- Konu Sahibi honeysuckle
-
Bu saatte verilen karardan da, atarlanmadan da hayir gelmez oncelikle bunu soyleyeyim :) Herif bir atarlanmis ama bilemedim derdi nedir.
Yarin gidin ise, herifle guzelce konusun. Alttan alin, zira ise ihtiyaciniz var. Bazen hoduklere boyle agiz egmek zorunda kalabiliyoruz, ben de zamaninda yaptim ama yapacak bir sey yok maalesef. Talkim lideri, sef, patron vb insanlarin cogu o..u cocugu maalesef, karsindakileri insan yerine koymuyorlar, ellerine guc gecince g.tleri kalkiyor.
Tutmazsa da mutlaka yasal haklarinizi isteyin. 10 yil uzun sure, tazminatsiz bir yere gitmeyin sakin.
Yeni is bakacaktiniz ne oldu? Bakiyor musunuz ablamiz?
yazdıgı hat şirket hattı nasıl olurki odirek özel hayata taciz saygısızlık, mobing'den ver mahkemeye tazminata oh mis
canım evet yasadıklarımı en iyi bienlerdensin kuzu valla sinir hastası oldum
sakin bir insanım normalde ama son zamanda kendımı tanımıyorum
derdi benım gıtmem olabılır bılmıyorumkı
iş arayayımda görüşmek için izin bile alamakı ve maaslar cok düşük
kendimi zincirli hissediyorum resmen
Bu saatte ne işi
yazdıgı hat şirket hattı nasıl olurki o
O zaman gitme bir yere panpaaaaaa.
Yarin guzelce konus, yok gideceksin derse bu adam; o zaman tazminattan konuyu ac. Tazminati duyunca bence geri basar.
Kolay lokma olma yani, gitmemekte diret. Hakkimi ararim, ise geri alma davasi acarim de. Baska patron varsa gerekirse git onunla konus. Kolay lokma olmadigini anlarlarsa bence seni kolayca cikartamazlar.
bayılıyom len ben sana
kuzu konusayımmı yoksa bişey olmamış gibi devammı edeyım
konusursam ne diyeyim beynim durdukı
Tazminat vermemek icin sizin ona patlamanizi bekliyor olabilir ,10 yilin tazminati bayagi vardir ,
Bu saatte ve bu sekilde bir tavirla yazmasi mobinge girer,sozlu degil yazilin iletisim kurun,
Yarin sorun yasanmamasi icin iyibniyetle gorev tanimini isteyin ,
Nerede eksik yaptiginiz varsa yazili bildirsin ,
Sonucta kendisi hataniz varsa size yazili uyari vermek durumunda ,
Ayrica siz sekreteri misiniz maillerini mi okuyup bilgi veriyorsunuz ,
Malesef tasm bir sinir harbi durumu ,
Ben de bilemedim lan simdi :)
Yarin ise bir sey olmamis gibi git, herif ses etmezse sen de etme. Sen hani gidecektin stili bir sey derse de dimdirek tazminattan + ise geri alinma davasindan gir derim.
kızlar işle ilgili uzun süreli sorunlarım vardı hatta konuda acmıştım
yaklasık bir saat önce kovuldum
msj geldi patrondan aynen söyle
o:bir sürü mail gelmiş neden bildirmedin
ben :mailini herkes görüyor hangi mail gözümden kacmış demekki (ortak mail adresi var tüm çalısanların gördüğü )
o:sen işini yapmamakta inat ediyosun bir yapan bulunur elbet sonuçlarına katlanırsın
ben:tabiki tercih sizin ancak bu saatte bunlar yazılmaz yapmadıgım işim neyse bilmek isterim
cevap yok
ben 10 senedir oradayım ve 3 senedir sacma sapan laflar duyuyorum bu işe ihtiyacım var işim güya muhasebe
ben şimdi napmalıyım sizce
kuzum kırılmadın umarım seviyom ben seni
öyle yapcamda bu adam sürekli böyle moral bozacak biliyon
Ben o tarz patronların tümünün cibiliyetlerini .....+1
Bir o..u cocugu patron vakasi daha ne yazik ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?