bu saatte sacmalık

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
kızlar işle ilgili uzun süreli sorunlarım vardı hatta konuda acmıştım
yaklasık bir saat önce kovuldum
msj geldi patrondan aynen söyle
o:bir sürü mail gelmiş neden bildirmedin
ben :mailini herkes görüyor hangi mail gözümden kacmış demekki (ortak mail adresi var tüm çalısanların gördüğü )
o:sen işini yapmamakta inat ediyosun bir yapan bulunur elbet sonuçlarına katlanırsın
ben:tabiki tercih sizin ancak bu saatte bunlar yazılmaz yapmadıgım işim neyse bilmek isterim
cevap yok
ben 10 senedir oradayım ve 3 senedir sacma sapan laflar duyuyorum bu işe ihtiyacım var işim güya muhasebe
ben şimdi napmalıyım sizce

Bu saatte verilen karardan da, atarlanmadan da hayir gelmez oncelikle bunu soyleyeyim :) Herif bir atarlanmis ama bilemedim derdi nedir.

Yarin gidin ise, herifle guzelce konusun. Alttan alin, zira ise ihtiyaciniz var. Bazen hoduklere boyle agiz egmek zorunda kalabiliyoruz, ben de zamaninda yaptim ama yapacak bir sey yok maalesef. Talkim lideri, sef, patron vb insanlarin cogu o..u cocugu maalesef, karsindakileri insan yerine koymuyorlar, ellerine guc gecince g.tleri kalkiyor. Bu saatte mesaj, calisanla konusma profesyonellik disi zaten.

Tutmazsa da mutlaka yasal haklarinizi isteyin. 10 yil uzun sure, tazminatsiz bir yere gitmeyin sakin.

Yeni is bakacaktiniz ne oldu? Bakiyor musunuz ablamiz?

Bu saatte verilen karardan da, atarlanmadan da hayir gelmez oncelikle bunu soyleyeyim :) Herif bir atarlanmis ama bilemedim derdi nedir.

Yarin gidin ise, herifle guzelce konusun. Alttan alin, zira ise ihtiyaciniz var. Bazen hoduklere boyle agiz egmek zorunda kalabiliyoruz, ben de zamaninda yaptim ama yapacak bir sey yok maalesef. Talkim lideri, sef, patron vb insanlarin cogu o..u cocugu maalesef, karsindakileri insan yerine koymuyorlar, ellerine guc gecince g.tleri kalkiyor.

Tutmazsa da mutlaka yasal haklarinizi isteyin. 10 yil uzun sure, tazminatsiz bir yere gitmeyin sakin.

Yeni is bakacaktiniz ne oldu? Bakiyor musunuz ablamiz?

canım evet yasadıklarımı en iyi bienlerdensin kuzu valla sinir hastası oldum
sakin bir insanım normalde ama son zamanda kendımı tanımıyorum
derdi benım gıtmem olabılır bılmıyorumkı
iş arayayımda görüşmek için izin bile alamakı ve maaslar cok düşük
kendimi zincirli hissediyorum resmen

canım evet yasadıklarımı en iyi bienlerdensin kuzu valla sinir hastası oldum
sakin bir insanım normalde ama son zamanda kendımı tanımıyorum
derdi benım gıtmem olabılır bılmıyorumkı
iş arayayımda görüşmek için izin bile alamakı ve maaslar cok düşük
kendimi zincirli hissediyorum resmen

O zaman gitme bir yere panpaaaaaa.

Yarin guzelce konus, yok gideceksin derse bu adam; o zaman tazminattan konuyu ac. Tazminati duyunca bence geri basar.:rapci:
Kolay lokma olma yani, gitmemekte diret. Hakkimi ararim, ise geri alma davasi acarim de. Baska patron varsa gerekirse git onunla konus. Kolay lokma olmadigini anlarlarsa bence seni kolayca cikartamazlar.

O zaman gitme bir yere panpaaaaaa.

Yarin guzelce konus, yok gideceksin derse bu adam; o zaman tazminattan konuyu ac. Tazminati duyunca bence geri basar.:rapci:
Kolay lokma olma yani, gitmemekte diret. Hakkimi ararim, ise geri alma davasi acarim de. Baska patron varsa gerekirse git onunla konus. Kolay lokma olmadigini anlarlarsa bence seni kolayca cikartamazlar.

bayılıyom len ben sana
kuzu konusayımmı yoksa bişey olmamış gibi devammı edeyım
konusursam ne diyeyim beynim durdukı

Tazminat vermemek icin sizin ona patlamanizi bekliyor olabilir ,10 yilin tazminati bayagi vardir ,
Bu saatte ve bu sekilde bir tavirla yazmasi mobinge girer,sozlu degil yazilin iletisim kurun,
Yarin sorun yasanmamasi icin iyibniyetle gorev tanimini isteyin ,
Nerede eksik yaptiginiz varsa yazili bildirsin ,
Sonucta kendisi hataniz varsa size yazili uyari vermek durumunda ,
Ayrica siz sekreteri misiniz maillerini mi okuyup bilgi veriyorsunuz ,
Malesef tasm bir sinir harbi durumu ,

bayılıyom len ben sana
kuzu konusayımmı yoksa bişey olmamış gibi devammı edeyım
konusursam ne diyeyim beynim durdukı

Ben de bilemedim lan simdi :)

Yarin ise bir sey olmamis gibi git, herif ses etmezse sen de etme. Sen hani gidecektin stili bir sey derse de dimdirek tazminattan + ise geri alinma davasindan gir derim.

Tazminat vermemek icin sizin ona patlamanizi bekliyor olabilir ,10 yilin tazminati bayagi vardir ,
Bu saatte ve bu sekilde bir tavirla yazmasi mobinge girer,sozlu degil yazilin iletisim kurun,
Yarin sorun yasanmamasi icin iyibniyetle gorev tanimini isteyin ,
Nerede eksik yaptiginiz varsa yazili bildirsin ,
Sonucta kendisi hataniz varsa size yazili uyari vermek durumunda ,
Ayrica siz sekreteri misiniz maillerini mi okuyup bilgi veriyorsunuz ,
Malesef tasm bir sinir harbi durumu ,

+1

Bir o..u cocugu patron vakasi daha ne yazik ki.

Ben de bilemedim lan simdi :)

Yarin ise bir sey olmamis gibi git, herif ses etmezse sen de etme. Sen hani gidecektin stili bir sey derse de dimdirek tazminattan + ise geri alinma davasindan gir derim.

kuzum kırılmadın umarım seviyom ben seni
öyle yapcamda bu adam sürekli böyle moral bozacak biliyon

Ayyy anılarımı depreştirdin bu saatte bırak patronun aramasını çalışıyo oluyodum ben:kızgın: o kadar kolay değil işten atmak canım seni yıldırmaya çalışıyor. 10 yıldır orada çalışıyormuşsun seni işten çıkarmaya kalksa ik ile papaz olur.

kızlar işle ilgili uzun süreli sorunlarım vardı hatta konuda acmıştım
yaklasık bir saat önce kovuldum
msj geldi patrondan aynen söyle
o:bir sürü mail gelmiş neden bildirmedin
ben :mailini herkes görüyor hangi mail gözümden kacmış demekki (ortak mail adresi var tüm çalısanların gördüğü )
o:sen işini yapmamakta inat ediyosun bir yapan bulunur elbet sonuçlarına katlanırsın
ben:tabiki tercih sizin ancak bu saatte bunlar yazılmaz yapmadıgım işim neyse bilmek isterim
cevap yok
ben 10 senedir oradayım ve 3 senedir sacma sapan laflar duyuyorum bu işe ihtiyacım var işim güya muhasebe
ben şimdi napmalıyım sizce

Hiçbirşey yapma!
Yarın normal işinin başına git kovma böyle olmaz tazminat nerdeymis? ?

Ihtiyacinda varmış yarın git normal davran bakalım

kuzum kırılmadın umarım seviyom ben seni
öyle yapcamda bu adam sürekli böyle moral bozacak biliyon

Neye kriilcam kiz gece gece kacirdim :)

Pffff hiiiiiiiiic tinma, ay sonunda alacagin banknotlari dusun motive ol :KK48::olamaz: Cehenneme gitsin it, o herife pabuc mu birakcaksin:sopa::sopa: Yeni is aramaya devam , gonlune gore bir sey cikince miktiri cekersin. Lakin bana sorarsan gitme. Bu herifin derdi senin kendi isteginle gitmen ki tazminatin ustune yatabilsin....meydan verme bence bu herifi sevindirme.

Back
X