Bu ruh halimle bir gün çıldıracağım az bakın yine nolur daraldım

1800 liraya istanbulda bir çocukla yaşamak imkansız. tanıdık vs demişsiniz ben de sandım ki yüksek maaşlı iş buldular. 1800lük maaşı başka yerde de bulursunuz ki küçük bi şehir olursa çok da rahat olur.

ha bu devirde bu yardımı kim yapar bilemedim. yapan olmaz mı, tabi ki olur ama bence şüpheli bi durum.

1800 liraya istanbulda bir çocukla yaşamak imkansız. tanıdık vs demişsiniz ben de sandım ki yüksek maaşlı iş buldular. 1800lük maaşı başka yerde de bulursunuz ki küçük bi şehir olursa çok da rahat olur.

ha bu devirde bu yardımı kim yapar bilemedim. yapan olmaz mı, tabi ki olur ama bence şüpheli bi durum.

Yok o2500 iş diyor ama yk vazgeçtim zaten korkumu arttırdı bu denli ilgilenilmesi

Eski eşin adamsa olur okul çıkışı ona gitmesi

Fakat önce bunu çocuğunuzla da konuşun

Zira ona evde rahat vermeyebilirler Hakkınızda konuşabilirler vs huzur önemli çocuk için

Etüt yok mu

2 den sonra oraya geçse

Evet para sıkıntılı da babası hiç nafaka vermeyecek mi

Ortaokula kadar idare etse yeter etütle

Eski eşin adamsa olur okul çıkışı ona gitmesi

Fakat önce bunu çocuğunuzla da konuşun

Zira ona evde rahat vermeyebilirler Hakkınızda konuşabilirler vs huzur önemli çocuk için

Etüt yok mu

2 den sonra oraya geçse

Evet para sıkıntılı da babası hiç nafaka vermeyecek mi

Ortaokula kadar idare etse yeter etütle

Malesef maaşım yetersiz ve ben onu sağlayamıyorum. Babasında olması sorun oluşturmayacaktır diye düşünüyorum bu yüzden . Zafen bikqç saat olacak çok değil

Back
X