Saç Rengi ve Saç Boyama bu rengin üstüne serenay sarikayaninki olurmu

vallah canim hicbir fikrim yok
simdiye kadar hicbir sacrengini karistirmadim
renkleri karistirma diye birseyde ilk kez burda duydum
ben sahsen korkarim iki rengi birbirine karistirmayi

:15:kumrala boyatmıştm ya şimdi biraz bekliyorum canım kendine gelsin diye sonra bal köpüğü ile altın sarısını karşıtrıp boyutcam. kuaförüme sordum canlı bi renk olur güzel olur dedi. şimdi de bala yakın bi renk aslında her yıkamam da kumral akıyo altında açıcı olduğundan. boyatınca koyarm tabi (:

bende senelerce saçlarımı boyattım kızlar,16 yaşında sarışınlığa bi merak saldım,5-6 sene deli gibi saç boyadım ama son 3 yıldır hiç ama hiç boyamadım saçlarımı kendi rengime geri döndüm nihayet ve sonunda anladımki aslında bana en yakışan kendi saç rengimmiş:) çok cefalı bi süreçti valla,bi boyatan görüyosunuz hafif içiniz gidiyo bende boyatayım die ama sabrettim bence sizde sabrediinn :) şimdi öle rahatki valla,ay kuaför ne kadar isticek ay dip boyası geldiii dertleri bittiiii :S:S:S. :)))

$Fotoğraf048.webp

kızlarrrrr işte bu kırmızıyı açtırıp boyattğm kumral rengi sizce nasıl? üstüne bal köpüğü we altın sarısı boyatmayı düşünüyorum

Kumralsan sorun olmaz tatlım bence rahat tutar ama evde kendin denemek yerine bir kuaföre git muhakkak bu arada kumralsan belkide aslında Serenay ile aynı renktir saçların, onunki de çok açık değil ama set ışıkları vs ile saçlar epey bir açık renk gözükür, standard bir kumral+balyaj ile gayet iyi oluyor...Bence doğal haline dön, sonrada saçını biraz dinlendirip güneş balyajı at...kuaföre değil kendin yapacaksın, bildiğimiz 9 vol oksidanı alıp açılmasını istediğin tellere sürecek ve istediğin renk olana kadar bekleyeceksin, yaklaşık 3 ton açıyor ki bu da güneşte açılmış etkisi yaratıyor :)
Baby bu güneş balyajı olayını biraz açar mısın? Paketliyor muyuz, dibini krepeliyor muyuz, sadece oksidanla turunculaşmaz mı, üstüne cila fln yapıo muyuz, süre verebilir misin ne bileyim 20 ila 40 dk gibi, ya da 30 dkyı geçmeyin gibi? Yanlış birşey yapmayalım sonra :) hangi tutamlara yapıyorsun sen mesela, yüzü çevreleyen tutamlara mı yoksa uçlara mı?

Baby bu güneş balyajı olayını biraz açar mısın? Paketliyor muyuz, dibini krepeliyor muyuz, sadece oksidanla turunculaşmaz mı, üstüne cila fln yapıo muyuz, süre verebilir misin ne bileyim 20 ila 40 dk gibi, ya da 30 dkyı geçmeyin gibi? Yanlış birşey yapmayalım sonra :) hangi tutamlara yapıyorsun sen mesela, yüzü çevreleyen tutamlara mı yoksa uçlara mı?

Burada temel amaç yazın saçların güneşte açıldığı izlenimini yaratmak, o yüzden kullanacağın oksidana göre rengi 1-3 ton kırabiliyoruz.Ben krepe atmadan yapıyorum ama senin saçların eğer koyu ise muhakkak krepe yap. Saçımı ortadan ayırıp, 3 tutam sağa, 3 tutam sola, 4 tutam arkaya denk gelecek şekilde sürüp paketliyorum. Duruma ve mevsime göre bazen 10, bazen 30 dakika bekleyip yıkıyorum hepsi bu.

Eğer istersen sanki ombre yapar gibi de kullanabilirsin. Yalnız hani turunculaşmaz mı dedin ya, o senin ana rengine bağlı. Benim ana rengim sarı olduğundan direkt platinimsi oluyor ama doğal rengi kahve olan kişi uyguladığında karamelimsi bir sonuç alacak, kumral olan ise bal köpüğü.Buna göre hesap et...

Bence görünmeyen bir yerde dene, eğer sonuçtan memnun kalırsan kalıcı olarak uygularsın.Bu arada oksidanın içine bir miktar badem yağı vs koy :)

Burada temel amaç yazın saçların güneşte açıldığı izlenimini yaratmak, o yüzden kullanacağın oksidana göre rengi 1-3 ton kırabiliyoruz.Ben krepe atmadan yapıyorum ama senin saçların eğer koyu ise muhakkak krepe yap. Saçımı ortadan ayırıp, 3 tutam sağa, 3 tutam sola, 4 tutam arkaya denk gelecek şekilde sürüp paketliyorum. Duruma ve mevsime göre bazen 10, bazen 30 dakika bekleyip yıkıyorum hepsi bu.

Eğer istersen sanki ombre yapar gibi de kullanabilirsin. Yalnız hani turunculaşmaz mı dedin ya, o senin ana rengine bağlı. Benim ana rengim sarı olduğundan direkt platinimsi oluyor ama doğal rengi kahve olan kişi uyguladığında karamelimsi bir sonuç alacak, kumral olan ise bal köpüğü.Buna göre hesap et...

Bence görünmeyen bir yerde dene, eğer sonuçtan memnun kalırsan kalıcı olarak uygularsın.Bu arada oksidanın içine bir miktar badem yağı vs koy :)
Boyalı saçta da işe yarar mı acaba?benim ana rengim kumral, dipler kumral boyanıyor, boy ve uçlarda sarı balyaj var.
Canım bi de acı badem yağı veya tatlı badem yağı farkediyor mu, hangisi daha iyi saça?

Boyalı saçta da işe yarar mı acaba?benim ana rengim kumral, dipler kumral boyanıyor, boy ve uçlarda sarı balyaj var.
Canım bi de acı badem yağı veya tatlı badem yağı farkediyor mu, hangisi daha iyi saça?
Boyalı olup olmaması pek mühim değil ama balyajların sarı ise ve bu uygulamayı da yaparsan daha koyu olan kısımlar diğer taraflara göre daha kızıl yansımalı olacaktir.Bence hiç uğraşma ve saçının rengini bozma.

Saç için tatlı badem yağı tercih dilir.

Back
X