- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
- Konu Sahibi cokguzelolsun
Sizin ki normal dalgınlık gibi değil. Dalgınlık herkesin başına gelebilir yorulursun , moralin bozuktur vs ama orda değilmiş gibi, kendisi yürümüyormuş gibi vs korkutucu geldi açıkçası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ki normal dalgınlık gibi değil. Dalgınlık herkesin başına gelebilir yorulursun , moralin bozuktur vs ama orda değilmiş gibi, kendisi yürümüyormuş gibi vs korkutucu geldi açıkçası
Disosyatif bozukluk ya da çözülme internetten bi araştırınbazen bir yerdeyken sanki orda değilmiş gibi, ya da yürürken sanki kendisi yürümüyomuş gibi, insanlarla konuşurken arada konuşmalarını kaçıracak kadar dalgın ve başka yerdeymiş gibi olan var mı.
kendini orda hissetmemek kısacası, mesela markete gittiğimde bazen orda olduğumu unutuyorum bir anda bakıyorum marketteyim, kafam aşırı dalıyor yani. çevrem aşırı panik insanlarla dolu olduğu için paylaşamıyorum. MR çektirmeye kadar götürürler işi
çok sık oluyor, sizde de oluyor mu kısacası.
Anılarınızi düsünürken kendinizi tepeden yukardan izliyormussunuz gibi oluryor mu? Anlattiklarinizin aynisi bende de vardi hafiza toptan gidince teshisim kondubazen bir yerdeyken sanki orda değilmiş gibi, ya da yürürken sanki kendisi yürümüyomuş gibi, insanlarla konuşurken arada konuşmalarını kaçıracak kadar dalgın ve başka yerdeymiş gibi olan var mı.
kendini orda hissetmemek kısacası, mesela markete gittiğimde bazen orda olduğumu unutuyorum bir anda bakıyorum marketteyim, kafam aşırı dalıyor yani. çevrem aşırı panik insanlarla dolu olduğu için paylaşamıyorum. MR çektirmeye kadar götürürler işi
Anılarınızi düsünürken kendinizi tepeden yukardan izliyormussunuz gibi oluryor mu? Anlattiklarinizin aynisi bende de vardi hafiza toptan gidince teshisim kondu![]()
Binde bir yaşadığım bi durumbazen bir yerdeyken sanki orda değilmiş gibi, ya da yürürken sanki kendisi yürümüyomuş gibi, insanlarla konuşurken arada konuşmalarını kaçıracak kadar dalgın ve başka yerdeymiş gibi olan var mı.
Ben bu durumu eğer bir kitap beni aşırı etkilemisse,surekli o kitabı okuyor ve dusunuyorsam, bir süre üst üste bir kaç sezon bir diziyi izlemissem, ya da üst üstte günlerce bir kaç film izlediysem kesinlikle yaşıyorum.
Sanki okuduğum ya da izlediğim yere aitim bu dünyadan değilim gibi ,iki metre yukarıda yurudugumu hissederim.
O hal beni çok rahatsız ediyor ama. Bunu yok etmek için zihin açıcı egzersizler yapıyorum.
Beyin kabullenemedigi anilari bi guzel silerbu açıdan değişik bir durum ama anıların çoğu puslu bende. çok anım yok. sadece belli belirsiz hatıralar. birileri bişeyleri hatırlatmaya çalışır ısrarla hatırlayamam ama hafıza problemi gibi değil, silmişim gibi mesela kitap versinler 3 güne ezberlerim, rehberimden 20-25 kadar telefon numarasını ezberimdedir, 5 kişinin tc kimlik nosu doğum tarihi aile sıra nosuna kadar ezberimdediro da ayrı mevzu.
Beyin kabullenemedigi anilari bi guzel siler![]()
zihin açıcı egzersizler derken?
film/dizi çok izliyorum ya.
Ben hasta oldugumu bilmiyordum teshis konulunca da yok canim dedim ailemin zoruyla tedaviye basladim ama tedavi ve sonucunda evet hastaymisim dedim ve iyki iyilestim.Cok cok farkli bi insanim ben artik ölmek istiyorum insanlar neden yaşarki diye girdigim odadan 8 ay sonra kuş seslerine bile mutlu olan bi insan olarak ciktim.30 yasimdan sonra yasamak neymis anladimkeşke reset tuşu olsa da herşeyi silse, format atsak...
hayatımın bazı anlarını kabullenemiyorum orası doğru, çok geçmişe takılıyım. ve ısrarla tedaviye yönelmiyorum.
nedeni de yok. belki buraya yazmam lazımmış bunun temeline inmem için.
çok sağolun.
Sizin rahatsızlığına bu teşhis mi kondu peki?Disosyatif bozukluk ya da çözülme internetten bi araştırın
EvetSizin rahatsızlığına bu teşhis mi kondu peki?