bu saate kadar tuttum ama artık çatlıycam

valla frenlemem zor olucak gibi eltim konuşuyor kv onamı sölesem konuşsun onunla birdaha böle terbiyesizlik yapmasın. eşime söylemeyim.

ben bu tarz şeylerde 3. kişilerin devreye girmesi taraftarı değilim çünkü farkında olmadan birin yanına bir ekleyebiliyorlar.
aile içinizi sen daha iyi bilirsin ama eltinden ziyade eşini baz al derim. yumuşatarak söyleyip.

10 dk sonra çıkıyorum akşam ola hayrola sabah gelişmeleri anlatırım canım okuyup yorum yapan herkese teşekkür ederim yarın görüşürüz

Son düzenleme:
bence direk eşinle konuşmalısın..
yukarıda da söylendiği gibi üçüncü şahıslar bazen bire bin katabiliyor
hem sizin aileniz sonuçta bence başka kişileri araya sokma..
bu tabi ki nacizane fikrim sizler daha doğrusunu bilirsiniz..

günaydın kızlar evet eşim ile kendim konuştum.konuya yazdığım gibi girdim.annen gelene kadar kusmuş dedim,yerse görmemiş gibi kusar tabi dedi,sonra ......küsmüsünüz diye sordu bende yoo kırgınım dedim kv kendi kendine konuşup durdu arabada dedi bütün taşları döktü dedi dedim,eşimde ne yapıyım 65 yaşındaki kadın kiminle ne konuşacağını bilmiyor dedi biz tatile gittiğimizde çocuğu hasta etmişiz de o iyileştirmiş dedim, aaa öylemiymiş çocuk orda hastaydı iyileşip geldik laf yapmasın dedi,valla kusura bakma ama dedim ben çok sinirlendim yaptığı gevezelikten başka bişey değil dedim.benim yerime kendini koy benim annem böle bir dedikodu yapsa akşamı beklemez duyar duymaz hemen arardın dedim.umrumda değil hiç bir haysiyeti yok benim yanımda dedim.sustu hiçbişey demedi.haftaya pazartesi kreş kapalı dedim komşumuz var oğlumla yaşıt çocuğu var o bakar dedi çağırmıyorumda gitmiyorumda ben anneme falan dedi.

tabi bu burda bitmez umarım yine böle kalabalık bir ortamda görürüm ben onu, aslında bunu orda yapsaydıda ben orda öğreseydim,tam yeriydi hazır köylüleri arkadaşları hepsi ordaydı nasıl rezil olunur görürüdü , aklıma takılan da şu acaba arkadaşlarımın bana söyleyeceklerini bilip bile bilemi söyledi.

Son düzenleme:
yerinde olsam kaynanama tek kelime laf etmezdim.boşver kendini gerdiğine değmez canım kadını bu yaştan sonra değiştiremezsin ki onu öyle kabul et
eşin seni anlıyor sana destekmiş gerisini çok da umursama huzurunu bozma derim

bence de oğlu bile cvp vermeye değer görmüyo sen de keyfini bozma. insan lafını söyleyip karşısındakine haddini bildirmek istiyo ama bilmez zaten.. bilse milletin yanında seni konuşmaz. kendi sorunlarınızı kendine saklar.. bence de eşin bunlara rağmen demiyor ya olsun o anne diye.. daha ne istersin.. çok şikayet eden arkadaş var. bi de eşin anlamasaydı.. şkr elh..

kızlar uzun süredir siteye giremedim.tabi bu 2 ay içinde burda açmış olduğum bütün konulardan kısa kısa üzücü şeyler yaşadım.bana muhalefet olan kişileride kulaklarını çınlatmak isterim.2 ay önce yıllık izine ayrıldım eşimde ben giderken, döndüğünde belki işsiz birisiyle karşılaşabilirsin demesi de tatilime tuz biber oldu.neyse dönüşe 1 gün kala evet tam da tahmn ettiğim gibi eşim işsizdi.hani otur çalışma çocuğuna bak kimse kisenin çocuğuna bakmak zorunda değil diyen arkadaşlar varya onlara bu selamım.döndüm iş başı yaptım.akşam eve gidiyorum telefonum çaldı baktım ablam arıyor babam kalp krizi geçirdi diye.Allahım elim ayağıma dolaştı.birde yeni izinden geldim tekrar izin de alamıyorum işsiz kalmak ta istemiyorum babamın yoğun bakımda olduğunu biliyorum göstermedikleri için işyerinde sadece salya sümük ağlıyorum.en sonunda durumu kötüleşince bindim otobüse gittim.beni görünce şaşırdı ve o gün çok zor olan ameliyatı çok iyi geçti 2 gün yattı taburcu oldu çok şükür.akşamına otobüse binip geri geldim.tabi bu süre içerisinde sevgili kv arayıpta bir geçmiş olsun demedi.babamın yanına gidiyorum çocuğuda yanımda götürüyorum.yani helak olduk yollarda be kadın deki bana bırak 2 gün ben bakarım çocuğa tabii demedi herzamanki gibi.eşime yine herzamanki sözler hastayım oğlum demiş.dünde kaynımı kapının önüne bırakıyoruz bir baktım görümcem arabanın yanına geldi.naber diye durup demezmi bizde haftaya annemle tatile gidiyoruz.eşim bana bakıyor ben ona tabii oda sinirlendi hani hastaydı diye.artık bende defalarca sölememe rağmen tekrar sabah eşime dedim sakın birdaha annem çocuğa bakar deyip teklif bile etme(bu arada eşim tekrar işe başladı )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…