Bu saaten sonra sizce yapabilir miyim ?

Marka vermeden soyleyim ama makyaj için makyaj malzemesi firmalarının eğitimleri daha verimli olur
Güzellik uzmanlığı için de hızlandırılmış kurslar var teorik bilgiyi evden alırsınız canlı manken uygulamasını 1 hafta boyunca yaparsınız tavsiyem İzmir ve Ankara bu konuda özellikle İzmir
Ah evet onlara da bakmak lazım . Markaların makyaj eğitimleri , workshopları çok daha önemli gerçekten.
Çok teşekkür ederim umut verdiniz❤️

Ah evet onlara da bakmak lazım . Markaların makyaj eğitimleri , workshopları çok daha önemli gerçekten.
Çok teşekkür ederim umut verdiniz❤
Rica ederim 🥰 Gönlünüzce olsun inşallah. Ama düğünden sonrası benim çalıştığım gibi çalışmanız çok daha verimli olur sizin için hem getirisi daha yüksek diğer türlü maaşlı çalışırsınız ben yüzde 70 alıyorum mesela ayda 3 sefer çağırmış olsalar normal maaşla calistigim kadar alıyorum ki yaz döneminde çok daha fazla oluyor maaşın 4-5 katına kadar çıkıyor 😉😉

Rica ederim 🥰 Gönlünüzce olsun inşallah. Ama düğünden sonrası benim çalıştığım gibi çalışmanız çok daha verimli olur sizin için hem getirisi daha yüksek diğer türlü maaşlı çalışırsınız ben yüzde 70 alıyorum mesela ayda 3 sefer çağırmış olsalar normal maaşla calistigim kadar alıyorum ki yaz döneminde çok daha fazla oluyor maaşın 4-5 katına kadar çıkıyor 😉😉
Maşallah. İnşallah benim de önüm açılır sizin gibi. Rabbim daha çok ,hayırlı kazançlar versin. Peki sis ilk etapta nasıl başladınız ? Direkt makyaj yaparak mı ? Yoksa bir yere girip çalışarak mı ? Aslında bir yere girsem hani tecrübe olur diye düşünüyorum.

Yalan söyleyerek. 😂😂
İlk basvurdugumda 2 yıldır yapıyorum dedim 😂 2 gün sonra patronum inanmıyorum iki yıldır yaptığına 5-6 yılı geçmiştir dedi ben o gazla işten çıktım bı kaç yerle görüştüm o esnada elimde yapmış olduğum işlerin fotoğrafları vardı onları gösterdim tavsiye üzerine yayılıp gitti isim yapınca gerisi kolay zaten

Yalan söyleyerek. 😂😂
İlk basvurdugumda 2 yıldır yapıyorum dedim 😂 2 gün sonra patronum inanmıyorum iki yıldır yaptığına 5-6 yılı geçmiştir dedi ben o gazla işten çıktım bı kaç yerle görüştüm o esnada elimde yapmış olduğum işlerin fotoğrafları vardı onları gösterdim tavsiye üzerine yayılıp gitti isim yapınca gerisi kolay zaten
Hahaha :D yani mecbur bırakıyorlar cidden .
Ya ben öğrenene kadar yani deneyim kazanana kadar zorlanacağımı düşünüyorum ama sonrasında çok güzel olabilir her şey. Yani olmasını temenni ediyorum.
Siz hem şanslıymışsınız hem de gerçekten yetenekli. Ben sizi arada bir rahatsız edebilir miyim ?
Çünkü bende bu işe yönelmek istiyorum.

Hahaha :KK70: yani mecbur bırakıyorlar cidden .
Ya ben öğrenene kadar yani deneyim kazanana kadar zorlanacağımı düşünüyorum ama sonrasında çok güzel olabilir her şey. Yani olmasını temenni ediyorum.
Siz hem şanslıymışsınız hem de gerçekten yetenekli. Ben sizi arada bir rahatsız edebilir miyim ?
Çünkü bende bu işe yönelmek istiyorum.
Tabiki hiç problem değil 😊

Bu konuyla alakalı yazacak milyon tane şey var aslında. Yani düğünümüz bir sebepten ertelendi, sağlık sorunu diyeyim.
Ve istem dışı oldu ama bende hiç bir şekilde karşı çıkmadım. Çünkü hayatta şunu öğrendim ki ; bir şey olmuyorsa gerçekten o duruma hazır olmadığım için olmuyordur. O durum bana iyi gelmeyeceği için olmuyordur...
Bilmiyorum ilişkimiz nasıl devam edecek ? Ama tek bildiğim bir şey var o da hiç bir şey sebepsiz değildir. Ha biz oldu ki evlenemedik , ben yine söylüyorum hep söyleyeceğim ben çok derin bir karanlıktayken o beni çekti çıkarttı. Allah onun ayağına taş değdirmesin. Bu konuda çok çok üzgünüm diyebiliyorum sadece.
Aslında bununla alakalı bir konu açmak istedim. Sağ olsun sizim gibi kıymetli arkadaşlarım, ablalarım özelden olsun , konu da olsun hep soruyorlar. Ama bunu açmak ve yüzleşmek için henüz hazır değilim.
Son konumda neler oldu okumuşsunuzdur. Kendini bilmez üyeler yüzünden gerçekten konu açasım ,derdimi dökesim gelmiyor...
Haklısın... Merak ediyoruz, takip ediyoruz iyi ve güzel şeyler yaşamanı istiyoruz... Hepimiz birbirimizin hayatlarından ders çıkarmaya çalışıyoruz..her şey gönlünüzce olsun..

Bence gec degil.

Benim sevdigim ve gecerli bir meslegim var.

Ama suan emlakcilikla ilgili bir kursa gidiyoruz annemle. Kurs bitince bina ve site yönetimi sirketi kurucaz allah nasip ederse.
Ben isime devam edicem. Bu kurdugum isle esim ve annem ilgilenicek. Esimle ben ve sen ayni yastayiz :) annem 62. Normalde makyöz :)))

Heleki seninkinde cok daha avantaj var. Bu güne kadar hep makyaj ve modayla ilgilendin cunku.
Eksigin varsa bile teknik ogrenilir. Tutkun el becerin ve hayal gucun varsa gerisi kolaydir.

öncelikle bölümünüz çok güzel benim de okumayı düşündüğüm bir bölümdü,
modayla ilginiz varsa, moda dergilerine filan başvuru yapsanız, bilmiyorum belki yazılmıştır yorumlara bakamadım, madem düğünü ertelediniz moda alanında yüksek lisans yapma şansınız vardır belki bunu düşünür müsünüz,
radyo, tv, basın yayın tarzı işlerde çalışmayı düşünür müsünüz,
make-up hobi olarak güzel de iş olarak nasıl olur bilmiyorum ayrıca ilgi alanım olmamasına rağmen y.otube inst.gram filan sosyal medyada bunla ilgilenen çok fazla fenomen var diye biliyorum tabi yine de sizin kararınız nerde mutlu olacaksınız o işi yapın ayrıca da 29 daha çok genç bir yaş herşey için çünkü bilimsel olarak da insanların ömrü uzadığı için hatta yeni orta yaş 70 diyorlar :KK70: :KK74:

Merhabalar güzel kk kadınları.
Umarım herkes iyidir. Fazla uzatmadan konuma başlamak istiyorum.
29 yaşında, iletişim fakültesi mezunu olan bir kadınım. Bölümümü çok severek okumama rağmen , maalesef hiç istediğim gibi bir iş bulamadım ve alanımın tamamen dışında işlerde çalıştım.
Örneğin ; ön muhasebe , satın alma, sipariş kontrolü gibi. Yani daha çok hesap kitap işlerimile ilgilendim.
Hiç bir zaman işimde mutlu olamadım.
Bilmeyenler için nişanlıyım ve düğünümü de bazı sebeplerden ötürü ertelemeye karar verdim.
İşten yeni ayrıldım. 1hafta kadar oldu. Ve bu süreçte çok büyük bir boşluk yaşadım. Çünkü çalışmaya alışmışım ve evde durmak bana göre değil.
Şimdi bir kariyer hedefliyorum ama bu kariyer kesinlikle masa başı çalışacağım ve sevmediğim bir iş yapacağım şekilde olmayacak.
Ne yapmak istiyorsun derseniz de make-up artist yani makyözlük çok aklıma yatıyor. Bunun için özel bir sürü kurs var. Ama 0 dan başlamak için fazla mı yaşım var ? Oldum olası her zaman moda ile falan fazlaca ilgili oldum.
Belki bir moda okulunada gidebilirim.
Hayatta ne olursa olsun, bir kadının mutlaka bir geliri / kariyeri olması gerektiğini düşünüyorum.
Umarım yönlendirici cevaplar gelir.

Tabi ki geç değil ancak adı üzerinde ''artist'' makyaj sanatçası olmak istiyorsunuz. Bu konuda beceriniz var mı, estetik algınız güçlü müdür ? Çünkü tamam kurslara vb. yerlere gidilebilir ama sanatın her dalı büyük oranda yetenek ve beceri üzerine kuruludur.

31 yaşındayım. Baştan farklı bir bölüm okumak istiyorum üniversitede. Üstelik iyi bir işim ve maaşı var ama içimde kalmıştı. Bence kesinlikle hayallerinin peşinden git. Sevdiğin işi yapınca daha da mutlu olacaksındır.

Aynı yastayız ben 2 yıl önce saatleri cok makul, ofise sadece belli günler gittiğim işimi Bi anda bıraktım. Bu arada bende iletişim fakültesi mezunuyum. Bıraktım ve hayalimdeki iş için önce cok zorlu Bi eğitim aldım. Sektörde cok uzun saatler calıstım. Pişman mısın diye sorarsan değilim. İyi ki yapmısım cok sey kattı bana. Hayata bakısımı bile değiştirdi bugunkü beni hayata hazırladı. Hayallerinin pesinden gitmek insana cok iyi hissettiriyor öncelikle onu söyleyebilirim. Su an calısmıyorum saglıkla ilgili zor seyler yasıyoruz ailemizde ama cok özledim,geri döneceğim. Zor da olsa sevdiğin işi yapmak günün sonunda seni cok basarılı hissettiriyor. Sakın korkma denemek gerekli hayatta denemeden bilemeyiz ki...

ne zaman başlamak istiyorsun?
ismek in var. bayağı da yoğun saaatleri.
ama eylül de başlayacak yeni dönem.
Ben acaba özele mi gitsem diye düşündüm açıkçası. İsmeklerde çok yoğunluk oluyor çünkü. Ama sertifika veriyorlar onu da düşünebilirim o yüzden 😬

Tabi ki geç değil ancak adı üzerinde ''artist'' makyaj sanatçası olmak istiyorsunuz. Bu konuda beceriniz var mı, estetik algınız güçlü müdür ? Çünkü tamam kurslara vb. yerlere gidilebilir ama sanatın her dalı büyük oranda yetenek ve beceri üzerine kuruludur.
Yeteneğim olduğunu düşünüyorum ve çoğu kişiden de bunu duyuyorum.
Sadece eğer olmayacaksa bile denemek istiyorum.

Yaşadığınız şehire bağlı tabi mesela ben bir dükkanda sabit çalışmıyorum. Örnek veriyorum a dükkanı arıyor böyle böyle müşteri var diyor 3 de gidiyorum b dükkanı arıyor müşteri diyor 5 de randevu veriyorum c dükkanına hafta sonu veriyorum iş olanağı yüksek ama size bağlı müşteri toplayabilmek çok önemli
Konuya ortadan dalıyorum inş konu sahibi kızmaz ama ben de birşey sormak istedim. Ben de makyaj kursu almak istiyorum ama kendime özel. Yani kendime dogal olan varla yok arasi makyaj duzeyi ile profesyonel makyaj düzeyi arasindaki skalada her şekilde makyaj yapabilmek istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer kurum kisi var mıdır acaba ?

Yeteneğim olduğunu düşünüyorum ve çoğu kişiden de bunu duyuyorum.
Sadece eğer olmayacaksa bile denemek istiyorum.

O zaman denemekte fayda var. ancak bu iş sadece kurslarla olmaz. İnternet üzerinden işin teorisinş, yeni ve trend olan teknik ve akımları takip edin. Yeni trendlerle çalışmalar yaparak kendinize bir Instagram sayfasında takipçi toplamaya çalışın. Malum sosyal medya artık en iyi iş kapısı. Bu alan da farklı olmayı becerebilirseniz talep görürsünüz diye düşünüyorum. Mesela güzel gelin makyaj çalışmaları yaparsanız çok güzel kazanabilirsiniz gibi geliyor...

Back
X