bu saatte sacmalık

onu denedım
bu sefer kızımı arıyor olmadı ev telını arıyor
adam huzursuz etmeyı beceriyor
Buna sert çıkabilirsiniz, lütfen is harici bir konu icin aramayin diyebilirsiniz ya da herkesin telefonundan patronun tum numaralarini engelleyebilirsiniz is hatti haricinde
Aradiginda ne vardi acil.mi diye sorun hakaret ederse de sizin buna hakkiniz yok deyip yuzune telefonu kapatin bir sey yapamaz cok istiyorsa kovsun tazminatinizi da versin
Bunlar hep mobbinge girer bence barodan bir avukatla görüşüp yardım alin ozelden taciz edemez hakki yok

Bu arada o yazilan mesajlarin ekran görüntülerini alın, sirket hattına bakmadiginizda diğer telefonlardan ariyorsa bunlar telefon dökümlerinde görünür özellikle kızınızı arıyorsa, bu da ozelden taciz olur yani hukuken mobbing davası acacak olsanız, lehinize deliller var zaten
bu baskılar siz kendi kendinize istifa edip bazi haklarınızdan feragat edin diye yapılıyor zaten mobbinge ugrayan insanlarin da psikolojik anlamda sorunlari oluyor anksiyete / panik atak gibi

Buna sert çıkabilirsiniz, lütfen is harici bir konu icin aramayin diyebilirsiniz ya da herkesin telefonundan patronun tum numaralarini engelleyebilirsiniz is hatti haricinde
Aradiginda ne vardi acil.mi diye sorun hakaret ederse de sizin buna hakkiniz yok deyip yuzune telefonu kapatin bir sey yapamaz cok istiyorsa kovsun tazminatinizi da versin
Bunlar hep mobbinge girer bence barodan bir avukatla görüşüp yardım alin ozelden taciz edemez hakki yok

egosu yüksek bir insan
kesinlikle kovar mobbingin alası hemde
kötülük olmasın ekmek yiyoruz diye sustukça böyle oldu

egosu yüksek bir insan
kesinlikle kovar mobbingin alası hemde
kötülük olmasın ekmek yiyoruz diye sustukça böyle oldu
Kovabilirse kovsun
Tazminatinizi alırsınız ustune issizlik maasiniz da olur is bulana kadar maasiniz kadar olmasa da yine bir geliriniz olur
Kimse kimsenin yuksek egosunu tatmin etmek zorunda değil
Bakin benim.eski amirim.de boyleydi, davranislari ruh haline gore değişirdi yani ben isimi dogru da yapsam o taktiysa benden kotusu yoktu ve hep zitlasirdik bana tehditle is yaptirirdi (yeni memurdum) ama ben yine de boyun egmedim, saygimi bozmadan tabii
Baska seyler de yaptı ama ilahi adalet işte, benim lehime sonuçlandı
Yani imkan varsa kovulmayi goze alin derim

Kovabilirse kovsun
Tazminatinizi alırsınız ustune issizlik maasiniz da olur is bulana kadar maasiniz kadar olmasa da yine bir geliriniz olur
Kimse kimsenin yuksek egosunu tatmin etmek zorunda değil
Bakin benim.eski amirim.de boyleydi, davranislari ruh haline gore değişirdi yani ben isimi dogru da yapsam o taktiysa benden kotusu yoktu ve hep zitlasirdik bana tehditle is yaptirirdi (yeni memurdum) ama ben yine de boyun egmedim, saygimi bozmadan tabii
Baska seyler de yaptı ama ilahi adalet işte, benim lehime sonuçlandı
Yani imkan varsa kovulmayi goze alin derim

şuan o durumu yasıyorum resmen takık vaziyette
iyide yapsam kötüde yapsam sucluyum ve her işin sorumlusu benim
sekreterı var bi kere numara sormuş degıldır gece yarısı arar ucak biletı aldırır
bi kere dedim bu benim işimmi diye ona bem karar verırım dedi
korkum çıkınca iş bulamazsam ne yaparım arkamda hıc kimse yok

Sanah hicbisey olmamis gibo isinin basina gec bisey demezse decam edersin aksam msj atmistim derse aaa ben o saatte onu ruyamda gordum sandim gercek mi die salaga yat .... not:ciddiyim aynisini yap !

Kariyer.net gibi sitelerden ilanlara bir bakın.
Allah rızkınızı verir bir yerden.
Bu adam çekilir mi? Huzurunuzu bozuyor sürekli..

Sanah hicbisey olmamis gibo isinin basina gec bisey demezse decam edersin aksam msj atmistim derse aaa ben o saatte onu ruyamda gordum sandim gercek mi die salaga yat .... not:ciddiyim aynisini yap !

msjla işe alınmadımkı msjla cıkayım
çıkarmak isterse resmi yapması lazım
sabah ola hayrola bakalım

Bence bu dünyada bazi seyleri cekmek zorunda olmasak bile kendi kendimize ediyoruz ve zorundaymis gibi cekiyoruz
Bence bu benim isim.mi diye sormayin bu benim isim değil deyin, ben karar veririm derse benim is tanimini net bir sekilde yapin dersiniz hatta yaziya döküp dilekçe halinde sunun, dilekcenin de once ekran goruntusunu cekin sonra fotokopisini. Kurumsal bir sirket olmasa da bence net tavır takinin
Rizki veren patron degildir elbet gonlunuze gore bir is cikar karşınıza ama ben şuna inanıyorum, bazen guzel firsatlarin karşımıza cikmasi icin bizim de elimizi taşın altına koyup risk almamiz gerekiyor ;)

Bence bu dünyada bazi seyleri cekmek zorunda olmasak bile kendi kendimize ediyoruz ve zorundaymis gibi cekiyoruz
Bence bu benim isim.mi diye sormayin bu benim isim değil deyin, ben karar veririm derse benim is tanimini net bir sekilde yapin dersiniz hatta yaziya döküp dilekçe halinde sunun, dilekcenin de once ekran goruntusunu cekin sonra fotokopisini. Kurumsal bir sirket olmasa da bence net tavır takinin
Rizki veren patron degildir elbet gonlunuze gore bir is cikar karşınıza ama ben şuna inanıyorum, bazen guzel firsatlarin karşımıza cikmasi icin bizim de elimizi taşın altına koyup risk almamiz gerekiyor :KK66:

nasıl bir dilekçe
bi ara bir yerde okumustum yanlış hatırlamıuordam edinilmiş çaresizlık galiba benimki ona benziyor
kendını üzmeyen insanları seviyorum benim her tarafım dert aslında degıl ben yapıuorum
rabbime inancım sonsuz çok düştüm çok kalktım bu zamana kadar rızıkta insanlar vesiledir mutlaka
ama bunca sene gecınce aynı yerde insan korkmuyoda degil

nasıl bir dilekçe
bi ara bir yerde okumustum yanlış hatırlamıuordam edinilmiş çaresizlık galiba benimki ona benziyor
kendını üzmeyen insanları seviyorum benim her tarafım dert aslında degıl ben yapıuorum
rabbime inancım sonsuz çok düştüm çok kalktım bu zamana kadar rızıkta insanlar vesiledir mutlaka
ama bunca sene gecınce aynı yerde insan korkmuyoda degil
O dediğiniz sanirim "öğrenilmis çaresizlik" ;) yasadiklariniz sizin direncinizi kirmis belli ki
Zaten panik atak da var dediniz bu da icinde bulunduğunuz durumu etkiler
Ve aslinda haksız da sayılmazsınız
Isten çıkıp yenisini bulmak zor, bulacağınızın garantisi yok hayat pahalı tum bunları düşününce insan baskı altında hisseder kendini

Sahsen su ana kadar ciktigim butun isyerlerimden hep bu 3. cevapta nitelenen tur patronlar yuzunden ciktim. Sizi cok iyi anliyorum. Benim mutlama calismam lazim gibi bir durumum yoktu ama olsaydi da cikardim. Cunku boyle yerler insanin psikolojisini bozuyor, hayat enerjsini somuruyor. Kendinizi 10 sene erken yaslanmis bulmak istemiyorsaniz bir cesaret edin bence. Tabii mutlaka tazminatinizi alarak.

nerden nasıl ..
iş görüşmesıne gitmeyeli yılllar oldu
yas 40 o faktörde önemli
netten baktım bi ara bişey cıkmadı

Aslinda bazi yerler sirf deneyim ariyor yas faktoru demeyin bence.

Back
X