Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk ne, bilen var mııı ?

Tam anlamıyla fındık kabuğu bu renktir. Asla küllü kumral değil, renkte küllülük yok aksine kızıllı kahveli gölgeler var. Fındık kabuğu kesinlikle...

Tam anlamıyla fındık kabuğu bu renktir. Asla küllü kumral değil, renkte küllülük yok aksine kızıllı kahveli gölgeler var. Fındık kabuğu kesinlikle...

Sadece birkaç fotoğraf soluk çıktığından küllü gibi gelenler olmuş ama bu kesinlikle fındık kabuğu küllü bir renk değil, kızıllı kahveli çoğunda ve hazır boyasını alırsan her saçta aynı sonucu vermez çok koyu bir saçın varsa altına hafif volümde bir açıcıyla kullanmalısın. Yoksa fındık kabuğunun içinde kendi oksidasyonu ayarlıdır otomatikman hafifçe açar rengi.

Bu arada modelin kendisi çok güzel bebek gibi, bu kız ne renk boyasa yakışır zaten ben bir bayan olarak saçtan ziyade kızı çok beğendim:))yanlış anlaşılmasın gerçekten çok güzel kızımız....

Sanki fındık kabuğundan daha açık gibi?

Hayır açık değil, bizim kuaförlerimiz neredeyse bakır kızıla bile fındık kabuğu diyip yapıyorlar. Loreal'in veya Koleston'un boyalarına kataloglarına bak aynen bu renk... Bu arada fındık kabuğu bir ara renk olduğundan kesin tarifi zordur ama bu klasik bir fındık kabuğu azıcık bakır kızıl azıcık kahve saça ve saçın cinsine göre farklı sonuçlar verir, birinde daha koyu kalabilirken diğerinin saçı açılmaya daha müsaittir daha açık kalır... Ben çok yaptırdım bir ara fazlasıyla modaydı açığı var koyusu var ama bu fındık kabuğu eminim...Şimdi sarışınlıktan vazgeçemeyenlerden olsam da ilk boyalarımı hep fındık kabuğu yaptırmıştım...

Loreal'in, Kolleston'un kataloglarına ve boya kutularına bak aynı ve benzer renkler. Bu arada saçın iki kez yıklanması bile rengi açıyor bilginize...

bence küllü kumral bu
benim en sevdiğim

Küllü kumralda küllülük ve grilik olur. Ayrıca hafif yeşilimsi kalır küllü renkler. Oysa burada ne kül grisi var ne yeşilimsilik. Direkt kızıllık ve kahvelik var. Bir iki fotoğraf soluk çıkmış sadece ve oynanmış fotoğrafın ayarlarıyla onları sayma % 90'ı fındık kabuğu....Soluk resimlere aldanmayın kızıllık ve kahvelik ön planda olan hiçbir renge küllü denmez, öncelikle yanıldığınız nokta odur. Arkadaşı yanıltmamak adına söylüyorum bunları gider şimdi küllü kumrala boyatır saçını aaa ben böyle istememiştim ki olur....

Fındık kabuğu kardeşim... sen beni dinle ben çok boyattım bu renge....Kuaförüne göre de değişiyor fındık kabuğu haberin olsun kimisi daha açık yapıyor kimisi daha koyu, bazısı da hafif gölgeyle uyguluyor....

valla sen baya bilgiliysen bana da yardım et o halde bu ne renk??

Son düzenleme:
kuzum bu saç ombre saç tonuyla ilgili bilgi veremem ama buna ombre diyorlar

evet canım ombre oldugunu biliyorum, bende ombre yaptırcam bu çok hoşuma gitti ama nası olmuş bu renk üst koyu gittikçe açılıyor 3 renk
saçlarım bu kadar uzun da değil ama taktım ombreye bi kere ya ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…