bu saatte sacmalık

Siz bilirsiniz demicektin tazminatımı verin dicektin :KK51: ayrıca ne gidip konuşucaksın 10 yıl diyorsun muhasebeyi ara tazminatını iste göya böyle konusucak sende sesini çikarmadan gitmiceksin işe sanıyor heralde

Tazminat vermemek icin sizin ona patlamanizi bekliyor olabilir ,10 yilin tazminati bayagi vardir ,
Bu saatte ve bu sekilde bir tavirla yazmasi mobinge girer,sozlu degil yazilin iletisim kurun,
Yarin sorun yasanmamasi icin iyibniyetle gorev tanimini isteyin ,
Nerede eksik yaptiginiz varsa yazili bildirsin ,
Sonucta kendisi hataniz varsa size yazili uyari vermek durumunda ,
Ayrica siz sekreteri misiniz maillerini mi okuyup bilgi veriyorsunuz ,
Malesef tasm bir sinir harbi durumu ,

kurumsal bir şirket olmadıgından görev tanımı vb havada kalıyor
ben alıştırdım birazda herseye koştum üstlendim sekreterı var ancak fazla özel oldugundan hiç görev vermiyoor
ne için yaptıgını inanın bilmiyorum belkide kapıyı cekip çıkayım istiyordur

Bu saatte itfaiye misin polis misin 112 misin be insan evladi? Acil ne var da yaziyormus saygisiz?
Yarin normal git ise, bir derdi varsa seni cagirsin, cikaracaksa da tazminatini versin ihbar ve kidem, yarin gelmene gerek yok desin. Yiyorsa tabii. Oyle bedavadan bir yapan bulunur demekle olmuyor cicim.
Ne kadar patron varsa hepsinin ellerinden operim diyebiliyorum su sosyal platformda. Anlayan anladi

Ayyy anılarımı depreştirdin bu saatte bırak patronun aramasını çalışıyo oluyodum ben:kızgın: o kadar kolay değil işten atmak canım seni yıldırmaya çalışıyor. 10 yıldır orada çalışıyormuşsun seni işten çıkarmaya kalksa ik ile papaz olur.
ekmek kazamak zor.genc olsam belkı dert etmezdım yasımda kaldırmıyor artık huzursuzlugu
kurumsal fırma degıl be canım ık yok yanı

Bu saatte itfaiye misin polis misin 112 misin be insan evladi? Acil ne var da yaziyormus saygisiz?
Yarin normal git ise, bir derdi varsa seni cagirsin, cikaracaksa da tazminatini versin ihbar ve kidem, yarin gelmene gerek yok desin. Yiyorsa tabii. Oyle bedavadan bir yapan bulunur demekle olmuyor cicim.
Ne kadar patron varsa hepsinin ellerinden operim diyebiliyorum su sosyal platformda. Anlayan anladi

+1

Hele ben de patron oldum durun eyyorlanmayin hemen :olamaz::KK48:

Siz bilirsiniz demicektin tazminatımı verin dicektin :KK51: ayrıca ne gidip konuşucaksın 10 yıl diyorsun muhasebeyi ara tazminatını iste göya böyle konusucak sende sesini çikarmadan gitmiceksin işe sanıyor heralde

canım ne diyeyim bu saatteki
iş yeri onun tercihte onun yani işi konusup uzatmak istemedim

kurumsal bir şirket olmadıgından görev tanımı vb havada kalıyor
ben alıştırdım birazda herseye koştum üstlendim sekreterı var ancak fazla özel oldugundan hiç görev vermiyoor
ne için yaptıgını inanın bilmiyorum belkide kapıyı cekip çıkayım istiyordur
Size sabir diliyorum ,cok zor bu tiplerle ugrasmak ,insallah hayirli bir durum olur hakkinizda

canı birilerine atarlanmak istemiş herzamanki gibi beni bulmuş
şamar oglanı stres topu gibi görevlerımde varda

bı muhasebecının bu saatde ısı olmaz, doktor olursun,bılgı ıslemcı olursun santralcı olursun neyse bı nebze ama yıne bu sekılde rahatsız edemez adam ısle alakalı acıl bırsey ıcın ulasmıyor hakaret edıyor terbıyesız

resmen huzursuzluk verıyor bence canına tak ettırıp sen ıstıfa et derdınde tazmınatdan kacmak ıcın baskı yapıyor gıbı geldı

yasal olarak tum haklarınızı alın gerekırse ıs mahkemesıne basvurun bu yaptıgına pısman olsun kımbılır sızden once ve sonra daha kımlerı boyle strese soktu ve sokacak

bı muhasebecının bu saatde ısı olmaz, doktor olursun,bılgı ıslemcı olursun santralcı olursun neyse bı nebze ama yıne bu sekılde rahatsız edemez adam ısle alakalı acıl bırsey ıcın ulasmıyor hakaret edıyor terbıyesız

resmen huzursuzluk verıyor bence canına tak ettırıp sen ıstıfa et derdınde tazmınatdan kacmak ıcın baskı yapıyor gıbı geldı

yasal olarak tum haklarınızı alın gerekırse ıs mahkemesıne basvurun bu yaptıgına pısman olsun kımbılır sızden once ve sonra daha kımlerı boyle strese soktu ve sokacak

+1

aynen öyle ve uzun süredir bu böyle
panık atak hastasıyım ve malesefkı bu sahıs sayesınde tekrarlıyor
her yazdıgı hakaret saygısızlık
yoruldum çok yoruldum

Bu saatte ne isi yaa? Is hattı olsa ne yazar?
Ben gelen mesaj ve aramalari bile gormem akşam belli bir saatten sonra
Herkesin ozel hayatı var, bana amir garip geldi hic profesyonelce değil
Bence aksam belli bir saatten sonra bakmayın o telefona

Bu saatte ne isi yaa? Is hattı olsa ne yazar?
Ben gelen mesaj ve aramalari bile gormem akşam belli bir saatten sonra
Herkesin ozel hayatı var, bana amir garip geldi hic profesyonelce değil
Bence aksam belli bir saatten sonra bakmayın o telefona

onu denedım
bu sefer kızımı arıyor olmadı ev telını arıyor
adam huzursuz etmeyı beceriyor

Back
X