Rüya Yorumları Bu rüyayı çok taktım kafama kendimi kötü hissediyorum

Evet su an hatirladim o konunuzada yorum yapmistim zamaninda.
Hiicc takmayin kafaniza.
Siz aslinda mutlu olmalisiniz.
Ayrilma kararini siz verdiniz.
Ya yanlis karar olsaydi bu? Ya sucsuz olsaydi adam?
Kendinizi yer bitirirdiniz cok uzulurdunz.
Bu hatayi nasl yaptim diye.
Ama su an? Ayrilmanizin ne kdr yerli oldugunu goruyorsunz.
Uygulamak soylemek kadr kolay olmuyor farkindayim.
ama yinede.
Sevinin, uzulmeyin.
Seviniyorum tabi şükrediyorum olmadı diye. Ama bir zamanlar çok sevdim öyle ayrılmak zoruma gitti keşke kavgalı kavgalı değil de güzel bi şekilde vedalaşarak ayrılsaydık çok isterdim. Biraz bencilce belki ama o kızla mutlu olsun istemiyorum onun için değişmesine korkuyorum.

İlk sevgililik dönemlerinde çok ilgi gösteren aşık olduğunu söyleyen face whatsapp vs heryere aşk sözleri yazan her sevgilisiyle evlilik hayali kuran bi insan.
Uzun bi süre öyle devam edip sıkılınca çaktırmadan başka kızlarla konuşan bi insan. Karşı taraf ayrılmak istediğini söyleyince bi çırpıda silip atan sanki hiç sevmemiş gibi davranan biri.
Çok sinirli bide ailesine çok düşkün biri. Burcuda ikizler.

Değişir mi sence bu insan :(

Seviniyorum tabi şükrediyorum olmadı diye. Ama bir zamanlar çok sevdim öyle ayrılmak zoruma gitti keşke kavgalı kavgalı değil de güzel bi şekilde vedalaşarak ayrılsaydık çok isterdim. Biraz bencilce belki ama o kızla mutlu olsun istemiyorum onun için değişmesine korkuyorum.

İlk sevgililik dönemlerinde çok ilgi gösteren aşık olduğunu söyleyen face whatsapp vs heryere aşk sözleri yazan her sevgilisiyle evlilik hayali kuran bi insan.
Uzun bi süre öyle devam edip sıkılınca çaktırmadan başka kızlarla konuşan bi insan. Karşı taraf ayrılmak istediğini söyleyince bi çırpıda silip atan sanki hiç sevmemiş gibi davranan biri.
Çok sinirli bide ailesine çok düşkün biri. Burcuda ikizler.

Değişir mi sence bu insan :KK43:

Ikizler deyince gulesim geldi birden.
Bende ikizlerim.
Herseyi burclara yormayalim yinede, karakter meselesi.
Ve bu karakter, imkani yok degismez.

Back
X