GEBELİK TESTİ/SİLİK ÇİZGİ

Kızlar bir bakar mısınız bugün olmam lazımdı

Eklentiler

• IMG_0634.webp
    IMG_0634.webp
    17 KB · Görüntüleme: 601
  • IMG_0633.webp
    IMG_0633.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 551
Üzgünüm ama kuruma çizgisi
Şimdi bi kuruma çizgisi atıcam sana nasıl kendimi hamile sanıp ayaklarım totoma vura vura kan vermeye gittim gör :)))
Günün geçmeden yapma sonra hayal kırıklığı oluyor :)
Geçen ay benimde böyleydi 😅

Kuruma çizgisi gibi geldi kaç dk içinde çıktı ilk 5 dk içinde çıktıysa kan verin

Kuruma çizgisi gibi geldi kaç dk içinde çıktı ilk 5 dk içinde çıktıysa kan verin
Yine yaptım böyle cıktı hiç 5 dk beklemedim ben hemen cıktı sonra belırgenleşti ama adetim 25 günde 1 oluyor ve yumurtlamanın 9. Gunundeyım reglime 7 gün var

Eklentiler

• IMG_9129.webp
    IMG_9129.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 469
Yine yaptım böyle cıktı hiç 5 dk beklemedim ben hemen cıktı sonra belırgenleşti ama adetim 25 günde 1 oluyor ve yumurtlamanın 9. Gunundeyım reglime 7 gün var
Pozitif görünüyor kan verin en iyisi :)

Sizin testleriniz sanırım hep böyle. Yumurtlama 9 gün sürmez ki
Hayır ben 25 günde 1 regl oluyorum yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti adetime 7 gün kaldı Ben dua gebelık gecırdım Ocak ayında çok korkuyorum bu yüzden :KK43: o zaman çok geç farketmiştim üstüne görme yaşamışım ama regl gibi idi adetime 8 gün varken betam 736 idi . Şimdide reglime 8 gün var yine böle çizgi görünce korktum gebe kalmaktan korkmuyorum ama tek tüpüm kaldı yine olursa diğer tüpüm de gidecek diye korkuyorum

Hayır ben 25 günde 1 regl oluyorum yumurtlama günümün üzerinden 9 gün geçti adetime 7 gün kaldı Ben dua gebelık gecırdım Ocak ayında çok korkuyorum bu yüzden :KK43: o zaman çok geç farketmiştim üstüne görme yaşamışım ama regl gibi idi adetime 8 gün varken betam 736 idi . Şimdide reglime 8 gün var yine böle çizgi görünce korktum gebe kalmaktan korkmuyorum ama tek tüpüm kaldı yine olursa diğer tüpüm de gidecek diye korkuyorum
Anladım 9 günde idrara geçmesi biraz zor gibi ama bence kan verin durumu net öğrenirsiniz

BE72CA86-CE8E-4A84-B7B2-52D2B458B9F5.webp
adetim 5 gün gecikti testlere bakar mısınız 2 gün arayla yapıldı testler

Eklentiler

• A9F8ADC2-1560-447F-AE24-70F4E47DF0DE.webp
    A9F8ADC2-1560-447F-AE24-70F4E47DF0DE.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 342
Merhaba kızlar🌸 Bu sabah bir gebelik testi yaptım. Markası vex pharma. İlk yaptıgımda çok çok az görünen gölge gbi bir çizgi vardı. Hatta emin olamadım. Testi bıraktım öyle baya bir zaman geçti tekrar baktım çizginin biraz daha belirgin oldugunu gördüm. Kuruma çizgisi olabilir mi bilmiyorum. Fotoğrafını bırakıcam bakar mısınız kuruma çizgisi böyle olur mu ? Birde vex pharma marka gebelik testi kullanlae varsa yazabilir mi böyle kuruma çizgisi oluyor muydu? (Bu ay femara kullanmıstım.)
Sonucunuz ne çıktı acaba? bende bu markadan yaptım böyle silik çıktı

Back
X