- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Yok daha gelmedi dipler:) ben simdiden araştırıyorum:)) 60 70 e yapiyolarmis dip boyayi
Tam 4.5 saat sürdü.krepe yapıldıCok pahaliymis o ne öyle ya sarimi yapiyo sanki röfle de degil düz boya .
Ben kendi sari saclarmin dip boyasni bile yapiyom bi ton farkediyo diye kuafre gtmeye basladim
Tam 4.5 saat sürdü.krepe yapıldı
Zaman acisindan heryer ayni dediIlk boya öyle olurda dip kolaydir aslinda baska bi kuafrede sorsaydin
Zaman acisindan heryer ayni dedi
Aciciyla nasil yapcamki bundan once kendim yapiyodum dip boyami.ama bukadar riskli bi renk değildibir arkadaş da demiş 8 numaraya bir de 8.1 karıştır boya diplerin gelince..
sakın ha soğan kabuğu karamel falan boyayım deme tupturuncu olur saçların valla.. açıcıya falan da hiç gerek yok sarı bile değil ki dipler; açıcı ne alaka onu hiç çözemedim..
Aciciyla hic yapamam galiba yaaCok söylemisler sahsen ben hep kendim boyardim diplerimi oryalle acip boyuyolar bi ara kizdim kendim yapcam dedim her gidisimde 100 150 lira veriyodum.
Kuafr malzemesi satan yerden oryal aliyodum bi kilosunu 20 25 tlye bide biya 5 liraya o oryal bana nerdeyse 1 sene gidiyodu.
Ha bide 1 litre oksidan 5 tlye isimi göüyodum sadece her seferinde 5 tl boyaya para veriyodum yetiyodu cokda gzel.yapiydm kmse kendim yaptgma inanmiyodu sonra esime kuafrn borcu vardi oraya gtmeye basladim .
Aciciyla hic yapamam galiba yaakoyu renkken yapiyodum ne güzel
Tesekkur ederimwoww harika
Aciciyla nasil yapcamki bundan once kendim yapiyodum dip boyami.ama bukadar riskli bi renk değildi
Anladim cok teşekkür ederimişte açıcıya gerek yok diyorum öyle çok açık bir renk değil ki zaten..
normal koyu renkte nasıl boyuyorduysan eskiden şimdi de 8 ile 8.1 alıp karıştırıp boyayacaksın.. bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?