Bu saate kadar konuşmamış olsanız..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Arkadaşlar eşinizle sözlünüzle ya da sevgilinize bu gün için de bu saate kadar hiç konuşmamış olsanız ne yapasınız..
En son dün gece konuştunuz ve bu saat olmuş sadece size dışardayım aşkım şarjım az o yüzden yazamıcam dese ne yapardınız ?

Beklerim yazinca ne yaptigini anlatmasini beklerim gecersiz veya uyduruk gordugum birsey varsa yada anlatma geregi dahi duymuyosa firca atar iliskiyi gozden gecirir yarin bulusuo konusmak isterdim

kafayı yemiştim şuanda. çokta mantıklı bi hareket değil ama sanki 1 gündür eve de mi gelmedi.annesinin kardeşinin falan telefonu yok mu bi arayın belki bişi olmuştur

24 saat yeterlidir. 1 dakika daha gecirmem basarim tekmeyi.

aranızda bi sorun mu vardı konuşmadınız yoksa öylesine aramadı mı normalde günde kaç defa konuşursunuz. bence arayana kadar bekleyin açıklamasına izin verin sonrada basın yaygarayı. ama ben olsam şimdiye tüm sülalesini ayağa kaldırmıştım nerde die :KK71:

elbet haber verecek...sizde geç kalmadan aynısını yapınki ne hissettiğinizi anlasın küçükbey :KK48:

çünkü anlatmakla anlamıyor bu versiyon...uygulamalı anlatmak lazım :KK14:

kafayı yemiştim şuanda. çokta mantıklı bi hareket değil ama sanki 1 gündür eve de mi gelmedi.annesinin kardeşinin falan telefonu yok mu bi arayın belki bişi olmuştur
Zaten akşamdan akşama konuşuyoruz canım iş çıkışı da arkadaşlarıyla buluştu herhalde dışardayım aşkım şarjım az yazmış..
Sinir oldum terslemezsem iyidir yazınca..
Zaten şimdi açıklama yapar gelince eğer bn yazmazsam ertesi gün akşam iş çıkışı yazar düşün artık ...

Önce ona inanırdım.
Sonra aramasını beklerdim. Aradığında da bütün gün neler yaptıgını neden telefonunu şarja takmadıgını falan sorardım.

Klasik erkekler işte hepsi aynı ucuz bahaneler hep.:KK12:

Zaten akşamdan akşama konuşuyoruz canım iş çıkışı da arkadaşlarıyla buluştu herhalde dışardayım aşkım şarjım az yazmış..
Sinir oldum terslemezsem iyidir yazınca..
Zaten şimdi açıklama yapar gelince eğer bn yazmazsam ertesi gün akşam iş çıkışı yazar düşün artık ...
ama böyle bişi olur mu canım ya. bilmiyoruum bana tuhaf geldi ama sen zaten böyle konuşuyoruz diyosan neye takıldın?*

aranızda bi sorun mu vardı konuşmadınız yoksa öylesine aramadı mı normalde günde kaç defa konuşursunuz. bence arayana kadar bekleyin açıklamasına izin verin sonrada basın yaygarayı. ama ben olsam şimdiye tüm sülalesini ayağa kaldırmıştım nerde die :KK71:
Akşam konuşuyoduk canım gün içinde değil..
Zaten açıklama yapar gelince bn yazmazsam ta yarın akşam yazar düşün artık..

Canım çalışıyorsanız ve hep akşamdan akşama konuşuyorsanız gerçekten şarjı bitiyor olabilir arkadaşlarıyla birlikteyse sonuçta bir çevresi var ve ilk defa oluyor sık olmuyorsa sorun yapmazdım ama ne yaptığını kimlerle olduğunu da arayınca sorardım sonuçta daha çok geç bir saat değil şüphelenmek gereksiz.

ta bide yarın akşam iş çıkıcı yazacak he daha neler.gündz hiç mi vakti olmaz bu adamın.tabiki işte her dakka yazamazda ne biliyimya sevgi ilgidir bence

Back
X