Bu saatte aranır mı?

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Esimin is yerinden yakin bir arkadasi aradi biraz once. Daha once de bahsetmistim bekar arkadaslarindan ve rahatsizligimdan. Bu cocuk da bekar. Bi dizi hakkinda konusmak icin aramis bu saatte. Esim kisa kesip kapatti ama normal mi sizce bu satte araması.

Bana göre normal değil, saat konusunda hassasım ben.Belli bir saatten sonra önemli bir şey olmadığı taktirde aranmasını uygun bulmuyorum.Eşle özel bir şey paylaşılıyor olabilir, çocuk varsa onların uyanmasına neden olunabilir, kişinin yalnız kalmak istediği vakitten çalınıyor olunabilir.Benim gibi panik biriyse hele aranan, kötü bir şey oldu sanım problem yaşayabilir.Eşiniz saygılı olmalarını sağlayacak, onlar düşünmüyorlar demek ki.

Bu saatte biri arasa elim ayağım titrer birine bişey oldu sanarim bence uygun değil hele dizi konuşmak için hiç uygun değil

Bu kişi alakalı. Mesela biz çok geç yatıyoruz telefon görüşmelerimiz falan da çok. Geç saatlerde olabiliyor ama daha çok aile içinde olur bu. Arkadaşlarla bu saatte hiç konuşmadık ama. Hayırdır inşallah derdim yani. Çok samimi değilse garip bulurum.

Her ne koşulda ve medeni durumda olursa olsun bence hoş değil. Benide özellikle haftasonları patronum taciz eder, ya bırak izinli günümde de iş düşünmeyeyim beni bi sal be kadıııınn

Ne denli yakın arkadaş olduklarına bağlı Bazen dostları geyik yapmak veya kafa dağıtmak için araya bilir elbette. Büyüütmem ve abartmam

Ki zaten evli adamı gece vakti başka sebepten arayan asalak çapkındır. O kadar değil ya. Kadın arasa tamam derim de bırak erkek arasın :)

Normal değil tabiki geçen gece bi komşu mesaj atmış oda hamile ve eşi nöbette olabilir . Bende duymamışım 15 dk sonra görünce eşimde bende gerildik valla eşim hemen ara dedi bende çağrı atıp kapattım . Kadın uyuyormuş bana diyor ki evde ekmek kalmamış bende acıkmıştım sende var mı diyecektim diyor . İçimden yuhhh dedim ya valla bu kadar olmaz o saatte insana yazılır mı Kanaması filan var diye öyle korktuk ki Birde gündüz markette karşılaşmıştık gayet alışveriş yapıyordu insan alıp buzluğa atar . Ki sizinki iyice saçmalık

Bekar birinin araması normal, yani saat kavramı bazılarında oluşmuyor, geç erken düşünemeyebiliyorlar, ilginç ama böyle :) ama durum hoş değil, çünkü eşiniz bekar değil. bunu düşünememeleri biraz cehalete giriyor bence.

Daha önce eşiniz bu saatlerde onları aramışsa , onun rahatlığı olabilir belki ama. Eşinizin onlara aramamaları gerektiğini söylemesi lazım. Bu saatte bunun için aranır mı dese bile yeterli.

hic bir sekilde normal degil bence,
hani mesaj atsa vs o zaman normal de direk cat diye kimse aranmaz bu saatte.

ama esinin de acmasi bence dogru degil,
bunun devami gelir bence bundan sonra.

Bu arayan kişiye ve konuya göre değişen bir durum tabiki.

Ama bana göre normal.
Ne var yani arasa ne olcak.

Arayabilirler , arıyolar da hiç sorun etmem çünkü ben de konuşuyorum hatta gorumcemle 1 saat önce kapattık telefonu :))
Sorun etmem ben.

Ararda aradigi konu önemli dizide neymiş. Muhim bişey olmadigi surece geç saatte eşimi arkadaşi sacma bisey icin arasa ne alaka derim yani. Ama kizip abartip buyutmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…