Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk ne, bilen var mııı ?

evet canım ombre oldugunu biliyorum, bende ombre yaptırcam bu çok hoşuma gitti ama nası olmuş bu renk üst koyu gittikçe açılıyor 3 renk
saçlarım bu kadar uzun da değil ama taktım ombreye bi kere ya ufff
bende uzamasını bekliyorum ombreye bende sardım
olmadı en son çare perma

bunu tutturabilmekte zor ya çok istemiştim vaktiyle bu rengi ama nafile yakından geçti sadece

ben uzamasını bekliyemiyorum anacım taktım mı takıyorum o an olacak istedigim
öyle uzatmak için bakım kürleriyle falan ugraşacak sabır da yok bende
o yüzden kaynak mı yaptırsam diye düşünüyorum
permaya bende çok heves ettim aslında ama korkuyorum ya yakışmaz falan diye malum yakışmazsa öyle bozamam da hemen :18:

valla ombre yi bende kafaya taktım ama sabırlada saçlarımı kürlerle uzatmaya çalışıyorum
kaynak kötü be dipleri hoş durmuyo onun
ben 2 kez perma yaptırdım ikincisi çok güzel olmuştu kullanımı kolay en azından
sırf rahat kullanım için istiyorum

ya ben tam kıvırcık istemyorum yukarda saç rengini sordugun saç gibi su dalgası şeklinde idtiyorum o şekilde olurmu acaba ?
bide boyalı saça yapmıyolar diye biliyorum benim saçlarım oluk oluk dökülüyor ince telli cılız yıpranmış lanet bişi uffff
yaparlarmı saçıma acaba ? ya perma ya brezilya fönü düşünüyorum rahat kullanayım diye

su dalgası tutmuyor be
o kötü
ya tam kıvırcık yada brez.fönü yaptır
boyalı saça yapıyorlar ama boya akıyor ve saç yıpranabiliyor

Anladım tatlım teşekkür ederim bilgi verdiğin için :*

bana da bu rengin nasıl elde edildiğini söylerseniz çok makbule geçer 3 renk gibi bi hali varr :44:

Eki Görüntüle 1194595

Dipleri muhtemelen kendi saç rengi.

Uçlarda evet arkadaşların söylediği gibi Ombre kullanılabilir ama Ombre o en uçtaki çok açık sarıları yapmaya yetmeyebilir. Ombreler genelde uç gölgesi olarak tasarlanıyor. Ama Ombre de en güvenilir yöntem evde yapmak için, Loreal'in Kumrallar için kiti var onu kullanabilirsiniz, arada gördüğünüzara renkler ise kendiliğinden oluşuyor. Ombre ile çok çok açık sarı elde edemeyebilirsiniz ama yani o uç kısımlara denk gelenleri. Ara renkler açıcının daha az geldiği yerler Evet üç renk gibi görünüyor ama aslında sadece tek tip açıcı var...Evde yaparken dikkatli olun açıcı boyalar genellikle kızıllık yapar ve Ombrenin de yaptığını düşünüyorum ben çok açıcı kullandım hatta dün yaptım yeni üzerine sarıyla boya geçeceğim.

Açıcılar tek başlarına kızılımsı bir şekilde açarlar siz üzerine uygun rengi uygularsınız. Açıcıyla uçları açınca onun da üzerine 9 veya 10 numara açık sarıyla boyanmış olabilir bu saç. Ağır oreallerden ise kaçının yakabilir kırıklı hale döndürebilirsiniz...Ben olsam direkt bu rengi kafaya koymam saçımın açıcıyla nereye kadar açıldığına bakarım önce, Ombre bile olsa açıcı açıcıdır...Kızıl olursa üzerini daha platinli veya kızıl olmayan sarıyla boyarsınız...

elinize dilnize sağlık ne güzel açıklamışsınız
ben zaten evde kendim beceremem boyamayı kuaföre direk böyle istiyorum desem yapabilirlermi ? benim saçım boyalı şuan kahverenginin akmış hali o yüzzden saç diplerim bu şeklde değil şuan.
en alttaki platin sarıyı yaptırmaya da cesaretim yok açıkçası.. dipleri siyah mı bu rengin ? dipleri siyaha boyasalar aşağı dogru yine fotodaki gibi sarı renk boyasalar ve çıt çıt olarakta platin sarı kullansam bu 3 rengi etmiş olurmuyum ? umarım anlatbilmişimdir

dibi kendi rengi ustune ombre attrmis ama yogun bi ombre uclari baya acik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

diplerini siyah yaptirip nasil uclarini sari yaptirmayi dusunuyosun cidden merak ettim iyi bi kuafre gidip ombre istedigini soyleyip fotoyu gostersen yapar zaten anlattigin kadar teferruatli bisey degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inanın hiç anlamıyorum bu boya işlerinden ne bileyim dip koyu renk duruyor fotoda benimki çok açık şuan o yüzden nasıl olur acaba diye tereddüt ettim :44:
neyse kuaföre gösterelim bakalım teşekkürler

Dipleri siyah değil koyu kahve... Ama madem kuaföre gideceksin sormana gerek yoktu, bu zor bir saç değil ki sonuçta....Siyahla platin sarı fazla marjinal ve sert olmaz mı hem bu gösterdiğin saçla alakası olmaz rocker ya da metalci havasına bürünürsün. Dipleri siyah değil bu rengin.Ayrıca uçlara doğal geçiş var çıt çıt kullanırsan çıt çıtın da diplerini kahve uçlarını platin yapman gerekir. Çıt çıt saç hele ikisi farklı renkse kendi saçınla çıt çıtın birleştiği yerde ekleme olduğu çok belli oluyor dokusu uymuyor genelde ve kıro bir görünüm çıkıyor. Ombre falan diye konuşulmuş diye izah ediyorum, madem kuaförde yaptıracaksın sormana gerek bile yoktu. Bu zor bir saç değil... Uçları aç platine boya (ama yanabilir)...

yaa evet dikkatli bakınca koyu kahveymiş ben siyah olarak görüyodum onu
saçım bu kadar uzun olmadıgı için geçişler kendini belli etmez diye düşündüm o yüzden çıt çıtı sordum
bi de yukardaki yorumda belirttim benim saç diplerim ve uçlarım şuan bu renkten çok çok alakasız bi renk ve o yüzden boya işleriden de hiç anlamadıgımdan çok ütopik bi renk gibi geldi gözümde çok büyüdü açıkçası o yüzden olmaz sanıyodum madem basit bişi direk fotoyu gösteririm teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz sağolun

2 gün giremedim sağolun herkes bilgilendirme yapmıısss :)

küllü kahve daha koyu sanki bu daha açık

Bana da küllü kumral daha koyu geliyordu ama pek bilgim olmadığından ne derseniz kabulüm :)

Kızlar küllü açık kumrala daha yakın sanki? Ama harika renkmis bittiiim ♥

Bendeee cok sevdim, tabi saç rengini begenmemde kadınında etkisi olmadı değil

Anladım ama ben kuaföre yaptırırsam bu rengi fındık kabuğu diye saçlarımda fazla fazla kızıllık olur yani zaten kuaförler her boyadıkları saça fındık kabuğu diye girip acayip renkler cıkarıyorlar. :/ napıcam aklım karıştııı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…