• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu panik atak yüzünden ölecek gibi hissediyorum

sullivan3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
34
7
1
Çok gerginim vücudum aşırı derecede kasılıyor ve carpintim dinmiyor şu an bulunduğum yere hastane çok uzak ne yapacağım bilmiyorum düşüncelerimi kontrol edemiyorum 🥺🥺🥺

Çok geçmiş olsun. Hastanenin mesafesi önemli değil. Ciddi boyutta olduğunu düşündüğünüz bir ataktaysanız bir yakınınızı arayın, kimse yoksa ambulansı.

Çok gerginim vücudum aşırı derecede kasılıyor ve carpintim dinmiyor şu an bulunduğum yere hastane çok uzak ne yapacağım bilmiyorum düşüncelerimi kontrol edemiyorum 🥺🥺🥺
Kolonya bileklerine ve boynuna ensene ellerınle dök ferahla..
Nefes egzersızı yap 3 sanıye nefes al
6 sanıyede yavas yavas bırak bu kalp atıslarını duzenlemeye yardımcı olur ..
Youtubta panik atak rukye yaz acık kalsın dınle
Öksürmeye calış buda kalp atısını duzene sokar
Hıc bırsey degısmezse sıcak olmayan ılık dusun altına at kendını
Hatta bazı zamanlar kıyafetle suyun altınacgırdıgım oluyor .
Birde şekerli su yap iç tansıyonu dengeler . Tabi şeker hastalıgın fılan yoksa

Nefes egzersizi yapın. Balkona çıkıp hava alın
Biraz nabziniz sakinlesince ılık suyla kısa süreli duş alın vücudunuzu gevşetin
Kendinizi telkin edin. İyiyim geçecek biraz sonra düzelecek diyin. Sürekli kendinizi dinlemeyin
Sakın kalmaya çalışın..
Yakınınızda olan biri varsa yalnız kalmamak için çağırın

Allah'a sığınıp dua et Rabbim öyle yardım ediyor ki için rahatlıyor namaz kıl aksatmadan Geçer İnşallah

Ilık bir duş veya temiz hava iyi gelebilir. Allah saglik versin inşallah

Konu sahibi, konuyu açıp terk ediyorsunuz. Başka konu açıyorsunuz. İnsanlar yardım etmeye çalışıyor ama cevap vermek yerine forumda başka konular okuyorsunuz. Bunun mantığı nedir? S sullivan3

Back
X