• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu olayi yaşayan var mi??????

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
372
Puanlar
33
Merhaba bayanlar
Ben cocuk istiyorum ancak kist oldugu icin 1 aylik dogum kontrol hapina başladık tedavi için dun almayi unutmusum ve esimle iliski yaşadık. Sizce hamile kalir miyim yoksa haplari iceyim mi? Ne yapmaliyim

bir gunden birsey olmaz diye dusunuyorum etkisi devam ediyordur hapın ama icinizi rahatlatmak icin saglık ocagındaki bir doktora sorabilirsiniz hastaneye gidemiyorsanız

hamile kalma ihtimalin çok düşük zaten kistin de varmış.
içsen de bişi olmaz sanmıyorum.

İcinde kullanim talimati var unutunca ne yapman gerektigi tam hatirlamiyorum en azindan ertesi gun hapi var

Ben yıllarca kullandım. doktorum unuttuğun günden sonraki gün iki tane alırsan sorun olmaz demişti.

Bende korktum dedim hamile kalayim isterim ancak kist varken olmaz ama bazilari diyor ya bir gun unuttum hamile kaldim diye o nedenle korktum acikcasi

Merhaba bayanlar
Ben cocuk istiyorum ancak kist oldugu icin 1 aylik dogum kontrol hapina başladık tedavi için dun almayi unutmusum ve esimle iliski yaşadık. Sizce hamile kalir miyim yoksa haplari iceyim mi? Ne yapmaliyim

benim bildigim kadariyla 1 gun dahi unutsan hamile kalma riskin yuksek. ama ne olursa olsun icmeye devam etmelisin.

Peki icmeye devam edicem ya hamile kalirsam bebege sıkıntı yaratmaz mi?

Kist varken hamile kalamazsın.onlar engelliyor diye biliyorum hapı içmeye devam et bence.Bende de aynı sey oldu 1 ay hapı içtim ve kistim yok oldu sonra tedaviye başladık.Rahat ol bence..
benimle aybi sorunu yasayan birini gormek guzel oldu sizin bebeginiz var mi

Ben 2 gün unutmuşum 3. Gün 3 tane birdenn içtim,eğer zehirlenirsem diyede eşimi uyardım. Ben hamile değilsem sen hiç değilsindşr.

Kizlarr bende kahverengi lekelenmeler geliyor neden olur bu 1 hafta gecti esimle birlestikten sonraa

Back
X