- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Cok itici bi yorumduBoya yapmanda resim yüklemene benziyorsa zor tutturursun
Bende renk körlüğü var heralde göremedim de
Tam olarak istediğin renk ne
Fındık kabuğuna benziyor
Herkes gibi işi gırgıra aldım,kırdıysam özür dilerimCok itici bi yorumdu
Dipler karameldrn daha açık fotoda mat çıkmış.ben yakinlastirip diplerini cektim net gorunsun diye.uclara dogru sarı.yani karamel ama hangi renk almam lazim.Tam olarak istediğin renk ne
Kuaförde daha güzel olmaz mı evde mi yapcanDipler karameldrn daha açık fotoda mat çıkmış.ben yakinlastirip diplerini cektim net gorunsun diye.uclara dogru sarı.yani karamel ama hangi renk almam lazim.
Daha güzel olur tabide bu boyama islemine 450 tl verince dip boyasi duz renk kar ediyim doye düşündüm:)Kuaförde daha güzel olmaz mı evde mi yapcan
Neden o kadar fazla ki fiyatDaha güzel olur tabide bu boyama islemine 450 tl verince dip boyasi duz renk kar ediyim doye düşündüm:)
Saçlarım uzun ve gur..bilindik kuaför olsun dedim..tahminim de o kadardi zaten :/Neden o kadar fazla ki fiyat
Karamel rengi adı altında lanse edilen, tanıdığım kimseye yakışmayan kaka rengi
Arkadan gorunumu
Yok daha gelmedi dipler:) ben simdiden araştırıyorum:)) 60 70 e yapiyolarmis dip boyayiDiplerin koyu renk cnm acma islemi yapmayacak zaten normalde fazlada cikmamis diplerin 450de cok vermissin ayrica benim saclarim sari bende diplerimi 150ye falan yaptriyrm ama koyu renkler 30 40i gecmez..
Dip boya koyu kalacak, orta kısımlar orta tonda ve uçlar çok açık.. Yani o rengin 3 tonu olacak ve dahada berbat olacak, çünkü kuaförler boyarken oryal yani oksidan ile çok açarak istediğin renge boyar.. Kuaföre girsen bile dip yapacak olsa yine tüm boyayalıma çevirir saçta okadar ton varken.. Uçları kestirip kendin boya koyu tonuna, yada aynı tonu istiyorsan kuaförde boyat.. Ama kuaförde uçlarını alır bence..Bi ton para verdim boyattim uclara dogru sapsarı..dibide kendim halledeyim dedimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?