- 25 Mayıs 2014
- 1.431
- 565
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten akşamdan akşama konuşuyoruz canım iş çıkışı da arkadaşlarıyla buluştu herhalde dışardayım aşkım şarjım az yazmış..kafayı yemiştim şuanda. çokta mantıklı bi hareket değil ama sanki 1 gündür eve de mi gelmedi.annesinin kardeşinin falan telefonu yok mu bi arayın belki bişi olmuştur
ama böyle bişi olur mu canım ya. bilmiyoruum bana tuhaf geldi ama sen zaten böyle konuşuyoruz diyosan neye takıldın?*Zaten akşamdan akşama konuşuyoruz canım iş çıkışı da arkadaşlarıyla buluştu herhalde dışardayım aşkım şarjım az yazmış..
Sinir oldum terslemezsem iyidir yazınca..
Zaten şimdi açıklama yapar gelince eğer bn yazmazsam ertesi gün akşam iş çıkışı yazar düşün artık ...
Akşam konuşuyoduk canım gün içinde değil..aranızda bi sorun mu vardı konuşmadınız yoksa öylesine aramadı mı normalde günde kaç defa konuşursunuz. bence arayana kadar bekleyin açıklamasına izin verin sonrada basın yaygarayı. ama ben olsam şimdiye tüm sülalesini ayağa kaldırmıştım nerde die![]()
bekleyin derim o zaman madem hep böylesinizAkşam konuşuyoduk canım gün içinde değil..
Zaten açıklama yapar gelince bn yazmazsam ta yarın akşam yazar düşün artık..