Bu rahatlık ne ya?

Selam arkadaslar. Şimdi benim ablam yaklaşık 6 aylık hamile. Dün konuştuk bişeyler anlattı benim de canım sıkıldı. Üniden 2 arkadası var görev yerine yakın onlarda ablam da onlarda öğretmen. Birisi zaten ilçede ablam merkezde. Geçen yıl mesela uçağı var bi gün önceden ablama geliyordu. Hadi neyse geldi 2 - 3 kere. Bu yıl korona var e ablam da hamile. Bunlar ikş arkadas yinr geldiler 2 ay önce ya 3 gün kalmışlar bi de. Ve gezmek fln istiyor gamsızlar alışveriş yapıyorlar akşam. Ablamın eşi çoook sinirlenmiş. Ben haklı diyorum adam ya. Sonra gittiler 15 tatil olunca birisi yone mesaj atıyor size geliyim ablam demiş ailem gelecek annem gidecekti sözde yardımcı olmak için gidemedi sonra. Hadi onu atlattı öbürü atmış bi kaç gün sonra şu gün uçağım var size geleyim bi gün önce. Ablam delirdi artık bu kişi üni de de onu kullanan birisi maalesef yüzü yumuşak buluyorlar. Bu nasıl iş ya eşi iş bile yaptırmıyor evde bunlar misafirliğe gelmek istiyorlar. Ne desin ablam bunlara?
açık açık söylesin hamileyim hastalık var korkuyorum eşimde bu süreçte misafir kabul etmiyor desin

E ablanız gelmeyin demezse gelirler elbette. Böyle konularda çok şaşırıyorum ağzımız var, derdimizi anlatabiliriz. Neden dosdoğru konuşmuyoruz? Evime misafir edemiyorum korona var malum, bitti. Küserse de kendi bilir. Ablanız illa arkadaşım küsmesin diyorsa da riske atsın sağlığını ağırlasın misafir ne diyelim

Telefonunu açmamış ablam ikincinin de o devam eder zaten aramaya. Böyle desşn ya da eniştem devreye girecek
en temizi eşim istemiyor. ayrıca neyden rahjatsızsanz söylemek lazım bunun ablası kardes arkadası yokki.. benm kaç yıllık arkadaslarım diyor özledim diyorumm bende diyor ama koronadan sonra koranadan sonra diyip kapatıyor pis :D

E ablanız gelmeyin demezse gelirler elbette. Böyle konularda çok şaşırıyorum ağzımız var, derdimizi anlatabiliriz. Neden dosdoğru konuşmuyoruz? Evime misafir edemiyorum korona var malum, bitti. Küserse de kendi bilir. Ablanız illa arkadaşım küsmesin diyorsa da riske atsın sağlığını ağırlasın misafir ne diyelim
İşte bu sebebi anlayıp irdeleywcek insan değiller yani ablam deseki hem korona var hem de hamilelik zor olur ikisi de ciddiye almaz bunlara fazlasıyla yüz vermiş çünkü.

en temizi eşim istemiyor. ayrıca neyden rahjatsızsanz söylemek lazım bunun ablası kardes arkadası yokki.. benm kaç yıllık arkadaslarım diyor özledim diyorumm bende diyor ama koronadan sonra koranadan sonra diyip kapatıyor pis :KK70:
Doğru kesinlikle. Benim sinir olduğum bunların rahatlığı ya gamsız lığı insan by kadar olmamalı

Doğru kesinlikle. Benim sinir olduğum bunların rahatlığı ya gamsız lığı insan by kadar olmamalı
insanın kendisinde bitiyor. izin verildikçe aşarlar kişinin kendisi kesmesi lazım. her şeye evet demek olmaz her şeye hayır demekte olmaz. müsait olsanız da dahi korona olmasa bile 1kere müsait değilim diyeceksiniz hepsi bu .. sınırların aşılmasına izin verilmemeli. Konu sahibinin ablası da aynen böyle eşe fln gerek yok musaıt değilim diyecek olacak bitecek..

Küsmelerinde bir sakınca yok. Asıl ablanız çağırsa sıkıldım, bunaldım, özledim vs. gelin dese bile onların gelmemesi lazım.
Eşim bu süreçte misafir kabul etmiyor desin usulünce.

Yani gelmezler de insan gibi oturup düşünmezler sonra yone gelmek ister bunlar ona ayar oluyorum

E tamam yine gelmeyin desin ablanız? Siz insanların gamsızlığından ziyade kendi ablanızın pasifliğine ayar olun bence. Şahsen ben istemedikten sonra kimse evime gelemez. İnsanlara gel dedikten sonra söylenmekte garip.

E tamam yine gelmeyin desin ablanız? Siz insanların gamsızlığından ziyade kendi ablanızın pasifliğine ayar olun bence. Şahsen ben istemedikten sonra kimse evime gelemez. İnsanlara gel dedikten sonra söylenmekte garip.
Onada ayar oluyorum hemde felaket. Zaten yüz vermese bu kadar tepesine çıkamazlardı ki

Selam arkadaslar. Şimdi benim ablam yaklaşık 6 aylık hamile. Dün konuştuk bişeyler anlattı benim de canım sıkıldı. Üniden 2 arkadası var görev yerine yakın onlarda ablam da onlarda öğretmen. Birisi zaten ilçede ablam merkezde. Geçen yıl mesela uçağı var bi gün önceden ablama geliyordu. Hadi neyse geldi 2 - 3 kere. Bu yıl korona var e ablam da hamile. Bunlar ikş arkadas yinr geldiler 2 ay önce ya 3 gün kalmışlar bi de. Ve gezmek fln istiyor gamsızlar alışveriş yapıyorlar akşam. Ablamın eşi çoook sinirlenmiş. Ben haklı diyorum adam ya. Sonra gittiler 15 tatil olunca birisi yone mesaj atıyor size geliyim ablam demiş ailem gelecek annem gidecekti sözde yardımcı olmak için gidemedi sonra. Hadi onu atlattı öbürü atmış bi kaç gün sonra şu gün uçağım var size geleyim bi gün önce. Ablam delirdi artık bu kişi üni de de onu kullanan birisi maalesef yüzü yumuşak buluyorlar. Bu nasıl iş ya eşi iş bile yaptırmıyor evde bunlar misafirliğe gelmek istiyorlar. Ne desin ablam bunlara?
topu esine atsin bence. "x arkadaşim seni agirlamak isterdim ama esim korona yuzunden cok hassas ben hamile oldugum icin eve misafir kabul etmiyoruz lutfen kusura bakma" desin. bence kirmadan gucendirmeden cozulebilir. bir de neden ucaga binecegi gun gelmiyorlar?

Eşimin is yerinde korona çıktı karantinadayiz desin ya da eşim ailemizle bile görüşmüyor korona yüzünden çok titiz bu aralar diye onu bahane etsin. O kişi cat kapı geliyorum derken nasıl yüzsüzlük yapıyorsa ablanız da hiç çekinmeden reddetsin bir şekile

Biri de bana gelmek istedi. Korona var küçük çocuğum var dedim. Arkamdan kuaföre gidiyor bizi davet etmiyor demiş densiz. Benden uzak cehenneme yakın olsunlar.

Biri de bana gelmek istedi. Korona var küçük çocuğum var dedim. Arkamdan kuaföre gidiyor bizi davet etmiyor demiş densiz. Benden uzak cehenneme yakın olsunlar.
Aynen bunu derler zaten onlarda aynı. Densiz yüzsüz bunlar valla sanane ya o benim mecburi işim gidip halledicem tabi sana mı sorucam demi

Back
X