniz, cevreniz size iyi gelmiyor.
Akliniza sahip olun, cozum arayin.

Çocuk büyütmek zor ve yıpratıcı bir dönem. Belliki sizide cook yormus.Kendinize uğraşlar bulsaniz kafanızı dağıtacak. Ve siz neden kötü anne olsanız ki neden bu düşünceye varıyorsunuz.Hayat çok güzel havalar ısındı alın çocuğunuzu dışarı çıkın park vs. Cocugunuzla eğlenceli vakitler geçirin. Insanlar neden sizi elestirsin neden hakaret etsin çocuğunuzu elinizden alsın. Bunların hepsi boş düşünceler. Ne mutlu size annelik duygusunu tatmissiniz. Çocuğunuz için güçlü olun tedavi olun sosyallaşın dua okuyun hayata gülün. Öfke öfkeyi tetkikler. Gülün ki hayat size pozitif enerjiyi yollasin
Cocugum bir aylik daha cikamam

senin diger konularini da biliyorum. lutfen daha fazla gecikmeden daha iyi bir dr a git. lohusa depresyonu hafife alinacak birsey degil.
oncelikle sunu dusun senin.canindan gelen bir can var kucaginda. hickimse ama hickimse sana ona nasil davranacagini anlatamaz cunku onu sen dogurdun. onun icin en iyisini sen bilirsin. ve sen mukemmel anne olmak zorunda degilsin. lutfen bu esnada sosyal medyadan uzak dur o dunya gercek degil bunu kendine hatirlat. ikinci olarak esin bu duygularindan habersarsa en azindan seninle biraz vakit gecirsin bebegine de annen baksin inan yarim saat bile yeterli. ofke nobeti geldiginde burnundan derin nefes alip agzindan ver ve ofkenin senin ruhunu karartmayacagini kendine tekrarla. hergun mutlaka ama mutlaka ilik dus al. kendine 10 dk olsun ayir. ve bol bol dua et...

Lohusa depresyonu. Ağırlaşmış gibi, yardım alman lazım ama psikolog değil, eşin ev işini yapacak, annen bebeğe bakacak vs... bol bol nefes alacaksın. Senin şimdi psikoloğa gidecek bile vaktin yok. Çek herkesi kenarı ben iyi değilim yüklerimi azaltın de. Telefonla uğraşmak niye kötü olsun? Benim de bebeğim 3 aylık, uyuduğu an telefon elimde. Bezleri, oyun halısı, alt açması ordan sipariş ediyorum, kk yı takip ediyorum vs... dışarı çıkamıyorsak bir şekilde nefes almalıyız o da telefonla oluyor. Ama benim bırakacak kimsem yok, senin annen yanındaymış ne mulu. Annen bebeğine bakarken sen de çık dışarı markete git, sokaklarda dolan, kendine güzel yiyecekler al.

1 aylıkken ben de öyleydim hafifledi şimdi.

Maneviyata sığının eğer inançlı iseniz .
Maneviyatın iyilestirmeyeceği hiç bir ruh sağlığı yoktur.

Back
X