• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu red flag mi?

Teşbihte hata olmaz. Bir malın alıcısının çok olması her zaman malın kaliteli oluşuyla ilgili değildir Ferhan. Sarraf da altınım var altınım var diye bağırmaz.
Her bulduğuma atlamıyorum, seçeneksiz değilim demek için söylemiş olabilir.mantıksız gelmedi bana.o tarz şeyler söyleyenler olmuş çünkü.

Taş devri değil elbette. Ama sosyal medyada tanışmak da modernlik değil. Bin türlü riski var. Bu adam tacizci mi sapik mi nerden bileceksiniz.? Profilinde yazmıyor sonucta. Sosyal medyada herkes en iyi haliyle var. İnsan reel hayatta tanistigini bir sürü insana soruyor bu nasıl biri diye. Sosyal medyada tanıştığınız ise "ne çıkarsa bahtima". Devir taş devri kadar güvenli değil artik. Çok daha dikkatli ve temkinli olma devri.
aman reelde tanışınca da riskli direkt erkeklerle muhatap olmamak lazım dafagags ben mesela eski eşimi ortak tanıdık falan yoktu kimseye sorarak ilişkiye başlamadım yani reelde de her zaman birileri referans olmuyor.

Her bulduğuma atlamıyorum, seçeneksiz değilim demek için söylemiş olabilir.mantıksız gelmedi bana.o tarz şeyler söyleyenler olmuş çünkü.
Alıntıladığı mesaja bakarak cevap ver. Benim anladığım gibi demiş.

aman reelde tanışınca da riskli direkt erkeklerle muhatap olmamak lazım dafagags ben mesela eski eşimi ortak tanıdık falan yoktu kimseye sorarak ilişkiye başlamadım yani reelde de her zaman birileri referans olmuyor.
Bu devirde kim kimi tanıyor ki referans olsun.hem o olan kişilerin akıl sağlığı ne kadar yerinde? Her zaman insanın kendi düşündüğü hissettiği doğru çıkıyor valla.biz kadınız yani.genelde talihsizlik yaşayanlar da bile bile lades diyen tayfa oluyor.katillerin de mahallesine gidiyorlar mesela nasıl biriydi cart curt diyorlar millet sessiz sakin kendi halinde biriydi falan diyor.onlarda bir tuhaflık vardı diyen cok nadir.

Bu devirde kim kimi tanıyor ki referans olsun.hem o olan kişilerin akıl sağlığı ne kadar yerinde? Her zaman insanın kendi düşündüğü hissettiği doğru çıkıyor valla.biz kadınız yani.genelde talihsizlik yaşayanlar da bile bile lades diyen tayfa oluyor.katillerin de mahallesine gidiyorlar mesela nasıl biriydi cart curt diyorlar millet sessiz sakin kendi halinde biriydi falan diyor.onlarda bir tuhaflık vardı diyen cok nadir.
yok ya dışarıya iyi gösteriyor adamlar kendini zaten arkadaşı komşusu ne bilsin bu adam koca olarak sevgili olarak nasıl biri himmet vardı Bi tane mügeye çıkmıştı çocuğu istismar edip öldürmüş komşuları Nasıl savunmuştu mazlum adama iftira atıyorsunuz o yapmaz diye.

Bu kişiler girişken olmadıkları için yada ne yapacağını bilemedikleri içini ya evde kısmet bekliyorlar yada anne babanın bulduğu kız yada erkekle mecburen evleniyor
Evde koltuğa gömülüp malum sitede profilleri sağa kaydırmak girişkenlik mi oluyor😂

Evde koltuğa gömülüp malum sitede profilleri sağa kaydırmak girişkenlik mi oluyor😂

Koltukta oturmak ayrı, ilk adımı atmak ayrı. İkisi çok farklı şeyler. Biz burada inisiyatif almaktan söz ediyoruz.

Koltukta oturmak ayrı, ilk adımı atmak ayrı. İkisi çok farklı şeyler. Biz burada inisiyatif almaktan söz ediyoruz.
Tanıştırılmayı veya haber göndermeyi kabul eden de inisiyatif alıyor.

Başkaları onların adına adım attığı bir ilişki o. Siz başka türlü anlamak istiyorsunuz sanırım.
İnternetin güvenilmez dünyasını hemen görüşebileceğim, rahatça araştırabileceğim biriyle tanışmaya tercih etmek enteresan geldi.

İnternetin güvenilmez dünyasını hemen görüşebileceğim, rahatça araştırabileceğim biriyle tanışmaya tercih etmek enteresan geldi.

Reel dünyadan güven akıyor sanki. Dünya değişiyor ve bizde çocuk değiliz. Biraz kafası çalışan ve flört etmeyi bilen kadın ve erkek için internet ortamı eş bulmak için mükemmel bir ortam.

Arkadaşlar bir date e çıkıcam. Meslektaşız instadan yazdı. Evlenip boşanmış biri çocuğu yokmuş. 3-4 gün oldu yazalı. Ama yazışı nasıl desem soğuk görev gibi emoji yok bişey yok. Bugün görüşelim dedik bu saat oldu hala yazmadı. Görüşünce anlarım diyorum ama böyle olunca da gidesim yok valla.
Kesinlikle tek değilsindir konuşutuğu ve nedense bu adamlar aşırı sorunlu çıkıyo sonunda

kaç yaşında kadınsın. uğraştığın işlere bak. liseli gibi internetten tanış tanış buluş. sence akıl var mantık var düzgün bir adam internette ona buna yazar mı. sana yazdığı kadar daha kaç kadına yazdı. insan bunu düşünür. tek sen misin o mecradaki kadın. yemliyorlar her gördüklerini. bunu akıl edin ya.
Ne alakası var ya ben 32 yaşımda tanıştım eşimle internetten 33’de evlendim. Lisesililer mü sadece internetten tanışıyo toktikçi dayılar hanım teyzeler ooooo yani. Hele onların dünyadı bambaşka liselileri mumla ararsınız.

Teşbihte hata olmaz. Bir malın alıcısının çok olması her zaman malın kaliteli oluşuyla ilgili değildir Ferhan. Sarraf da altınım var altınım var diye bağırmaz.
Benzetmeye gel utanç verici bir kadın olarak utandım sizin yerinize

Şey gibi burda kim baya da güzelim aslında diyip gördükten sonra şaşırmam gibi 🤣 efsane güzel kadınlar var kk da hiç biride güzelim dememiştir
Güzelim demedim güzele mi yazıyorlar:) evet ne kk kadınları var ben çok bilgiliyim çok çevrem var herşeyi bilirim diyen

Ne alakası var ya ben 32 yaşımda tanıştım eşimle internetten 33’de evlendim. Lisesililer mü sadece internetten tanışıyo toktikçi dayılar hanım teyzeler ooooo yani. Hele onların dünyadı bambaşka liselileri mumla ararsınız.
Yazan eden çok dedim diye tepki alıyorum bir de e herkese çok bir bana mı yani ben süzgeçten geçiriyorum tabiki her yazanla görüşecek değilim

Back
X