• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat de patron uçak biletini soruyor bira izan arkadas

Ben sinirlenecek bir durum göremedim. Özel sektörde gece 3te iş gereği görüntülü arayanlar bile oluyor. Özel sektör bu yapacak birşey yok herşey mümkün

Böyle konularda prensip olarak çalışanın tarafını tutarım ama burada siz haksızsınız. Patronunuz izan sahibi bir adammış ki mesaj atmış nazikçe. Kesinlikle mesleğinizi küçümsemek için söylemiyorum ama sekreterlik görev tanımı esnek bir iş. Patronun asistanlığını da içeriyor ve ben de (olsa) asistanımdan pazar günkü bilet için bu saatte uğraşmasını beklerim. Ha sürekli sürekli gündüz halledilecek işleri geceye sarkıtır mesaj manyağı eder o zaman karşısına çıkar konuşursunuz. Ama geçen konunuzu da hatırlıyorum; davetiyelerin gönderilmesine bakmam bu saatte bilet almam diye diye patronlarınızı kendine karşı cephe aldırırsınız. Sevilmeyen istenmeyen eleman olur ilk fırsatta da atılırsınız. Maddi durumunuz bu atarı kaldıracak durumdaysa bu kadar mesleki prensip sahibi olun tabii

İş tanımı üzerinden tavır sergileyen derken cnm nasıl yani

Ben de bu saatte kusura bakmasın onun bileti için bakamam herkes böyledir bir kere her dediklerine evet derseniz gerisi gir ben eminim haftaya böyle bir şey olursa tekrar mesaj atar

Hoş değil yersiz bir hareket biraz dusunmeli ona iki seçenek sundum istediği saatleri onun dışında uçuşlar aktarmalı üç saat sürüyor ayrıntısına kadar yazdım iş benden çıktı muhasebede ki bayan bile adama aldırsin dedi aynen

İş tanımı üzerinden tavır sergileyen derken cnm nasıl yani
Ben mesaili çalışıyorum ve mesaim bittikten sonra beklenmedik durumlar dışında işle ilgili aranmak istemiyorum dersiniz. Yalnız tekrar söylüyorum maddi durumunuz ilk eleman azaltılmasında atılmayı kaldırabilecekse yapın bu atarları.

İşten atmaz da kendisi bilir atar yapar mı yapmaz mı ben görevimi yaptım beş saat cvp bekledim aradık bir dakikalık evet ya da hayır olayını akşam dokuz buçuk olmuş keyfi keyfi bana msj atiyor onun biraz düşünmesi lazım belki bu kız su an müsait değil diye

Hoş değil yersiz bir hareket biraz dusunmeli ona iki seçenek sundum istediği saatleri onun dışında uçuşlar aktarmalı üç saat sürüyor ayrıntısına kadar yazdım iş benden çıktı muhasebede ki bayan bile adama aldırsin dedi aynen
Muhasebedeki kadının dediğine bakmayın. Patronun yüzüne de söyleyip savunabilecek mi sizi?
Bakmayacaksanız yalan söylemek yerine mesai saati dışında msj almak istemiyorum derseniz tavır koymuş olursunuz. Ama J janemarple ’nda dediği gibi ilk fırsatta işinizden olmayı göze alın.

zeki biri anlamıştı zaten cevap vermedigimde kölesi mıyım onun

Mesai saatleri dışında onun mesajlarına cevap vermek zorunda nda değilim benim bir herkesin olduğu gibi özel hayatım var koskoca beş altı saat bir bilet al ya da alma gibi beş saniyelik kelimeyi söylemekten acizse kusura bakmasın akşam dokuz buçukta yazılan mesaja cevap veremem

benlacivert benlacivert demi aynen akşamın dokuz bucugunda bileti soruyor bana tek derdim sen misin arkadaş benim de sorunlar im ailem özel hayatım var patron san patronun ne yapalım yani mesai saatleri içinde görevimizi yapıyor muyuz yapıyoruz bitti

@benlaciver sence de bu saate mesaj atması doğru mu bence o yarın öğlene kadar halleder bilet işini gibime geliyor ben öğlen mesaj atarım internetim bitmişti mesajı şimdi gördüm derim

Back
X