Bu olay hakkındaki düşünceleriniz

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Kızlar etrafımdan duyduğum bir olay var.. Şöyle ki kadının biri kayınvalidesiyle konuşurken laf arasında bir şey geçiyor.. Kayınvalidesi bir yerde bir eşyayı unutmuş.. Gelini de bunun üzerine, aşık mısın anne gibi bir şey demiş.. Hani bir şey unutanlara şaka yollu böyle denir ya.. Bu arada kayınvalidenin eşi de hayatta yani yaşıyor bunu da belirteyim.. Neyse bu lafın üzerine kayınvalide ağlamaya başlamış. Gelininin ona çok büyük saygısızlık yaptığını düşünüyormuş şimdi çok kızgınmış gelinine.. Sizin bu olaydaki düşünceleriniz neler

söyleme tarzı nasıldır bilemem bir mimik veya ses tonu çok şeyi değiştirir ama şaka olarak söylediyse kaynana küscek yer aramış galiba

Bence saçma bir tepki.
Huzurluk çıkarmak için bahane etmiş gibi..

Su an buradan bakınca takılacak bir sey yok, öylesine denmis diye düsünebiliriz. Kv nasıl biri bilinmez. Timsah gözyaslarını mı akıttı onu da bilemeyiz. İnsanın bilincaltı derin tuzaklarla yaralarla dolu bir dünya. O an aklına biri gelmis olabilir de.

Babannemin bir gün bizde agladıgını gördüm ben. Sadece annem ben vardık. Annem mutfaktaydı. Yanına sokuldum neden ağlıyorsun anlat bakım bu gözyaşlarının bir sebebi olmalı dedim. Yok bir sey dedi. Çok ketumdur kendisi. Dedim hadi hadi projeye yetişecem anlatmazsan surdan suraya gitmem dedim. Çocukluk aşkı vefat etmiş onun haberini almıs anons edilirken. Yani olur böyle seyler.

Aşık mısın Leyla misin gibisinden dalgın insanlara kullanılan cümle herkes bilir ama kv bu abartir saygısızlık der

Back
X