• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bu program sayesinde bana yakışan saç kesimini buldum ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
hepinize model konusunda teşekkür ederim arkadaşlar...çoğunluğum fikirine göre 6 numarayı tercih ettim ve o şekilde kestirdim dün...katlı bir şekilde fakat uçlarını inceltilmesini istemedim resimde inceydi,saçlarım uçları çok kırıldığı için biraz topralanaması açısından ince yaptırmadım...ve şeklinde de kestirmedim yine aynı sebepten dolayı...biraz daha uzasın o zaman kestirim.....

ama kendime kahküllü modeli yakıştırmadım,sevmedim....birde kuaför aslında tam istediğim gibi kesmedi.....canım yandı kestirince ama yinede o kırklar gitti ya ona seviniyorum...kökü bende nasıl olsa yine uzar....

özelden isteyen arkadaşlara gönderdim....

Canım saçını kestirmişsin artık ama ben en çok bunu yakıştırdım sana. Ayrıca siyah kesinlikle senin rengin.
$bunu beğendim.webp yandan perçemlerinde hoş durduğunu düşünüyorum yüz şekline uygun.

Back
X