Bu rahatlık ne ya?

Ya ablam bişey demediği için yüz bulmuşlar işte. Yoksa başka kimse gelmedi gelmiyor da. Ama bu ikisi sanki korona yok gibi yaşıyorlar
Eşi desin ablan çekiniyosa benim eşim böyle zor durumda kalsa kötü olmayı göze alır gelmeyin kardeşim bu ne rahatlık normal zamanda kapımızı açtık da yüzsüzmüsünüz hamile kadın bir sürü hastalık var zaten bi de siz zorluyosunuz insanı derdim

Yaa ifrit geliyo boyle tipleree. Uyaniklar akillarinca 3 kurus otel parasi vermemek icin ablanin evini kullaniyolar resmen kervansaray gibi.
Ablan iki sacma kisi trip atar diye dusunmesin bebegini ve kendisini dusunsun musait degilim desin.
Ben covid yuzunden kimseyi almadim evime banane yani yolculuk eden otelini ayarlasin.
Hamilelikte zaten aslaaa yani!! oyle arkadas mi olur arkadas degil onlar parazit.

Eşi desin ablan çekiniyosa benim eşim böyle zor durumda kalsa kötü olmayı göze alır gelmeyin kardeşim bu ne rahatlık normal zamanda kapımızı açtık da yüzsüzmüsünüz hamile kadın bir sürü hastalık var zaten bi de siz zorluyosunuz insanı derdim
Eşi ablama çok kızdı kendini kullandırıyorsun diyor bu nasıl iş diyor. Ben kıyamıyorum çocuğuma sana sen bunlara hizmet ediyorsun diyor bu sefer gelseler patlardı bence

Eşi ablama çok kızdı kendini kullandırıyorsun diyor bu nasıl iş diyor. Ben kıyamıyorum çocuğuma sana sen bunlara hizmet ediyorsun diyor bu sefer gelseler patlardı bence
Eşi de haklı yani şimdi bende sinirlenirdim yalan yok ablanda naif bi insan belliki ama hayat yorar böyle olmaya devam ederse

Yaa ifrit geliyo boyle tipleree. Uyaniklar akillarinca 3 kurus otel parasi vermemek icin ablanin evini kullaniyolar resmen kervansaray gibi.
Ablan iki sacma kisi trip atar diye dusunmesin bebegini ve kendisini dusunsun musait degilim desin.
Ben covid yuzunden kimseyi almadim evime banane yani yolculuk eden otelini ayarlasin.
Hamilelikte zaten aslaaa yani!! oyle arkadas mi olur arkadas degil onlar parazit.
Aynen öyle valla. Hemde ne parazit. Gelip beni hava alanına bıraksın diyor bi tanesi mesela adam işten gelmiş sabah gececi o gün. Yani çok yüz bulmuşlar gerçekten öyle böyle değil

Karı koca ıkı kişinin yaşadığı bir eve nasıl böyle rahat kalmaya gelmeyi düşünebilirler cok sacma. Benim de vardı öyle bir arkadasım ama o çat kapı geliyordu kalmaya. Bir kaldı babam eve almıyor diye iki kaldı sevgilimle kavga ettim gece yarısı eve dönemem diye üçüncüde estetik ameliyat olmuş eve dönemem sende kalayım bir hafta diyor :D asla kabul etmedim. Kötü günümde yanımda olmadı diye millete konusuyormus simdi Benım hakkımda. Salak

Karı koca ıkı kişinin yaşadığı bir eve nasıl böyle rahat kalmaya gelmeyi düşünebilirler cok sacma. Benim de vardı öyle bir arkadasım ama o çat kapı geliyordu kalmaya. Bir kaldı babam eve almıyor diye iki kaldı sevgilimle kavga ettim gece yarısı eve dönemem diye üçüncüde acmadım telefonu artık.
Evet ve ev iki o da sadece yatak odası salon. Bunlar salonda vakit geçiriyor eşi de yazık yatak odasına gidiyormuş eniştem zor insan fln deriz de bunu idare eden adama da helal ya ben idare etmezdim gerçekten

İşte valla çıldırdım ben asıl bu nasıl gamsızlık ya. Bu işi düşen ablamı normalde hiç arayıp sormuyor baktı işi mi oldu hemen mesaj, yakınlaşma uyanık
Hic lazım olmayan tipler yani,niye kaybetmek istemiyor ki onları ? Hayır desin kısa ve net hem merak etmesin o tür insanlar zaten yakadan düşmez
Cidden hamileye şu zamanda böyle davranandan hayır gelmez...

Ya eşi dinleyen kim. Zaten evlerinde bi oda var eşi de yazık yatak odasına gidiyormuş direk. Bu durumu bileb insan gelir mi ya
Valla yüzsüzler arkadaşım o zaman. Kısaca eşim kabul etmiyor koronadan dolayı desin ablan. Bu ne ya ciddeb bu kadar rahatlık fazla

Hic lazım olmayan tipler yani,niye kaybetmek istemiyor ki onları ? Hayır desin kısa ve net hem merak etmesin o tür insanlar zaten yakadan düşmez
Cidden hamileye şu zamanda böyle davranandan hayır gelmez...
Doğru valla. Bişey olsa sanki bunlar gelip yanında olacaklar. Çok tuhaf tipler. Sadece kendi dünyaları var kendi işleri görülse yeter bunlara. Bebde öyle söylüyorum üni dostluğu diye bunları kaldırmaktan başka faydası yok

Aynen öyle valla. Hemde ne parazit. Gelip beni hava alanına bıraksın diyor bi tanesi mesela adam işten gelmiş sabah gececi o gün. Yani çok yüz bulmuşlar gerçekten öyle böyle değil
Aaa daha neler bi de soforluk yaptiriyolar 😃 adam kizmakta yuzde yuz hakli ablan kendini boyle kullandirmaya devam ederse yakinda 2 dusman kazanir.
Çünku boyle hadsizler istedikleri sekilde yararlanamadiklarinda o kisiye cirkeflesirler.

Doktorum evden dışarı çıkma,kimseyle görüşme riskli dedi,eşim kabul etmiyor kusura bakma desin.
Yani tamam kendileri ne halt ediyorlarsa etsinler de,gezip gezip hamile kadının evine gelmekte nedir?
Kabul etmesin,eşi haklı ablanızın. Hastalansa ne olacak ablanız? İlac kullanamaz bile yazık. Ayrıca önünü kesmeli bir an önce,bebek doğunca da olacak bu muhabbet,minicik bebekler hastanelik oluyor anneleriyle korona olupta. Ali Ömer'in annesi (Acıbadem hastanesinde bayramda ölen bebek)doğum yaptı,oğluna da kendine de bulaşmış yazık,hastanelik olmuşlardı. Kesinlikle riske girmesin artık. Gezmeyi bilen kendine kalacak yerde bulsun bir zahmet.

Karı koca ıkı kişinin yaşadığı bir eve nasıl böyle rahat kalmaya gelmeyi düşünebilirler cok sacma. Benim de vardı öyle bir arkadasım ama o çat kapı geliyordu kalmaya. Bir kaldı babam eve almıyor diye iki kaldı sevgilimle kavga ettim gece yarısı eve dönemem diye üçüncüde estetik ameliyat olmuş eve dönemem sende kalayım bir hafta diyor :KK70: asla kabul etmedim. Kötü günümde yanımda olmadı diye millete konusuyormus simdi Benım hakkımda. Salak
Ay orasını okumamıştım estetik mi kötü günü :halay: böyle kötü güne can kurban

Aaa daha neler bi de soforluk yaptiriyolar 😃 adam kizmakta yuzde yuz hakli ablan kendini boyle kullandirmaya devam ederse yakinda 2 dusman kazanir.
Çünku boyle hadsizler istedikleri sekilde yararlanamadiklarinda o kisiye cirkeflesirler.
Evet tabiki de yaptırıyorlar. Terminalden alma terminale götürme vs. Bi de bi ara ablam demiş ya bende sizin yanınıza gelim ilk başlarda. Birisi ben eve gidicem demiş tabiki de yalan yani gitmemiş o zaman eve fln

Doktorum evden dışarı çıkma,kimseyle görüşme riskli dedi,eşim kabul etmiyor kusura bakma desin.
Yani tamam kendileri ne halt ediyorlarsa etsinler de,gezip gezip hamile kadının evine gelmekte nedir?
Kabul etmesin,eşi haklı ablanızın. Hastalansa ne olacak ablanız? İlac kullanamaz bile yazık. Ayrıca önünü kesmeli bir an önce,bebek doğunca da olacak bu muhabbet,minicik bebekler hastanelik oluyor anneleriyle korona olupta. Ali Ömer'in annesi (Acıbadem hastanesinde bayramda ölen bebek)doğum yaptı,oğluna da kendine de bulaşmış yazık,hastanelik olmuşlardı. Kesinlikle riske girmesin artık. Gezmeyi bilen kendine kalacak yerde bulsun bir zahmet.
Ayy Allah korusun bunları okudukça kötü oluyorum ya kaç anne vefat etti bu yüzden biliyorum. Ya ilk geldiklerinde ablam da gelmiş bunlarla ve tepeye fln çıkmak istiyorlarmış bi tepe var meşhur. Bunlar kadarını ben gerçekten görmedim insanı kanser eder ikiside

Ayy Allah korusun bunları okudukça kötü oluyorum ya kaç anne vefat etti bu yüzden biliyorum. Ya ilk geldiklerinde ablam da gelmiş bunlarla ve tepeye fln çıkmak istiyorlarmış bi tepe var meşhur. Bunlar kadarını ben gerçekten görmedim insanı kanser eder ikiside
Kessin önünü işte,hazır eşi de istemiyormuş. Geri çevirecek başka yolu yok.

Back
X