Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk nedir?

Dipler karameldrn daha açık fotoda mat çıkmış.ben yakinlastirip diplerini cektim net gorunsun diye.uclara dogru sarı.yani karamel ama hangi renk almam lazim.
Kuaförde daha güzel olmaz mı evde mi yapcan

Ne kadar saçma bi insansınız..ben nasil olmus diye sormadım..ayrica fotoda koyu çıkmış..terbiyesizligin luzumu yok..yorum yapmak zorunda değilsiniz

Arkadan gorunumu

Diplerin koyu renk cnm acma islemi yapmayacak zaten normalde fazlada cikmamis diplerin 450de cok vermissin ayrica benim saclarim sari bende diplerimi 150ye falan yaptriyrm ama koyu renkler 30 40i gecmez..

Diplerin koyu renk cnm acma islemi yapmayacak zaten normalde fazlada cikmamis diplerin 450de cok vermissin ayrica benim saclarim sari bende diplerimi 150ye falan yaptriyrm ama koyu renkler 30 40i gecmez..
Yok daha gelmedi dipler:) ben simdiden araştırıyorum:)) 60 70 e yapiyolarmis dip boyayi

Alix natura 8.70 ilk fotodaki gibi.
Ben en son bu boyadan almıştım rengini beğendiğim için . Diğerleri gibi akıp kokmadı kalınlaştırmadı beğendim bakalım.

Bence bilen birinden yardım alarak yapın.

Bi ton para verdim boyattim uclara dogru sapsarı..dibide kendim halledeyim dedimdi:)
Dip boya koyu kalacak, orta kısımlar orta tonda ve uçlar çok açık.. Yani o rengin 3 tonu olacak ve dahada berbat olacak, çünkü kuaförler boyarken oryal yani oksidan ile çok açarak istediğin renge boyar.. Kuaföre girsen bile dip yapacak olsa yine tüm boyayalıma çevirir saçta okadar ton varken.. Uçları kestirip kendin boya koyu tonuna, yada aynı tonu istiyorsan kuaförde boyat.. Ama kuaförde uçlarını alır bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…