Bu saatten sonra kapımda köpek olsa da istemem.

kimle sevgili oldugunu biliyor musun
bilmiyorum. so konuşmada aradı kendisi yine. kendi söyledi bana. beni arama kız arkadaşım falan görür dedi ben de yazmadım araştırmadım hiç. işim de olmaz. kendisi yazmış işte. hesaplarıma bakıp

Hey maşallah acelesi neymiş. Sen kendin için hayırlısını iste, onu da Allaha havale et. Alırsın haberlerini yakında zaten

Allah böylelerini bildiği gibi yapsın çokta hazırmış, yazık yazık. bence de isteme ama o köpek olup döner merak etme herkes hakettiğini yaşar..

Allah böylelerini bildiği gibi yapsın çokta hazırmış, yazık yazık. bence de isteme ama o köpek olup döner merak etme herkes hakettiğini yaşar..
Evet herkes hakettigini ysayack. Bir beklenti icinde de degilim ama yaptiklarindan sonra ozur bile dilemedi. Ilk baslarda o sinirle pismanligini gormeyi cok istiyordum. Bu biraz daha azaldi. Ama Yuce Rabbm oyle buyuk ki her sey bir plana gore isliyor biliyorum. Sadece pismanligini gormek ve ozrunu duymak istiyorum simdilik. Hakettigini bulsun

Hemde öyle bi dönüyor ki benimde ciddi dşündügüm 1 buçuk senelik bi ilişkim vardı bi konu oldu ona tam anlatamayacgım bir konuydu anlatamayacagını açıkladım anlamadı ayrıldı 1 hafta sonra mesaj attı çok pişmanım falan diye bende sandım ayrıldıgına dedim tamam bişey olmaz çok kötü bişey yaptım dedi sordum sordum söylemedi benim de aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başladı sonra bana pat diye bi fotograf attı yanında bi kız elinde çiçek parmagında yüzük sözlenmiş şerefszi çok pişmanım seni istiyorum dedi kabul etmedim aradan 3 buçuk yıl geçti evlendi çocugu oldu her fırsatta bana ulaşmaya çalışıyor ama eşi biliyormu bilmiyorum ben ulaşmasına izin vermiyorum tabi

Bizim ayrilik sebebimizde surekli onu aldattigimi dusunmesi ve kendi kendine senaryo uretip buna inanmasi oldu. Aileme de mahcup etti beni. Yapmadigi kalmadi ertesi gunde gitmis kendine sevgili yapmis ayni sizin misal gevsek gevsek anlatti bana. Herkes kendine yakisani yapiyor iste. Biz yine sukredelim Allah bizi kurtardi fakat onlarin coluguna cocuguna yazik olacak.

Kuz beni kurtarmadı daha inşallajçh kurtulurum köpek gibi peşimde hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…