ah burda son katlar çok düşük çünkü sürekli yağmur nem alıyor( olsa istememmi
hayatım bu yüzden bir değil iki değil kaç kere sabrettimBir keresinde gece bir bucukta supurge sesine uyanmisti.. ertesi gun sordugumda kavanoz kirilmis sabah cocuk erken uyandigi icin gormez zarar verir kendine diye mecbur actim supurgeyi demisti.
sizin komsunuzunda cocugu varmis belki biseyler kirilmistir ondan aciyodur. Yoksa hangi aklindan zoru olan insan bu saatte ev supurur.
Tabi inadina rahatsiz etmek icin yapanlarda vardir. Ben olsam 2 kere uyarir ucuncuye polis cagirirdim.
Süpüren süpürüyor canım bizimde komşu yapıyordu alt kat gece 12-1-2 ve her gece üstelik çocuklarında küçük değil 20 nin üstünde gündüzde süpürebilir akşama kadar evde çünkü artık yönetim ciddi uyarı yaptıda bıraktı.
Var canım çocuğundan da çektik çocuk dediğime bakma 25 yaşında var büyüğü son ses müzik falan artık yapamıyor gerçi kadında genç en fazla 45 tir anlayışlı olması gerekir di demek ki ciddi anlamda uyarı gerekiyormuş.Boyle dusuncesiz insanlar varmi gercekten. Allaha sukur bana rastlamamis. Yoksa gercekten isimi yonetime birakamazdim heralde. Bu ne boyle apartmanda insan gibi yasamayi bilmiyorlarsa gitsinler mustakil ev bulsunlar kendilerine
kimse kimseyi cekmek zorunda degil
bunu yapan annem bile olsa tepkimi sert verirdim acikcasi.
Yok degilmisiz istanbuldayim ben bizde de var aynı sorun apartman duvarları kagit gibi zaten cit bile duyuluyor bide süpürge açtı carptira çarptıra supuruyo duvarlaraantalya??
Bundan daha farklı şekilde bende bir komşu vakası yaşıyorum..Konu bile açtım hatta..Benimde psikolojimi bozdu,deli etti..Almıyor kafaları ara polisi getirt kapısına hiç çeneni yorma boş yere..kızlar biz uyarmaktan bıktık 3 kere çocuk için 2 kere de et dövüp kemik kırıyodu evde uyardık ama süpürge içn hiç uyarmadk biter şimdi acil bişedir diye ama tekrarlanıyo sürekli bu arada site değil tek apartman yönetici var gerçi
yeni taşındık biz de
lkızlar apartman deliler evi mi yoksa ben mi deliyim!
üst komşum iki gün arayla bu saatte süpürge yapıyo yarım saat bir küçük çocuğu var evi hergün yeniden inşa ediyomuş gibi gürültü bende de var 1,5 aylık ve 2 yaşında yeminle okadar dikkat ediyorum ki alttakinin başını şişirmesin diye!
şimdi de yatak mı çekiyolar sandalye mi delircem çocuğu anca uyutabildim
sabrediyorum sabrediyorum yok
polisi falan arasam bi yaptırımı olur mu arayacağımdan değil göz korkutcam[/QUOTE gecenin bu saatinde süpürge, masa dandalye takırtısımı olur muş anım?
ben de konu sahibiyle aynı dertten muzdaribim. tam olarak anlatmak istediklerimi yazmışsınızHerkes apartmanda yaşamayı bilecek. Bilmiyorsa müstakile geçecek.Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
Çocukluğumda "aşağıda insan var" cümlesiyle büyüdüm ben.
Çıkın uyarın. 2 gün arayla bu saatte süpürge yapmak nedir.
Yöneticiye söyleyin. Geceyarısı ev mi süpürülürmüş, saygısız insanlar.kızlar biz uyarmaktan bıktık 3 kere çocuk için 2 kere de et dövüp kemik kırıyodu evde uyardık ama süpürge içn hiç uyarmadk biter şimdi acil bişedir diye ama tekrarlanıyo sürekli bu arada site değil tek apartman yönetici var gerçi
yeni taşındık biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?