Bu ruh halimle bir gün çıldıracağım az bakın yine nolur daraldım

Childgirlss

Sadece oğlunun vazgeçilmezi
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
1.528
689
43
merhaba kk bu ara benden bıktınız biliyorum ama aklı selim fikirlere ihtiyacım var ;

Biliyorsunuz ayrılık arefesindeyim ve ist yerleşip ev tutup orada çocuğa tek başıma bakma planım vardı. Bunun için ailem asla dedi sildi çoktan beni eş ve ailesi de öyle zaten , mesleğim ve oğlumın desteği hariç dımdızlak ortadayım yani.

Bu istanbula taşınmak için iş bulmak ev bulmak konusunu da avukatım destek olacağım dedi ve tükürdüğünü yalamamak için iş ciddiye binince topu akrabam ve sana yardımcı olacak kişi dediği 2 kez boşanmış olan bir akrabasına attı. O günden beri de avukatım değil yüzünü bile tanımadığım bu adam arıyor ve ilgileniyor işlerle alakalı olarak beni. Konuşmalardan ve ilgiden rahatsız olunca en sonunda evet bir desteğe ihtiyacım var ama x bey melek yada peygamber değilsiniz bir bağımız yok neden elimden bu denli tutyorsunuz dedim. Elini değil kolunu tuttum bırakmam ben oğlunuz için vatana millete hayırlı olması için çabalıyorum dedi. Dedim babası düşünmüyorken size ne bu denli? Evet dünyanın dediği gibi insanlara ihtiyacı var ama bu kadarı imkansız inandırıcı gelmiyor. Düşünün gittim kimsem yok kendi oturduğı sitede ev tutuyoruz, kirayı düşürttürecek çünkü bakıcı bulup tqnımqdığım birine çocuk emqnet edip yine referans olduğu işte çalışıyorum vs bu adam karşılık bekledği şeyi benden alamaz o kesin e sonuç ? Büyük bir tehtid içinde kalıp sıkıntıya düşebilme oranım yüksek geldi ve korkutucu sonrası çocuğu babayavet ve kaybolup git hayatta bana öyle geliyor.

Şimdi vet 1800 maaşım var borcu sıfırlasam ; kalan 800 kiram 100 aidatım 250 faturalarım olsa ve 250 de borcum 20 ay var malesef yüne elde 400 kalıyor yeme içmem için en azından tdağda oğlumun babası da olacak servis götürür babası alır bende akşam babasından teslim alıp eve geçerim haftasonu zaten berqbet oluruz oğlumla? Sizce olmaz mı bu ? Daha mantıklı değil mi hiç değişse burda kendimce eşim dostum oldu yıllardır bırdayım biliyorum buraları küçük yerler en azından ? Fikir verin bir ne olur?

Daha önce de yazdim konunuza, bir kere sakın şu adamlara güvenip iş yapmayin. Borcunuzu bitirmek için özel ders verebilirsiniz yanlis hatirlamiyorsam ogretmendiniz. Ayda elinize ekstra 200-300 bile gecse kârdir. 3. Olarak ben olsam asla çocuğumu birakmazdim o baba dede nasil bakacak çocuğa? Sabir sabir sabir. Bu saatten sonra sabredeceksiniz borcunuzu ödeyeceksiniz sonra da kacacaksiniz. Sizin baska dogrunuz yok.

Daha önce de yazdim konunuza, bir kere sakın şu adamlara güvenip iş yapmayin. Borcunuzu bitirmek için özel ders verebilirsiniz yanlis hatirlamiyorsam ogretmendiniz. Ayda elinize ekstra 200-300 bile gecse kârdir. 3. Olarak ben olsam asla çocuğumu birakmazdim o baba dede nasil bakacak çocuğa? Sabir sabir sabir. Bu saatten sonra sabredeceksiniz borcunuzu ödeyeceksiniz sonra da kacacaksiniz. Sizin baska dogrunuz yok.

Şöyle ki elime benden kaçırdıkları bir mevlağ geçti , onlar borcumu kapıyor , ben de borçsuz çıkabiliyorum yani şu an. Elimdeki parayla bakıcı şansım yok kaçmak beteye olacak ki imkansız ist durumu belli referans vs olmadan kimse güven vermiyor iş konusunda kimse kimseyi de tanımıyor. Ailem komple kesti bağı benle kimsem de yok ist da nereye kaçayım diyorum ki burda bir eve çıksam oğlum velayet bende olacak yine o başka . Okul saatleri ile benim saatlerim çakışıyor sabah benden çıkacak 2 de babası alıp evine gelse ben işten çıkınca teslim alacağım zaten durqktqn her akşam olmaz mı sizce

Şöyle ki elime benden kaçırdıkları bir mevlağ geçti , onlar borcumu kapıyor , ben de borçsuz çıkabiliyorum yani şu an. Elimdeki parayla bakıcı şansım yok kaçmak beteye olacak ki imkansız ist durumu belli referans vs olmadan kimse güven vermiyor iş konusunda kimse kimseyi de tanımıyor. Ailem komple kesti bağı benle kimsem de yok ist da nereye kaçayım diyorum ki burda bir eve çıksam oğlum velayet bende olacak yine o başka . Okul saatleri ile benim saatlerim çakışıyor sabah benden çıkacak 2 de babası alıp evine gelse ben işten çıkınca teslim alacağım zaten durqktqn her akşam olmaz mı sizce
Zaten istanbulu bosverin hangi sehirdesiniz bilmiyorum bulundugunuz şehirde kalmak iyidir. Borcunuzu hemen kapatin bir miktar para biriktirin birkac ay. Cocugunuz kac yasinda su an?

Zaten istanbulu bosverin hangi sehirdesiniz bilmiyorum bulundugunuz şehirde kalmak iyidir. Borcunuzu hemen kapatin bir miktar para biriktirin birkac ay. Cocugunuz kac yasinda su an?

T. Dağdayım evet bende burda kalmaktan yanayım . Oğlum 7 ye martta girecek daha . 1. Sınıf şimdi çıkacağım zaman kapatayım diyorum çünkü korkuyorum eğer aldığımı bilirlerse beni kesin bıçaklar

İstanbul’a ve tanımadığınız adamlara güvenmeyin lütfen. O kadar aşikar ki bu senaryoda üzüleceğiniz.

Allah yardımcınız olsun.

Bende aynısını düşünüyorum üzülmek de bişey değil rezil edip neler getirilebilir başıma allah esirgesin

T. Dağdayım evet bende burda kalmaktan yanayım . Oğlum 7 ye martta girecek daha . 1. Sınıf şimdi çıkacağım zaman kapatayım diyorum çünkü korkuyorum eğer aldığımı bilirlerse beni kesin bıçaklar
Ay allah korusun mantıklı sonra yapin. Ama iyi saklayin. Yani tam gün okullar vardir onlara bakin olmazsa cocugun babasi babasi birkac saat vakit gecirmekle bir sey olmaz. Simdi biraz para biriktirin evi acin ikinci el spot esya ufak tefek seyler halledin sonra da ayrılin.

Fakat siz babasinin cocugu sizden kacirmayacagina emin misiniz?

Nereye kaçırabilir ki? Çocuk büyük mahveder onu eminim çocuğuna karşı o denli psikopatlaşamıyor allahtan korkutır onu da kaybetmekten çünkü. Çocuk bebek değil imkansız bunu unutmayacağını ve benim bir şekil çocuğu bulacağımı biliyor böyle bir gerçek de var

Ay allah korusun mantıklı sonra yapin. Ama iyi saklayin. Yani tam gün okullar vardir onlara bakin olmazsa cocugun babasi babasi birkac saat vakit gecirmekle bir sey olmaz. Simdi biraz para biriktirin evi acin ikinci el spot esya ufak tefek seyler halledin sonra da ayrılin.

Bende böyle düşünüyorum hem çocuk açısından da böylesi daha iyi olacak gibi

Bende böyle düşünüyorum hem çocuk açısından da böylesi daha iyi olacak gibi
Güzel bir karar almişsiniz mantikli. Ben sizin yerinizde olsam diğer adamla da konusmayi keserim boyle niyetinin ne oldugu belli olmayan adamlardan hic haz etmiyorum nedense. Ama kestirip atmak seklinde değil de mesafeyi koruyarak. Su an bir ilişkiden daha cikamadan yapabileceginiz en büyük hata baska bir iliskiye baslamak olur.

Güzel bir karar almişsiniz mantikli. Ben sizin yerinizde olsam diğer adamla da konusmayi keserim boyle niyetinin ne oldugu belli olmayan adamlardan hic haz etmiyorum nedense. Ama kestirip atmak seklinde değil de mesafeyi koruyarak. Su an bir ilişkiden daha cikamadan yapabileceginiz en büyük hata baska bir iliskiye baslamak olur.

Ne ilişkisi allah aşkına sevgili matmazel. Adamla sizli bizli ve iş dışında konuşmadım konuşmam evlilik birliği içindeyim bunu değil el hoşlansam birinden yapmam ki Evlilik kurumu değerlidir leke sürülemez sebep ne olursa olsun . Ayrıca benim bir ilişki için en az 3 seneye ihtiyacım var bence . Güven korku bğyük problemlerim ben oğlım ve kendimi kurtarmalıyım önce 2 kadın boşamış 45 yaşında içkici bir tip yani belli bu geçen profilini inceledim aman kalsın

Bence ben yarın direk telefonumu değiştireyim noyu yani

Adami da engelleyebilirsiniz ama nasil rahat edecekseniz. O avukatin da ne olduğu belli oldu. Siz rahata erince ben de bir oh çekecegim gercekten. Umarim bundan sonra her sey yolunda gider.

En iyisi teli komple değişmek gibi geliyor bana da daha ziyade aslında . Ne olur olmaz ulaşamasın kimse bana istemediğim taktirde diye düşünüyorum ki kimse crsaret edemez hala evli olduğım gerçeğini bildiğinden ki absürt kanıt yada tehtid oluşturacak bir durumum yok olmadı da şükür o konularda kendime sahip ve temkinliyim zira

Ben alıştım bu risklere artık ya linç eder ya bıçaklar ya evden kovar ama asla borcunu ödediğim ve eline saydığım 15 bini vereyim demez mesela bir de görseniz bu kuz yalan diyor dersiniz öyle temiz yüzlü sakin durur

İstanbulda o maaşla ,m kirada, bakıcı tutarak nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz? Bana kalırsa Tekirdağda kalın, ailenizle kalmak istemezseniz ayrı bir ev tutun, çocuk için anneniz de yardımcı olur. İstanbul gibi bir yerde tanımadığınız bir adamla ne işiniz var?

Back
X