Ben olsam yazmazdım. Sosyal medyadan eğer biriyle tanışacaksanız eğer ortak arkadaşınız olup olmadığına, mesleğine , öyle bir ismi var mı googleden kontrol edin mutlaka . İşte lüks araba fotoğrafları olan, bir sürü zengin yerlerden fotoğrafları olan, malum traşı var olan, biyografisinde saçma sapan söz yazanlardan uzak durun. Sosyal medyada bana güvenilir gelmiyor açıkcası. Yani bana yazan herkese yazar gibi geliyor ve kesinlikle riskli bir eylem. Ama şöyle eğer memursa mesela MEB'de öğretmen, doktor, hakim ve ise araştırıp belki biraz uzun konuşup güvenildikten sonra görüşülebilir. Ama şunu bilmekte fayda var, herkese yazabilirler. Ben eski eşimle sosyal medyadan tanıştım, öğretmendi zaten herhangi bir sıkıntı olmadı , evlendik. Ama evlendikten sonra gerçek yüzünü gördüm. Ama ben tanışmadan önce okulunu, öğretmen kartını ve okulunu arayıp sordum yani öyle görüşmüştüm. Dikkatli olun bence herkesle görüşteyin ortalık çok tehlikeli. Memur olursa eğer onu da iyi araştırıp, güvendikten sonra kalabalık bir yerde buluşun bence. Ben kimseye güvenmiyorum.