• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu pahalılıkta sonumuz ne olacak

Travel sistem bebek arabaları hantal ama çok rahat arabalardan.Biz bir buçuk senedir kullanıyoruz yağmur kar kış demeden her yerden geçiyor araba.Diger türlü arabalarla mümkün olmuyor karda kışta çıkmak.Kotu yani ağır ve yer kaplıyor İyi yapmışsınız ama çok para geldi bana.Yani siz anladığım kadarıyla hep markalara takılıyorsunuz.Kaliteli olsun uygun alayım demiyorsunuz.O zamanda şikayet edecek bir durum yok sizin için her halükarda alırsınız.

Benim eşimde İstanbul’a geri dönmenin peşinde ama en son gittiğimde ben çok tedirgin oldum. Her yer Suriyeli, Afgan. Avm gidiyorum Türkçe konuşanlar azınlıkta kalmış. 2 sene önce biz Antalya’ya taşınmadan önce bu denli yoğun değildi.
Geçen eşim tartışma programı izliyordu. Türkiye’ye Çin, Vietnam modeli yapacaklarmış. Paramızı değersiz yapıp, Ucuz iş gücüyle, ihracatı artıracaklarmış. İkisine de gitmiş biri olarak Dünyanın fabrikası konumunda olan, insanların yoksulluktan sokaktaki köpeğe, fareye kadar herşeyi yediği çok sefil ülkeler.
Allah sonumuz hayr etsin 🙏🏻
Yorumunuz beni çok ürküttü inşallah artık bi şeyler yoluna girer

Back