- merhaba kk üyeleri
- 7 senedir tanıdığım lise arkadaşım ve 2 senedir evli olduğum adamdan bahsetmekdeyim.
- Eşim (lise mezunu,babasının ona açtığı dükkanın patronu bekar erkek kardeşi ile ortak..kasa benim eşim. babası vefat etti 1.5 sene oldu annesi kız kardeşine de eşim bakıyor. kısacası iki ev sorumluluğu var
- Ben: üniv mezunumuyum evli iken iki senelik laborantlık okudum . birinci sınıfta kızıma hamile kaldım. mezun olup 9 ay calıştıkdan sonra oğluma hamile kaldım.
- Ortak olarak eşimin anneannesinden piyasası 200 bin olan bir evi 90 bin lira vererek satın aldık.(onun ailesine yakın)
- Özetle kariyerimin başında işime veda yaşadım. eşim efendiliği ile okuldaki hocaların ve ailemin gözbebeğiydi.
- fakat sanayide çalışması babasının vefatı iki ev sorumluluğu onu agresif bir insan yaptı. önce evindekine saygısını kaybetti (evet hiç bir şeyi eksik etmiyor) ama artık hem bana ve benım aileme hemde kendi ailesine oldukça umursamaz ve ilgisiz.
- Konuşurken açıklama yaparken küfür etmeler, eve gelip çocukları sevip telefondan 101 okey oynamalar sonra da iki çift laf edemeden uyumalar. işine geldiğinde cilve yapıp benımle uyuma çabaları (ama aksi halde kızı ile uyuyor bende herkez gece rahar yatsın dıye oğlum ile)
- yani 4*4 lük bir ev hanımı asla değilim ama 4*4 lük bir anne sayılabilirim.
- eş olarak oldukça sakin ve sorumluluğu fazla diye uyumlu davranıyorum ama nankörlük karsısında canavara dönuşüyorum. amacım vazgeçmek asla değil tek istediğim maddi desteği ailesinden çekmesin fakat bizi onlardan uzak tutsun.
- yeniden aşık olmalı bana (bakımlı ve güzel kategorisinde ilk 20 ye rahat girerim) Eşim tam aksi sadece karizma ama bakımını bile ben hatırlatırım.
- yani olaylara karşı tutumum ve çirkef çenem yüzünden süt gibi adamı çileden çıkarmak istemiyorum. NE YAPMALIYIMMM ????