bu olaylardan bişe anlayamadım.yardımcı olun lütfen.

hulyalog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
21
0
86
İstanbul
arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.Bir derdim var fakat tarafsız olarak dışardan bana destek olabilecek kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.bunun için hepinize çok teşekkür ederim.geçen pazar günü eşimle ortada çok önemli bir sebep yokken kavga ettik eşim kavga anında ailesini aradı ve aileside kavganın içine girmiş bulundu.ben ağlıyordum ve sakinleşemiyordum.o anda babası bana cazgırlık yapma diye bağırmaya başladı.beni bırakın üstüme gelmeyin dedikçe üzerime çullandılar.sonra eşimin abisi bana bağırmaya başladı.eve polis geldi ve babası eşimi dövdü.bunun üzerine eşimi alın gidin dedim gittiler.olaydan sonra kendini mafya zanneden büyük abisi geldi.bana mafyalık yapmaya başladı.(ben evimizi alırken yarı parasını çalışarak ödedim.eşim çalışmadığı içinse onun kısmına düşen payı ailesi karşıladılar.)
abisi konuyu bilmeden bu evdeki herşey benim senin hiçbir payın yoktur demeye başladı.benim aileme ve bana hakaretler etti.siz eşinle birlikte oyun oynuyorsunuz dedi planlarını sen önceden yapmışsındır dedi.daha birçok şey söyleyip gitti.

5 dakika sonra eşimi alıp geldi.bu sefer farklı bir tribe girmişti.sanki 5 dakkika önceki adam o değildi.tam tersi eşime nasihatlar vermeye başladı.kendi hayatını anlattı nutuklar attı kendince konuyu bağlayıp çekip gitti.bundan sonra benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu.ne olduğunu anlayamadım.arkadaşlar bana yardımcı olur ne olur.ben bu olayı içime sindiremiyorum unutamıyorum.1 haftadır kötü haldeyim.

ben anlamadım

eşin neden ailesini aradı,babası sana cazgırlık yapma diye bağırıp eşini mi dövdü?

Eşin kaç yaşında?babasının evli barklı adamı dövmesi saçma değil mi? eşin dayak yerken sesini çıkarmadı mı?

birde polis niye geldi,biri mi çağırdı?

Siz eşinizle tartışırken eşiniz neden ailesi arama gereği duydu ki? Bu çok bilindik bir şeydir oysa olay üçüncü şahıslara aksettirilirse çıkmaza girer. Ama sizin aranızda geçmeydi tartışma şimdiye çoktan unutulmuştu.

eşin neden ailesini arıyor ne alaka??? o abide bi kadının karşısında ahkam kesmeyi kolay görüyor gitsin bi adama mafyacılık oynasında ozaman görür neymiş kabadayılık delimi ne...
plastik kabadayı

selam canım sadece yazını okurken ooooooooohaaaa diyorum eşinin ailesine ne münasebet sana bagırıyor saygısız terbiyesi ben olsam onu degıl 5 dk 1.5 sn bile dinlemem kapı dışarı ederdım bu arada eşin neden çalışmıyor ?hata eşinde ama bunları senı maruz bırakmaması lazım 1.si nedeen ailesini arıyor kavga edınce erkek müsveddesi2.si abiisini görsem bogardım herhalde ALLAH sana sabır versin valla ii biriymişsin

Senin uzerine cullaniyorlar ,
esini babasi dovuyor ,
es kavgada ailesini alip geliyor .
bu nedir ya?

Sen nasil dustun bu aileye?

Kac kurtul bir an once

Ailece psikopatlar!

şimdi odana git küçük bir valize bir kaç eşyanı al annenlere,yada varsa kardeşine git,biraz kafa dinlemek eşinede sanada iyi gelecektir..

allah yardımcın olsun..

Biiraz karışık olmuş ama babsı eşinizi neden dövdü.
Koca adama karısının yanında el kaldıracak kadar şuursuzluk olur mu.
Niye aileleri karıştşrdınız işin içine , keşke hiç aramasaydınız.
Kendi aranızda çözseydiniz.
Olaylar çığrından çıkmış resmen.
Eşiniz ne diyor olanlar için?

Kavga ederken eşim çok sinirliydi,bende korktum.anneme gitmeyi düşündüm.evden gitmeyim gelip beni tutsunlar diye ailesini aramış birde herşeyin bittiğini benim birdaha geri dönmeyeceğimi düşünmüş.şaşkınlıktan gelip durdursunlar diye ailesini aramış.birde ben ailesine inanılmaz derece saygılıyım onların yanında susacağımı düşünmüş.

eşim 35 yaşında kendine ve ailesinde doğulu bir aile kafası var hepsinde,büyük küçüğü döver küçük olan sesini çıkarmazmış.bu saygıymış.kimse kendinden büyüğe ağzını açamıyor.bu nedenle babası dövdüğünde sesini çıkarmadı.

polisi komşular çağırmış.geldiler ve bana şikayetçimisin dediler.bende değilim dedim ve gittiler.

Olayı daha detaylı anlatabilirsen iyi olur. Ne yaptığını, aranızda ne geçtiğini, eşinin neden ailesini arama gereği duyduğunu.
"Aa, ne pis insanlar! Topla bavulunu, kaç!" diyerek taraf olmuş olacağım çünkü. Bu insanlara dokunan nedir ki, bu eziyeti ettiler eşine ve sana?

eşimde onları aradığı için çok pişman olduğunu söylüyor.hatta şuan aileside neden bizi aradın kendiniz çözseydiniz diyorlar.bundan sonra bizi aramayın diyorlar.
bana göre babası beni dövemediği için oğlunu dövdü herşey senin başının altından çıkıyor diyerek oğlunu dövdü ama ben pek inanmadım.

şimdi herşeyi düzeltmeye çalışıyoruz ama abisi söyledikleriyle kaldı.abine gidip konuşalım dedim.sen ne demeye çalıştın diyelim dedim.abisinden çekindiği için kabul etmedi zamanı gelince bunlar konuşulacak bende ona kırıldım diyor.

Tarafsız gözle yazacak olursam olayların geldiği boyuta bakarak bir süre eşinle ayrı yaşamanı bu süre içerisinde devam edip etmeyeceğinize karşılıklı olarak karar vermenizi öneririm.

hiçbirşey anlamadım ddesem

bunlar birşeyin peşinde sanki herşey çok saçma çünkü

Yanılmıyorsam eşinizle barıştınız. Bence artık abisiyle konuşmayın, bu konuda hiçbirşekilde muhattap olmayın.
Kavga anında eşiniz fevri davranmış ve yok yere ailesini aramış, bu ona ders olmuştur.
Sizde yok yere kavga edilirken ailenize gitmekle tehdit etmişsiniz bu da eşinizin yaptığı kadar hatalı bir hareket olmuş.
Büyük kavgalarda akla gelen ne varsa o mutlaka ertelenmeli o an, en azından on dakika.

bu olaydan sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz anlamadım.koskoca adam babasından dayak yemiş üstelik karısının yanında....aile sana bi dünya hakaret etmiş....

o evden biraz uzaklaşıp düşünmeye ne dersin????

pazar günüydü geç uyandık birlikte güzelce kahvaltı ettik saat 16 oldu.ben dışarı çıkıcam dedi.lütfen çıkma,bugünü beraber geçirelim,tv izleyelim oturalım konuşalım dedim.dinlemedi beni çıktı gitti 2 saat sonra beni aradı bende açmadım telefonu küsmüştüm. sonra 1 saat daha geçti ben aradım dedimki eve gelme ozaman annenlerde kalırsın dedim.kapıyı kilitledim.2 dakika sonra kapıya dayandı çok aşırı sinirliydi bağırmaya başladı.aç apıyı eşyalarımı alıp gidicem dedi. bende kapıyı açtım.üzerime yürüdü yere düştüm ağlamaya başladım.yakalarıma asıldı bana neden bunu yapıyosun diye.ben sadece ağladım.sonrada korkumdan anneme gitmek istedim saat 19.30 du.3 dakia içinde ailesini akrabalarını herkesi aramış geldiler.ve olanlar oldu

babası sana cazgirlık yapma .. ! nasıl böyle bir ithamde bulunabilir bu nasıl bir terbiyesizlik saygısızlık ya ne insanlar var çok şaşkınım.
aile terbiyesi yok bu insanların çok belli. abisine gelince işine gelince kabadayı işine gelmeyince süt dökmüş kedi ve paragöz.
eşin bunlara nasıl izin veriyor. k. bkma canım ama senin eşindede iş yok üzülerek söylüyorum yok bu adam seni her yerde ezdirir böyle daha bunlar ne ki ben şimdide geleceğinizi görebildim.
büyük bir dersi hak etmiş hem ailesi hem eşin. seni küçük görmüşler herhalde. sen gelinsin agzını acamassın ya cullan culanabildiğin kadar ayıp yan asıl bir kocaymış seni onlara küçük düşürüyor. ......

okurken kafam karıstı. sız kavga ettınız kocanız babasını cagırdı ama babası sana kızarken oglunu dovdu. mafya abısı sana bagırırken kardesıne nasıhat verdı. nasıl bır aıle bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…