Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirrini benimle de paylas:) ne yaparsam ben de rahat olurum :)Bende uyımuyorum ama dertten değil rahatlıktan gündüz 3 e kadar yatıyorum gece yaşıyorum
Bilmem evimde huzurluyum eşimle sorunum yok bide pek ev işi derdim yok gece kk da takılıyorum gündüz uyuyorum hayat bana güzel galibaSirrini benimle de paylas:) ne yaparsam ben de rahat olurum :)
Valla bende evliyim..esimle sorunum yok..aile vs derdi tasasi yok.. ama huzurlu degilim su saatte.. :) belki de yikanacak bulasiklar ve asilacak camasirlar beni bekledigi ve sabah ise gidecegim icindir.. kimbilirBilmem evimde huzurluyum eşimle sorunum yok bide pek ev işi derdim yok gece kk da takılıyorum gündüz uyuyorum hayat bana güzel galiba
Ben çalışmıyorum o avantajım var işte eşin yardım etmiyormu benimki çalışmadığım halde yardım eder huzur önemli ya hatta en önemli şey bu hayatta şükürValla bende evliyim..esimle sorunum yok..aile vs derdi tasasi yok.. ama huzurlu degilim su saatte.. :) belki de yikanacak bulasiklar ve asilacak camasirlar beni bekledigi ve sabah ise gidecegim icindir.. kimbilir
Ediyor da oda nereye kadar etsin.. oda ise gidiyor simdi uyandirip kalk len yika su bulasiklarimi diyeyim ne diyeyim haha... allah huzurunuzu bozmasin daim etsin insallahBen çalışmıyorum o avantajım var işte eşin yardım etmiyormu benimki çalışmadığım halde yardım eder huzur önemli ya hatta en önemli şey bu hayatta şükür
Sağol canım bulaşık dediğin nedir yarın yaparsın boşa dert ediyorsunEdiyor da oda nereye kadar etsin.. oda ise gidiyor simdi uyandirip kalk len yika su bulasiklarimi diyeyim ne diyeyim haha... allah huzurunuzu bozmasin daim etsin insallah
Ne hoşİyi sabahlar herkese. Ben de yeni uyandım. Dertten değil ama. Susadım, kalktım, tam tekrar yatacağım bebek tekmelemeye başladı. Onun heyecanıyla uykum kaçtı.
Tembelim azcik anacIm:)Sağol canım bulaşık dediğin nedir yarın yaparsın boşa dert ediyorsun
Bende üşengecim ama hiç takmıyorum bak gördüğün gibiTembelim azcik anacIm:)