Bu saatten sonra olmayız artık

venus12

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
788
801
303
Ankara
Merhabalar hanımlar daha önce başka bir konuda bahsetmiştim eşimin ve benim işim dolayısıyla büyük bir şehirden çok küçük bşr şehire taşıyan nasıl daha doğrusu eşimin işi dolayısıyla taşındık ben de eş durumu yapmak zorunda kaldım. Burayı zaten hiç sevemedim ama konu şu anda bu değil.
Eşimle çok şiddetli kavga ettik neden annesi. Benim eşimin ailesiyle Doğum yaşadıklarımdan dolayı aram pek iti değil bından daha önce başka bşr konuda bahsetmiştim. Onlar da ben de pek birbirimizle konuşmak istemeyiz sadece işleri düşerse benle konulurlar ben de o zaman konulurum saygısızlık ermem.
Bugün kamerayla görüntülü konuluyorlardı torunlarını görmek İstemişler ben de çok aşırı yoruldum bugün belim ağrıyordu elim ben bizimkileri arayacağım dikince iyi siz konuşun çocukta bu arada biraz oyalanır ben de dinleneyim içerde dedim yoksa oğlum resmen bana yapışık yaşıyor ve çöm yoruyor beni. Onlar konuştular sonra eşin geldi internet gittiği için arama kesilmişti yeniden arayacaktı gel sen de konuş dedi ben de daha 3 gün önce konuştum şu an dinleniyorum zaten kapanınca çocuk yine kucağımdan inmeyecek bu akşam konulmak istemiyorum dedim ki dediğim gibi birbirimizi pek sevmeyiz. Eşim ısrar etti ben de ısrarla hayır dedim sonra bu adam delirid çocuğun yanında bağırdı çağırdı eşyaları kırdı ve üzerine yürüdü eli kalktı burmdan indirdi ilk defa böyle bir şey yaptı elimden bşr kaza çıkacak diyip gitti ama ben çok kötü oldum resmen beni dçvecekti yani bir bu kalmıştı yapmadığı. Buz gibi soğudum ondan çocuğumu alıp evi terk edecektim sonra ao çekti gitti ben de oğlumla evde kaldım. Baya ağladım oğlum da korktu ama kendimi tutamadım ağladım ağladım oğluma sarıldım.
Şimdi biraz rahatladım sakin kafayla düşünmek istiyorum. Bu durumda kesinlikle boşanmak gerekiyor gibi geliyor bana. Bu gün o Kalkan el yarın bir gün benim suratıma da iner.
Ama buraya da Yen'i taşındım kimsem yok boşanırsam hemen tayin şnteyebilir miyim bilmiyorum. Oğlum daha küçük 1 yaşına yeni girdi
Ne yapmalıyım ben eşimden gerçekten soğudum bu saatten sonra boşanmasam bile nasıl olacak nasıl ona kocam diyebileceğim bilmiyorum bana dua esin lütfen doğru kararlar alayım .

Ne güzel işiniz var. Sizi istemediğiniz şeylere mecbur edip çocuğunuzu ve sizi korkutan adama şartlarınızı söyleyin ve olmazsa boşanacağınızı söyleyin katlanmayın bütün bunlara...
Aslında şöyle bşr düşünüyorum da boşanmak istiyorum desem kesin kabul eder ve beni suçlar boşan istiyorum diyen sendin bu evliliği sen bitirdin der çünkü hep zeytin yağı gibi üste çıkmayı başarrur mesleğim var çok şükür ama boşanırsak tabi maddi olarak zorlanacağım ayrıca ona güvenmiyorum kredi çekmiştim krediyi ben çekmiştim ama o ödüyordu boşanırsak ödemezse ben ödemek zorunda kalırsam maddi olarak çok zorlanırım boluna dememişler bu devirde babana bile güvenmeyeceksin

Ailesinin mi doldurusuna geldi acaba diyecegim de yine de yaptigi cok yanlis. Evet o el bir kez kalkti mi, kadin da susarsa, bir daha inmiyor malesef. Bu durumu kabullenmemek lazim. Cunku giderek siddeti ve sıklıgı artiyor. Su an oraya alisip alisamamaniz, tayin olmayisini falan dusinmeyin. Bundan sonra bu adamla yapabilecek misiniz onu dusunun. Cocugun yaninda yapmasi da kotu. Cocuga kotu ornek olmus. Cocugun bu simdi bilincaltina islenmistir. Pislik adam. Dayakla lafini gecirmeye calismis akli sira.
Siddet konusunda ilk ve son kez konusun bir daha buna musade etmeyeceginizi soyleyin. Gerekirse bosanacaginizi, siddetin affedilecek tarafi olmadigini soyleyin.

Ben de bosandim. Bossninca kimin bitirdiginin onemi yok ki. Bunu dusunmeyin. Krediyi ev icin mi cektiniz? Bosaninca borclar da paylasyiriliyor bildigim kadariyla.

Bence eşi dövmek amaçlı kaldırsa döverdi bu aşırı sinirden bir anlık kendini kaybetmek gibi geldi bana çok yalnis ama şiddete meyilli birisi olsa evden gitmez şiddet gosterirdi

Eşinin ailesini sevmeye bilirsin ama saygı en azından olmalı.. adam rica etmiş gel beraber konuşalım diye Sen yok.diyince demekki ustelemedi belki.ailesi sordu seni ve oda internet gidince senide alıp konuşmak istemiş bi selam verseydi n keşke inatlasmadan .. Ama bu eşinin sana el kaldırmasını asla haklı çıkartmaz.. Ama bence biraz zamana ver ıkinizde farklı şehir iş yalnızlık.sikildiniz demekki buda üstüne tuzu biberi olmuş.. Ortada çocuk var konuşarak halledin..

Yani keşke 2 dk. Konuşsaydınız da olay buralara gelmeseydi üzücü olmuş o yönden hatalısınız. Ama tabiki bu sonrasında eşinizin hareketini haklı çıkarmaz. Yine de kendisine hakim olamayacağını anlayıp çekip gitmesi de bir şey, şiddet uygulamak istememiş, sonrasında pişman olacağı bir şeyi yapmamak için de ortamı terk etmiş. Tabi bu da bir sonraki zorlamanızda yapmayacağını garantilemezo noktaya gelebiliyorsa başka bir tartışmada o el inebilir de. O yüzden bu konunun sizi fazlaca rahatsız ve tedirgin ettiğini, bu şekilde giderse boşanacağınızı şiddete asla eyvallahınızın olamayacağını ciddi şekilde konuşun derim. Şu aşamada kestirip atmayın ama bence. Siz de hatalısınız ne yazık ki. Eğer bu konuşma restleşmeye dönerse o zaman bakarsınız başınızın çaresine.

Israr ettiğinde iki dk.konussaydiniz keşke. Neyse olan olmuş ..siniriniz geçince konuşursunuz anlasirsiniz. Hemen boşanma yi düşünmeyin yahu çocuk var arada çok büyük affedilemeyecek sorunlar değil..az çok herkesin evinde oluyor.

Bence eşi dövmek amaçlı kaldırsa döverdi bu aşırı sinirden bir anlık kendini kaybetmek gibi geldi bana çok yalnis ama şiddete meyilli birisi olsa evden gitmez şiddet gosterirdi
Olabilir. Evden sakinlesmek icin gitti muhtemelen. Yine de bunu yaoabilecek kapasitesi de var demek ki. Bilemiyorum ya. Cik karisik bir durum. Surekli siddet goren kadinlarimiz da ilk seferde hayir diyemeyen kadinlar genelde. Umarim adam icin bu ilk ve son olur.

Biraz daha gözlemleyin, hemen karar almak zorunda değilsiniz. Borçlar bitene dek belki. Zamanı gelince yine bu durumu bahane edebilirsiniz, kafamdan atamıyorum kaldıramıyorum az kalsın bana vuracak olmanı dersiniz. Acele karar vermeyin, bir yandan kafanızda oturtana dek bekleyin derim.

bir konuda kendinize ve bize durust olabilir misiniz yani sizi tanimiyoruz ve yargilamayacagiz sonucta.. gercekten yorgundunuz bel agrisi vs den dolayi mi gorusmediniz inat tavir mi yaptiniz? eger yaptiysaniz esiniz hissettiyse uzerinize gelmistir. mahsus gorusmuyor vs demistir. ama hakli sebebiniz varsa dediginiz gibi malesef esiniz cok kirici olmus. yanlis yapmis. erkekler aileleri icin evdeki huzuru bozmayi iyi biliyor. annesi sordu belki de gelip neden gorusmuyor dedi o da size patladi.

Sizin sıkıntılarınız brz daha samimiyetsizlik gibi geldi bana, adam yanlış bişi yapmamak için çekmiş gitmiş.çok büyük bi sorun yok gibi yani niye hmm boşanmak istiyorsunuz oğlunuz var arada. Sizin kendinizi iyice anlatacağınız bi konuşma yapmaya ihtiyacınız var bnce

Belki kası taraf konuşmak istedi eşiniz de size söyledi ama siz inatla konuşmamışsınız adam da sinirlendi.Tabi bu onu haklı yapmaz ama siz8n de payınız var biraz ben olsam eşim in hatırı için olsa bile konuşurdum iki dk.

Esinizin sizin ailenizle çok konuştuğunu sanmıyorum, erkekler ama konu kendi aileleri olunca, özellikle evlendikten sonra birden değere biniyorlar.
Tabi saysın ailesini ama eşini de ezmesin.

Burnunuza mi vurdu yoksa eşyayı mi dağıttı? Size vurmadıysa ilk aradığında bi merhaba falan desyediniz yavaştan sıvışırdınız çocuğa odaklannca anlamazlardı. Yaptıgı hakli değil, size fiziksel şiddet uygulamadıysa biraz sakinleşip karar verin

Ben sinir oluyorum görüntülü konuşmaya, benim ailem de uzakta ben telefonda konuşuyorum görüntülü arayıp eşime sen de konuş diye ısrar etmiyorum. Konuşmak istersen konuşursun zorlamak niye?
Kusura bakmayın da ben konu sahibini haklı buluyorum. Eşinin yaptığı da şiddet. Bu kadar basit bir nedenle o el kalkıyorsa bir gün inebilir de. Krediniz ne kadar? Kredi olmasa tek başınıza geçinebilir misiniz? Ayrıca evden siz gitmeyin. Boşanmayacaksanız da süründürün.

Vallahi bende bu kk daki bosancilara çok şaşırıyorum o kadar kolay ki boşanmak değil mi?Evet şiddet görüyorsanız,aldatiliyorsaniz,mutlu değilseniz,ve bunun gibi bir çok sebep varsa boşanın ona sözümüz yok ama bakıyorum çiftler arasında hiç saygı sevgi kalmamış hiç mi bir hatırı yok eşinizin yada sizin herkes istediği gibi yaşayacaksa bu hayatı neden evleniyorsunuz?Aile kavramını öğrenmeyen insanlar evlenmesin bence.Bu konuda ise konu sahibinin de suçlu olduğunu düşünüyorum siz de tetiklediniz ki adam sinirlenmiş kusura bakmayın biraz da donup kendimize bakalım o da onun ailesi yani biraz da saygı duyacaksınız sevmeseniz bile.Insaniz hepimiz sinirleniyoruz bağırıyoruz yeri geliyor hemen herseyde bir BOŞAN lafı almış başını gidiyor.Peki bu kadar kolay yazabilenler bu kadar kolay boşanamıyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…