Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Rengi Nasıl Yapabilirim??

yapacagın tek sey kuaföre gıdıp güzelce actırıp kahweye boyatmak olacak acık kahve felan rengi tam olarak çzemedım ama sakın kendın açmaya çalısma bence sclarını yana bılır kı sıyah sactan dönecegın ıcın kuafördede yanacak yagnı tek ypman gereken sacını oriel ile açtırmakvereliniortak

canım siyah ve dipleri çıkmış çok tehlikeli :1shok: evde boyama derim dipler açık uçlar koyu acayip bir renk olur. angelina ya gelince aralarda hafif gölgeleri var gibime geldi. ama topikte bir arkadaş siyahtan açıcı ile kurtulduğunu yazmıştı. bi ara istersen..

canım siyah ve dipleri çıkmış çok tehlikeli :1shok: evde boyama derim dipler açık uçlar koyu acayip bir renk olur. angelina ya gelince aralarda hafif gölgeleri var gibime geldi. ama topikte bir arkadaş siyahtan açıcı ile kurtulduğunu yazmıştı. bi ara istersen..

evet banada gölgeli gibi geldi işte o yüzden hangi ton olduğunu çıkaramadım tam:S

bence bu sac rengı angie yı yaslı gostermıs sende nasıl durur bılmem ama ben sıyahtan cıkolata kahveye donene kadar yamalı saca dondum bı de sen daha acık bır renge gececeksın cnm ıyı dusun onerılere ıyı kulak ver

bence bu sac rengı angie yı yaslı gostermıs sende nasıl durur bılmem ama ben sıyahtan cıkolata kahveye donene kadar yamalı saca dondum bı de sen daha acık bır renge gececeksın cnm ıyı dusun onerılere ıyı kulak ver

evet canım işin kötüsü hepsi siyah değil dipler açık çok kötü bi durum:S bide beni yaşlı gösterirse sevinirim çünkü 20 yaşındayımkaydirigubbakcemile3

Back
X