Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mac bulunduğum şehirde yok cnm...golden rose a da rastlamadım hiç ama bulursam mutlaka bakıcm saol..yerimseniben rujun rengini tam olarak öğrenebilsem daha iyi olur aslında bulabilmem açısından...çok az satış elemanı bilgili bu konularda çünkü.. onlardan da yardım alamıyorum daha fuşyanın nasıl renk olduğunu dahi bilmeyenleri var..
hayatım ben bi kaç ay evvel Krdi'den setini almiştim 5 tanesi 50tl idi sanirim yada 40 tam hatirlamıyorum istersen strawberryden bi bak clinique'in fiyati fazla gelirse mubadili ürünlere bakabilirsin renk ve noyu söyledim nasılsa:hulya:
hayatım ben bi kaç ay evvel Krdi'den setini almiştim 5 tanesi 50tl idi sanirim yada 40 tam hatirlamıyorum istersen strawberryden bi bak clinique'in fiyati fazla gelirse mubadili ürünlere bakabilirsin renk ve noyu söyledim nasılsa:hulya:
avon glazer wear cotton cady ya da o seriden herhangi bir renk olabilir.ya da oriflame'n parlatıcıların da sweet honey ya dapink sugar tarzı bir şey de olabilir
önemli deil cnm yerimseniben hala araştırıyorm ztn delikafadulden sınavlardan vakit bulamamıştım daha önce şimdi dışarı çıktıkça bakıyorum kozmetikçilere..
benim kullandıgım ruju arkadaş çok begendi sanada alalım dedik bendekini bi denedii onun teni dahaa açık renkk hiç alakası olmayan iki renkk çıktıı burdaki bayan çok beyaz tenli ve sarışınn sizde nasıl durur acaba hevesle alıp kırıklık yaşamayın sonra