bu saatte sacmalık

Oyle kovma olamaz. S
Eger ise gitmezsen suclu sen çıkarsın. Ise gelmedi diye cimarttim der.
Bizim hoca kovulsanizda resmiyete dokulene kadar ise gidin sakin gitmemezlik yapmayin derdi.

10 yillik tazminat var isin ucunda. Mesajla kovarsam eger, ve ise gelmezse tazminattan yirtarim diye dusunmustur.
Resmen bahane aramis.
Ise gitmemezlik yapmayin. Gittiginde ne isin var kovuldun derse, yazili kagit isteyin ve tazminat olayi nasil oluyor bilmiyorum ama tazminatizi isteyin.

ben olsam işten direkt çıkardım muhasebecisiniz başka iş bulursunuz böyle bir herifle çalışılmaz çok yıpratır sizi.

Zzten tazminat hakkınız var sallayın muhasebedesiniz sizi özel kalemiymiş gibi kullanıyor ortak maili ayrıca bildirmek mi gerekiyomus sacma

günaydın arkadaslar
sabah herzamanki gibi işe geldim
dünden bikaç evrak istemişti onları masasına bıraktım.ve o bildirmedin dediği mail için tüm mail kutusunu alt üst ettim.onun bilmesi gereken mail yok.
geldi ve hiç ses yok normal şeklinde devam ediyor ancak ben günaydın bile demedim
hiç bişey olmamış gibi davranıyor çok ilginç

günaydın arkadaslar
dünden bikaç evrak istemişti onları masasına bıraktım.ve o bildirmedin dediği mail için tüm mail kutusunu alt üst ettim.onun bilmesi gereken mail yok.
geldi ve hiç ses yok normal şeklinde devam ediyor ancak ben günaydın bile demedim

Psikopat herif sinirini çıkarmış rahatlamış hayatına devam ediyor demek ki. O bir şey demeden siz hiçbir şey söylemeyin bence. Ve sakın istifa etmeyin 10 yıllık emeğiniz var

Psikopat herif sinirini çıkarmış rahatlamış hayatına devam ediyor demek ki. O bir şey demeden siz hiçbir şey söylemeyin bence. Ve sakın istifa etmeyin 10 yıllık emeğiniz var
aynen öyle ve bu durum alışkanlık haline geldi
ben hala öğrenemedim yapmadıgımı söylediği işimi yani öyle bişeyde yok
cıkmam tüm haklarımı verecek esek gibi
yıllardır gecesı gündüzü olmadan çalıştım kolaymı öyle msjla çıkarmak

günaydın arkadaslar

S...siz yaa... Boyle boyle bezdirip istifa ettirecek. Rezil herif. Benim de eski isyerimde patronun kizkardesi takmisti. Isimle ilgili hic bir sey bulamayinca salak salak seyleri takardi. Her firsatta hata olmayan seyleri bile hataymis gibi yansitirdi. Bir gun zemini baska bir renk baslanan bir katalog musterinin istegi dogrultusunda baska bir renk basildi. Bu gormus hemen geldi cocuklar gibi sen, hatami yakaladi ya akli sira. "Bu yanlis olmus, simdi ne yapicaz, ne dicez musteriye, boyle olmaz, bununla ilgili konusmamiz gerek :ukala:... Ben de musterinin oyle istedigini soyleyip talep mailini gosterince gozlerindeki huznu gormeliydiniz :D Giderken de "daha dikkatli olalim" diyor salak.

Amaç belli yıldırma politikası.
Sakın istifa etmeyin gerekirse tazminatınızı verip kendi halletsin.,
Nefret ediyorum böyle işverenlerden :@

Back
X