• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü :(((bu patiği nasıl örmüşler tarif edebilirmisiniz?????

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

meryem82

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
40
0
621
Balıkesir
$33636e4a20acbb70345247ae0ef450ca_1300696848.webp$f4c85b67d108791fa361dff1487f5a90_1300696925.webp
patiği çok beğendim ama örüşünü tam olarak çözemedim..:((tığla ve sıkiğne yapılmış gibi ama ;oyle kabarık olmuyo.:((((anlayan varsa bana yardımcı olabilirse çok mutlu olucam.:42:karışık bişey gibi....örülüşünün resmini çekip eklermisiniz.kaç numara tığla hangi iple örülmüş?şimdiden çok tşekkürler....:1:

Konu acilali bayaa olmus ama yeni gordum cevap vermeden gecemiycem :) arkadaslar bu patikleri ormek okadar kolayki sasiracaksiniz

Yaklaşik 8 cm genislikte sis ile haroşe orgu oruyorsunuz ayak numaraniza gore uzunlugu belirleyip kesiyorsunuz. Enine ikiye katlayip uc kisimlari ( burun ve topuk olacak ) dikiyoruz orgu harose oldugu icin kolay sekil aliyor ayaginiza gecirin gorun oldu bitti ustunede yine haroseden kemer orulup dugme ile sabitlenmis oldu bitti gitti hem cok eglenceli hem kolay
kendi yaptiginizi giymenin ve hediye etmenin verdigi haz ise paha bicilemez :)
Sevgilerr

Dikdörtgen olarak örülüyor, arka ve ön (burun ve topuk kısmı) dikiliyor. Yandan toka kısmı için ilmek çıkarıp şerit biçiminde örülüp karşıya dikiliyor. Süsleme olarak tığ işi çiçek motifleri. Azıcık örgü bilen birinin bile kolaylıkla yapabileceği bir model...

Selam kizlar bende bu örnegi örmek istiorum, bana tam olarak ilmek sayisi verebilirmisiniz lütfen yani genisligi icin ? Boyunu kendim ayarlarim...
Tskler

Back
X