Bu olanlara inanamıyorum. İftira..

sınavdaki öğrencilerden şahit bul kendine.

Katiliyorum. Hakkini ara konu sahibi.
Kanalda guzel fikir aynen.
Ayrica " dayim avukat" deme etkisi yaratir " arkadasim televizyon kanali muhabiri" demek. Bu taktigide deneye bilirsin ilk basta goz korkutmak amacli.

Kağıt? Hangi kağıt? Yakaladım dediği kağıdı çıkarsınlar ortaya o halde. Ayrıca tutanak tutulmadan neye istinaden kopya çektiğini iddia edebiliyorlar.Kanıt ve tutanak mutlaka olmalı..
Sınav esnasında başkaları yok muydu şahit gösterebileceğin? Dekanlığa bu şekilde başvurabilirsin.
Hatta suç duyurusunda bulun,iftiradan..

Konu sahibi bu işin peşini asla bırakmayın. Her ne olursa olsun olumlu sonuçlanacağından umutluyum. Okulun Bölüm başkanı, dekanı, rektörü hiç uğraşmayınız. Okulun adı çıkmaması için olayın üstünü örtebilirler. Hakkınızı arayın. Sıradaki yazının resmini çekin, o hocanın yanına gidin konuşun. Kağıt yakalamışsınız bende görmek istiyorum benden yakaladığınız kağıdı deyin. Size ağzınızı açıp kağıt gösteremezse, diğer hocayı getirin herşey açığa kavuşur. Bimer'e kesin şikayet et. Olumlu dönüş yapacaklardır.

Merhaba,
Ben üniversitede (Marmara Üni.) kopya olayından uzaklaştırma aldım ve kağıtla yakalandım.
Bu işler böyle kolay yürümüyor, beni soruşturmaya çagırdıklarında ellerinde bi 5 cm kalınlığında dosya vardı ve yakalanan kopyaların fotokopileri dosyada bulunuyordu. Size bir savunma yazdıracaklar orada şikayetlerinizi dile getirirseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum. Dersten tekrar sınav olabilmek ve bir daha ki döneme kalmaması için de elinizden geleni yapın dekanlık,rektörlük, YÖK nereye gerekiyorsa dilekçe yazın. Özel okullarda bu tarz yolsuzluklar çok olur. (Para için öğrenciyi haksız yere dersten bırakma vb. )

Öncelikle çok geçmiş olsun
Asistanın elinde yazılı bir kopya yok. Nasıl ispat edecekmiş? Sınıftan şehitlerin de var.Asistan seni sıraya yazı yazmakla suçlandın sonra hocaya gidip yazılı kopya yakaladım demiş. Nerde bu yazılı kopya ispatla derler adama!

Durumu aynen olduğu gibi uygun bir dille dilekçeni yaz, dekanlığa gönder.
Dosya takip numarasını da al, haklıysan peşini asla bırakma!

Hii simdi ozel unv adi ciksin istemez.bolum baskaniyla gorus tv lere cikacaginizi,dava acacaginizi soyleyin.
Kagitla yakalamis madme iapatlamak zorunda gostersin kagidi.simdi is mahkemeyw dokulurse bu deralw ilgili notlari cikti alup gosterebilir sakin dokunma parmak izine baksinlar size ait olmadigi ispatlansin.bu asistanin sizle derdi ne bole cirkeflik yapiyor

Anim bende olsam cildiririm. Hatta o hocaları öyle bir rezil ederdim ki bir daha dışarı bile cikamazlardi. Ayyy çok kindarim ben ne yapar eder mahvederdim ya zaten ben mahvoldum diye. ama sen bence gerekli yerlere başvur hakkını ara

Kopya kağıdını göstersin o zaman diye ne diye cikismadiniz asistana hocaniz yaninizdayken nerde o kagit göstersin yoksa mahkemeye veririm deseydiniz ya? 10 saat komilik yapiyorsaniz hakkınızı sòke sòke almanız lazımdı şoke olmaktansa.

Böyle manyaklar her yerde var. Bende de vardı, vizede falan yazdıklarımı siliyordu, tükenmez kullanmamızı yasaklamıştı.
Sonra dedemin, nurlar içinde yatsın, eski kurşun kalemlerini buldum. Suya değince pilot kalem gibi yazıyordu, normal yazıldığında da tamamen silinmesi mümkün değildi, çok bariz iz kalıyordu. Birden notlarım yükselmişti.

Her türlü bastırın, dava açacağım bile deyin, gerekirse de açın.

Bir arastirma gorevlisi olarak sana kopya cekilmesi durumunda uygulanmasi gereken prosedurden bahsedeyim. Kopya cekilmesi yada kopyaya tesebbus durumunda ogrencinin kagidi alinir. Akabinde tutanak tutulur ve tutanaga soz konusu kopya kagidi da ek olarak ilistirilir. Yani kopya kagidi yakaladim diyorsa onu da gostermek zorunda.Bundan sonraki surecte dekanlik sorusturmasi yapilir.hem kopyayi yakalayan asistan dinlenir hem de kopya cektigi iddia edilen ogrencinin savunmasi. Ve buna gore karar verilir. Madem kopya kagidi yok. Bence zaman kaybetmeden dekanliga dilekcenizi verin. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…