Bu saatte uyumayan :(

Adyok05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
110
11
Benim gibi olan varmıdır ?
Bu saatte uyuyamayan ?
Düsünceleri agır gelen ?
18 yasına ragmen büyüyen ?
Uyanık olan varmı ?

Bilmem evimde huzurluyum eşimle sorunum yok bide pek ev işi derdim yok gece kk da takılıyorum gündüz uyuyorum hayat bana güzel galiba :KK70:
Valla bende evliyim..esimle sorunum yok..aile vs derdi tasasi yok.. ama huzurlu degilim su saatte.. :) belki de yikanacak bulasiklar ve asilacak camasirlar beni bekledigi ve sabah ise gidecegim icindir.. kimbilir:KK59::21:

Bende uyuyamayanlardanim. Halbuki 1 saat onceye kadar misil misil uyuyordum ta ki 3 yasindaki kizim odaya gelip anne susadim cisim geldi yaninizda yatayim mi diyene kadar:KK43: simdi de uyku tutmuyor.

Valla bende evliyim..esimle sorunum yok..aile vs derdi tasasi yok.. ama huzurlu degilim su saatte.. :) belki de yikanacak bulasiklar ve asilacak camasirlar beni bekledigi ve sabah ise gidecegim icindir.. kimbilir:KK59::21:
Ben çalışmıyorum o avantajım var işte eşin yardım etmiyormu benimki çalışmadığım halde yardım eder :KK66: huzur önemli ya hatta en önemli şey bu hayatta şükür

Ben çalışmıyorum o avantajım var işte eşin yardım etmiyormu benimki çalışmadığım halde yardım eder :KK66: huzur önemli ya hatta en önemli şey bu hayatta şükür
Ediyor da oda nereye kadar etsin.. oda ise gidiyor simdi uyandirip kalk len yika su bulasiklarimi diyeyim ne diyeyim :KK70: :KK70: haha... allah huzurunuzu bozmasin daim etsin insallah:nazar::KK14:

X