Saç Rengi ve Saç Boyama bu renk .....

Kova hatunu

✔creativity
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
24.320
45.697
798
istediğim renk şu 1. resimdeki

$qyhd.webp

bilgili birileri yardım edebilir mi :44: ? saçımda hiç boya yok...

Eklentiler

• $j5jo.webp
    $j5jo.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
koyu renkli saçı küllü açık bir tona çevirmeye çalışırken hiç saçını boyamayı denemediysen mutlaka açık ama turunculuk içeren bir renk elde edersin.bu konularda tecrübeli değilsen kuaföre git bence.ama yok elim yatkın diyorsan önerim: koleston 12.0 ve igora kızıllık giderici ikilisi.igoradan bir parmak kadar koyuyosun.fazlası saçını maviye çevirebilir.daha önce boyadığım ve bu renge çok yakın bir ton elde ettiğim için böyle de netim:1:

evet aslında bunu çok duydum ...:44:ilk boyama kuaförde yapılmalıymış...

ya aslında benim saçım o kadar koyu değil yaaa:18:

nessse yarın çeker koyarım foto...

ilgilendiğin için sağol canım:16:

kendi rengim...

Eklentiler

• $13100008.webp
    $13100008.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
kelebeğimm:16:

seni burda görmek ne güzel :emir_bebek:

2 yıldır boyamıyorum ....kaşıntı geldi :)

tşk ederim ayrıca ....

canım malum düğün telası başladı iyicene, iştende izin aldım şimdi biraz boş vakit buldumda gireyim dedim.
benim saçlarım mavi siyah o kadar uzun yıllardır boyuyorum ki gercek rengini unuttum artık bence saçlarını boyama..
ben daha gecen cuma boyadım gene dipleri çıktı çok hızlı uzuyor saçlarım:nazar:

canım malum düğün telası başladı iyicene, iştende izin aldım şimdi biraz boş vakit buldumda gireyim dedim.
benim saçlarım mavi siyah o kadar uzun yıllardır boyuyorum ki gercek rengini unuttum artık bence saçlarını boyama..
ben daha gecen cuma boyadım gene dipleri çıktı çok hızlı uzuyor saçlarım:nazar:

düğünün ne zamana canım ?

evet dip boyaları olmassa...ben biraz daha düşüneyim en iyisi...:17:

canımmm saç rengin çok güzel gerçekten, ışıltı attırabilirsin boyamaya kıyamazsan :) değişiklik olur hem

canımmm saç rengin çok güzel gerçekten, ışıltı attırabilirsin boyamaya kıyamazsan :) değişiklik olur hem

ışıltı.. balyaj oluyor dimi?

ben zamanında yapmıştım ,röfle bile yapmıştım ...

2 renk olan saç beni çok olgun gösteriyor..

artık kuaför mu yapamadı ..yoksa benden kaynaklı mı bilemedim ...

boyamayı bıraktığım zaman belli bir süre sonra saçım ombre tarzındaydı ve hç yakıştıramadım kendime

tek renk gidiyor bana :26:

ışıltı.. balyaj oluyor dimi?

ben zamanında yapmıştım ,röfle bile yapmıştım ...

2 renk olan saç beni çok olgun gösteriyor..

artık kuaför mu yapamadı ..yoksa benden kaynaklı mı bilemedim ...

boyamayı bıraktığım zaman belli bir süre sonra saçım ombre tarzındaydı ve hç yakıştıramadım kendime

tek renk gidiyor bana :26:

bende yaptırdım balyaj ama sık sık yapıyolar ya aynen dediğin gibi oluyo mesela kuaförüm saçmdan çok az bi ton farkıyla, 5 paket falan yaptı, önlerime arkaya falan azdı yani ve doğal duruyordu, hatta benden görüp arkadaşmda yaptrmıştı onunda çok güzel olmuştu. Ama sonra beni kesmedi boyadım :)

düğün günü gör sen kendini :1:

en heycansız kadın bile o günün heycanını hisseder

inşallah canım ya biraz da olsa heyecanlı olmak isterim yani ben nişanımdada hiç heyecan yapmamıştım ki sanki başkasının nişanı gibiydi paso göbek attım halay cektim:8::8::9::9:

Back
X