Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk küllü sarı mı adı ne ?

Merhaba bende sacimi 2yil icinde 3-4 kez actim turuncu olunca o halde disari cikamayacagimdan kahverengo boyuyodum sonra tekrar sari istegim depresiyodu en sonunda yogun arastirmalarim sonucunda cozumu buldum.

Sacta turunculuk varsa boyanin icine ceviz kadar mavi boya katiyoruz boyuyoruz turunculugu aliyor zit renkler oldugu icin.

Ben nevacolor yogun mavi alip onu karistirmistim saclarim kullu sari 10/1 tutturmustum. Sonra sacima kina yaktim hint kinasi. Bugun yine aciciyla actim suan sari turuncu karisik. Yarin boyami yapicam icine mavi boyadan karistiricam.
Boyami yaptim sonuçtan cok memnunum herkes begendi hic turunculuk kalmadi 1kutu boyaya 1findik birde leblebi büyüklüğünde mavi boya sıktım boyadim sonuc kullu sari :süslü: boyam koleston 7/1 di
Aktikca 8/1 boyayacagim

Boyami yaptim sonuçtan cok memnunum herkes begendi hic turunculuk kalmadi 1kutu boyaya 1findik birde leblebi büyüklüğünde mavi boya sıktım boyadim sonuc kullu sari :süslü: boyam koleston 7/1 di
Aktikca 8/1 boyayacagim
bende yapmak ıstıyorum bu yontemı 2 kutu kullu sarıya az mavı boya mı katıcam?Sonra mavı olmasın sacım :)

bende yapmak ıstıyorum bu yontemı 2 kutu kullu sarıya az mavı boya mı katıcam?Sonra mavı olmasın sacım :)
Mavi cok kacinca bile mavi olmuyo sadece siyahimsi oluyo ama isiltilari sari oluyo beyaz sabunla da akitiliyo zaten. 2 kutu boyaya 2-3 findik kadar yeter

Mavi cok kacinca bile mavi olmuyo sadece siyahimsi oluyo ama isiltilari sari oluyo beyaz sabunla da akitiliyo zaten. 2 kutu boyaya 2-3 findik kadar yeter
denıycem canım sımdı sacım acık sarı mor sampuan kullanıyorum yınede turuncu turuncu oluyor zamanla.fotograftakı senın sacın mı super renk

denıycem canım sımdı sacım acık sarı mor sampuan kullanıyorum yınede turuncu turuncu oluyor zamanla.fotograftakı senın sacın mı super renk
Hayir bu degil benim konularima bakabilir misin orada sacimin fotosu var.
Mavi sampuan kullaniyorsan 2 fındık mavi yeter bence sana

Başka sitede 2dk bekletin yoksa koyu olur yazmışlar. Boyayı almadım koleston 11.1 almayı düşünüyordum. 8.1 koyu olmazmı küllü acık sarı bebek sarısı gibi istiyorum çünkü
Benim actigim konulardan buldunuz mu sacimi. Ben actim uzerine koleston 7.1 boyadim suan bebek sarisi bi bak istersen. Ayrıca boya 2dk bekletilmez uzerinde kullanim talimatini oku orada bile en az 30yaziyor 2dk boya bekletildigini ilk defa duydum

Acaba bu mavi boya nerede bulunur ki? Birde son durum ne oldu acaba turuncu aşamasındayımda şu an :)

Back
X