- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi kivircik92
Sudocrem çok önerilmiyor sürekli kullanıma yalnız bi araştırın isterseniz kötü pişiklerde kullanılıyor
İlk başta mustela ile başlayacağım.
Eğer pişik olursa sudocrem alayım dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sudocrem çok önerilmiyor sürekli kullanıma yalnız bi araştırın isterseniz kötü pişiklerde kullanılıyor
Ben de aynı durumdayım. Hergün üzülüyorum bu duruma. Neşemiz kalmadı. 42 yaşındayım böyle şey görmedim. Geleceğe bile güzel düşünceyle bakamaz olsukUmutsuz uyanıyorum her sabah...
İnsanları temel gıdaya bile muhtaç bırakan sisteme lanet olsun. Kısacak yer de kalmadı artık, nasıl yaşayacağız bilmiyorum
Rejimlerde pahalıkiRejime girdim ben bugün az yiyin pppjjkjqkj
Evet çok güzel anlatmış B bir_umut_yasamakNe güzel ifade etmişsiniz, Evet tam da buna dönüyor hayatımız, bütçemizi sarsmadan yapabildiğimiz ne varsa çıkıyor hayatımızdan yavaş yavaş, her gün biraz daha harcamalarımızdan kıstığımız, neyi azaltsak dediğimiz bi dönemdeyiz, kahvenin kgsu olmuş 150 lira, eşimizle sıradan bi kafede kahve içmek bile lüx olacak bu gidişle…
Ben de aynı durumdayım. Hergün üzülüyorum bu duruma. Neşemiz kalmadı. 42 yaşındayım böyle şey görmedim. Geleceğe bile güzel düşünceyle bakamaz olsuk![]()
Bibs, Avent’in iki çeşidi, Chicco, Wee ve Nuk denedim, hiçbirini tutmadı. Boşuna masraf etmeyin bence.Asla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Chicco deneyeceğim bu hafta. Var mı öneriniz?
Avent kauçuk damaklı kullanmıştım ben,onu almıştı.Asla weebaby Emzik tutmadı. Nuk denedik onu da tutmuyo. Beni kullanıyo emzik olarak
Chicco deneyeceğim bu hafta. Var mı öneriniz?
Türkiyede bir süredir yaşamadığım, alışveriş yapmadığım için ciddi soruyorum 8.000 az para mı? Yani 8.000TL yılda 96.000TL yapar, bununla tatile çıkmak gayet normal değil mi? 8.000TL de pul olduysa yazık insanlarımıza cidden boşa çalışıp didiniyorlar![]()
Bibs, Avent’in iki çeşidi, Chicco, Wee ve Nuk denedim, hiçbirini tutmadı. Boşuna masraf etmeyin bence.![]()
Buradaki tavsiyeleri de aldım ama tutmadıAvent kauçuk damaklı kullanmıştım ben,onu almıştı.
1 kilo tereyağı 55 litaya alıyorum. Kaya çiftliğibe bakın. Oldukça güzelTürkiyede yoksulluk sınırı şuan 10 binlira yani 8 bin baya altinda kalıyor.
açlık sınırıusa 4 bine yakın .
1 kilo tereyağ 150 lira 1 kutu süt 15 lira .
kıymanın kilosu 100 lira
1 kilo tereyağı 55 litaya alıyorum. Kaya çiftliğibe bakın. Oldukça güzel
makul bir hesaplamayla 1 kilo tereyagini 55 liraya aliyorsaniz biraz dusunmelisiniz .1 kilo tereyağı 55 litaya alıyorum. Kaya çiftliğibe bakın. Oldukça güzel
bende aynisini soyledim az once o fiyata tereyagi olmaz .Beş kilo süt 55 lira. Yani açık süt alıp yoğurt yaptığım. O fiyata tereyağı varsa o tereyağı değildir yani kaç kilo süt lazım tereyağı icin
Bölgeden bölgeye fiyatlar değişiyor. Siz 5 kilo süt 55 TL demişsiniz, ben 10 gün öncesine kadar 20 TL ye alıyordum 5 kilo sütü, bugün yine gittim 35 TL olmuşBeş kilo süt 55 lira. Yani açık süt alıp yoğurt yaptığım. O fiyata tereyağı varsa o tereyağı değildir yani kaç kilo süt lazım tereyağı icin