Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin üstüne serenay sarikayaninki olurmu

neslihan54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
124
0
46
Sakarya
ya hanimlar sizleride baydim sorularimla ama cok merak ediyorum
serenay sarikayanin sacrengide cok hosuma gidiyor ve daha dogal duruyor ve dip boyam cikarsa eger kendi sac rengimle pek bir fark olmayacagi icin bu rengi yapmayi düsünüyorum...
acaba tutarmi?
benim sac rengim bu
168297_1732384666129_1133892574_1940707_2071092_n.jpg

istedigim renkte bu
168454_178036828883920_100000328114210_495943_8262350_n.jpg

Canım, Serenay'ın saçları zaten doğal kız boyamıyor ki, arada kumral belli belirsiz balyaj attırıyor sadece saçlarına...Bu rengi beğeniyorsan ilk seferde olmasa bile 2. seferde tutar ama muhtemelen 7.0 ile 6.1 karışımı yapılması lazım ki saçtaki kızllık kapansın aktığındada istediğin renk olacak...bu arada eğer teninde kızıllık varsa bu renk seni çok solgun hale getirir bunuda söyleyeyim.

Son düzenleme:
ben beyaz tenliyim ama solaryuma gidiyorum..
ne sansli serenay cok güzel bir sac rengi var aslinda benimde cok koyu degil kumral saclarim var ve günesde altin sarisi gibi parliyor.. ama suan resimdeki gibi boya var ve cok turuncu oldugu icin yakismadi biraz koyultmayi istiyorumki dip boyam cikdiginda cok fark olmasin diye...

ben beyaz tenliyim ama solaryuma gidiyorum..
ne sansli serenay cok güzel bir sac rengi var aslinda benimde cok koyu degil kumral saclarim var ve günesde altin sarisi gibi parliyor.. ama suan resimdeki gibi boya var ve cok turuncu oldugu icin yakismadi biraz koyultmayi istiyorumki dip boyam cikdiginda cok fark olmasin diye...

Kumralsan sorun olmaz tatlım bence rahat tutar ama evde kendin denemek yerine bir kuaföre git muhakkak bu arada kumralsan belkide aslında Serenay ile aynı renktir saçların, onunki de çok açık değil ama set ışıkları vs ile saçlar epey bir açık renk gözükür, standard bir kumral+balyaj ile gayet iyi oluyor...Bence doğal haline dön, sonrada saçını biraz dinlendirip güneş balyajı at...kuaföre değil kendin yapacaksın, bildiğimiz 9 vol oksidanı alıp açılmasını istediğin tellere sürecek ve istediğin renk olana kadar bekleyeceksin, yaklaşık 3 ton açıyor ki bu da güneşte açılmış etkisi yaratıyor :)

o yüzden koyultmayi düsünüyorum bende kendi rengime yakin bir renk istiyorum cünkü kendi rengimi hicbiryerde bulamadim...kendi rengime yakin bir renge boyadiktan sonra birdaha boyamayi düsünmüyorum cünkü cok yiprandi saclarim... 18 yasindayim ve inanirmisiniz hemen hemen 5-6 senedir hep saclarimi boyuyorum :-/

o yüzden koyultmayi düsünüyorum bende kendi rengime yakin bir renk istiyorum cünkü kendi rengimi hicbiryerde bulamadim...kendi rengime yakin bir renge boyadiktan sonra birdaha boyamayi düsünmüyorum cünkü cok yiprandi saclarim... 18 yasindayim ve inanirmisiniz hemen hemen 5-6 senedir hep saclarimi boyuyorum :-/

Ne gereği var be tatlım kumrallar için papatya suyu diye br şey var, az sabır eder rengini açarsın hemde doğal olur :) Kendi rengini tabii bulamazsın, kumral çok çok özel bir renktir ve dünyadaki hiç bir boyada o rengi sağlamaz bu yüzden mümkün olanın en yakınına boya ve yazdığım formülü unutma, 7.0+6.1 kuaför itiraz edecekse bile sen dediğini yaptır en doğal kumrala yakın renk bu olacak...

:23:arkadaşlar benim saçımda yıllardır kıpppppppkırmızıydııııı (: taki geçen haftaya kadar. mecburen açıcıyla açtırdım saçlarımı çok şükür korkunç bişey gelmeden başıma atlattım şuanda kumral ve her yıkamamda bir ton açılıyor fakat ben sarı tonlara daha yakın bi bal köpüğü istiyorum. altın sarısıyla bal köpüğünü karıştırsam sizce nasıl olur? :25:

tamam canim tesekkür ederim fikirlerin icin :D

Rica ederim canım benim, ben sarışınım kardeşim kumral, bir kere boyattı sarışın olacak diye sonra eski rengini bir daha hiç bulamadı, kıskanç şey ne olacak haha :) bı yüzden biliyorum bu renk olaylarını...

Rica ederim canım benim, ben sarışınım kardeşim kumral, bir kere boyattı sarışın olacak diye sonra eski rengini bir daha hiç bulamadı, kıskanç şey ne olacak haha :) bı yüzden biliyorum bu renk olaylarını...

evet bende hicbir yerde bulamiyorum ya cok acik yada cok koyu ama ben koyu olmasini tercih ederim cünkü acik pek gitmiyor bana

kesinlikle ilk boyamanda olmaz heleki sacların kızılımsı sanırım
onu kapatmak bir hayli güç. koaföre gidiceksin o sacında silici uygulayacak ondan sonra olabilir
diyorum ben =)

tşkederim kızlar (:
dediğiniz gibi kuaföre gidip saçlarımı açtırdım/ sildirdim nerdeyse bembeyaz oldu tüm kırmızılar gitti (:
üstüne kumral boyattım şimdi o da akıp açıldı baya. bunun üstüne altın sarısıyla böl köpüğü olur mu dersiniz yada sadece bal köpüğü mü yapsam koyu mu olur? :76:

tşkederim kızlar (:
dediğiniz gibi kuaföre gidip saçlarımı açtırdım/ sildirdim nerdeyse bembeyaz oldu tüm kırmızılar gitti (:
üstüne kumral boyattım şimdi o da akıp açıldı baya. bunun üstüne altın sarısıyla böl köpüğü olur mu dersiniz yada sadece bal köpüğü mü yapsam koyu mu olur? :76:

bence biraz bekle saclarin kendine gelsin

Back
X