- 9 Temmuz 2018
- 401
- 1.074
- 113
Şiddete meyli olan insan başta rica edip gel demez geleceksin seni öldürürüm der.Erkeklerin genelinde var sınır bu bana anormal bi hareket gelmedi.Ailesiyle eşiyle birlikte konuşmak isteyen bi adam çok da yadırganan bi durun değil hanımefendi bu bi 2 dk yanında dursaymış bence adam bal gibi olurmuş biraz yüze getirmisOlabilir. Evden sakinlesmek icin gitti muhtemelen. Yine de bunu yaoabilecek kapasitesi de var demek ki. Bilemiyorum ya. Cik karisik bir durum. Surekli siddet goren kadinlarimiz da ilk seferde hayir diyemeyen kadinlar genelde. Umarim adam icin bu ilk ve son olur.
evliliğimin ilk yılında, eşimin yurtdışında yaşayan ablası 7/24 görüntülü muhabbet isterdi.. çok tuhaf ve acaba ben mi yanlış anlıyorum diye sormanıza bile gerek kalmaycak kadar abartılı idi görüntülü konuşma isteği.. bir kaç kez eşim aramadıysa biz senle tanışıyormuyduk.. ne zaman aklına geldim hangi dağda kurt öldü diyordu.. yahu bu adam evli karı koca çalışıyor.. nedir bu görüntülü muhabbet? 2-3 ayda 1 olur 10 dk görürsün tamam.. ben çok bozuluyordum.. tabi eşimin ablaları gelinle konuşalım derdinde değildi eşim sen git yat biz konuşucaz derdi..Merhabalar hanımlar daha önce başka bir konuda bahsetmiştim eşimin ve benim işim dolayısıyla büyük bir şehirden çok küçük bşr şehire taşıyan nasıl daha doğrusu eşimin işi dolayısıyla taşındık ben de eş durumu yapmak zorunda kaldım. Burayı zaten hiç sevemedim ama konu şu anda bu değil.
Eşimle çok şiddetli kavga ettik neden annesi. Benim eşimin ailesiyle Doğum yaşadıklarımdan dolayı aram pek iti değil bından daha önce başka bşr konuda bahsetmiştim. Onlar da ben de pek birbirimizle konuşmak istemeyiz sadece işleri düşerse benle konulurlar ben de o zaman konulurum saygısızlık ermem.
Bugün kamerayla görüntülü konuluyorlardı torunlarını görmek İstemişler ben de çok aşırı yoruldum bugün belim ağrıyordu elim ben bizimkileri arayacağım dikince iyi siz konuşun çocukta bu arada biraz oyalanır ben de dinleneyim içerde dedim yoksa oğlum resmen bana yapışık yaşıyor ve çöm yoruyor beni. Onlar konuştular sonra eşin geldi internet gittiği için arama kesilmişti yeniden arayacaktı gel sen de konuş dedi ben de daha 3 gün önce konuştum şu an dinleniyorum zaten kapanınca çocuk yine kucağımdan inmeyecek bu akşam konulmak istemiyorum dedim ki dediğim gibi birbirimizi pek sevmeyiz. Eşim ısrar etti ben de ısrarla hayır dedim sonra bu adam delirid çocuğun yanında bağırdı çağırdı eşyaları kırdı ve üzerine yürüdü eli kalktı burmdan indirdi ilk defa böyle bir şey yaptı elimden bşr kaza çıkacak diyip gitti ama ben çok kötü oldum resmen beni dçvecekti yani bir bu kalmıştı yapmadığı. Buz gibi soğudum ondan çocuğumu alıp evi terk edecektim sonra ao çekti gitti ben de oğlumla evde kaldım. Baya ağladım oğlum da korktu ama kendimi tutamadım ağladım ağladım oğluma sarıldım.
Şimdi biraz rahatladım sakin kafayla düşünmek istiyorum. Bu durumda kesinlikle boşanmak gerekiyor gibi geliyor bana. Bu gün o Kalkan el yarın bir gün benim suratıma da iner.
Ama buraya da Yen'i taşındım kimsem yok boşanırsam hemen tayin şnteyebilir miyim bilmiyorum. Oğlum daha küçük 1 yaşına yeni girdi
Ne yapmalıyım ben eşimden gerçekten soğudum bu saatten sonra boşanmasam bile nasıl olacak nasıl ona kocam diyebileceğim bilmiyorum bana dua esin lütfen doğru kararlar alayım .
Çocuktan önce böyle değildi asla bu kadar sinirlenmezdi. Annesinin lafına da bu kadar bakmazdı bilmiyorum belki de Doğumdan önce benim de annesiyle bşr sorunum yoktu be zaman ki Doğuma geldiler sorunlar başladı ve ailesiyle arana mesafe koydum sorunlar ondan sonra başladı. Krediyi de Doğumdan önce çekmiştikEski konularınıza bakınca bu adamın ilk vukuatı değilmiş ki. Evliliğinizin en başından beri öfkeli, eşyalara zarar veren, el kaldırıp vurmadan indiren, anasının ağzına bakan biriymiş.
Neye güvenip baba yaptınız, kredi çektiniz?
Çocuklu hayata alışmak bazen zor oluyor belki bu stresi tahammülsüzleştirmiştir eşini bence brz zaman ver ona sende suyuna gitmeye çalış değişir inşallahÇocuktan önce böyle değildi asla bu kadar sinirlenmezdi. Annesinin lafına da bu kadar bakmazdı bilmiyorum belki de Doğumdan önce benim de annesiyle bşr sorunum yoktu be zaman ki Doğuma geldiler sorunlar başladı ve ailesiyle arana mesafe koydum sorunlar ondan sonra başladı. Krediyi de Doğumdan önce çekmiştik
Bu konuya istinaden söylemiştim.Çocuktan önce böyle değildi asla bu kadar sinirlenmezdi. Annesinin lafına da bu kadar bakmazdı bilmiyorum belki de Doğumdan önce benim de annesiyle bşr sorunum yoktu be zaman ki Doğuma geldiler sorunlar başladı ve ailesiyle arana mesafe koydum sorunlar ondan sonra başladı. Krediyi de Doğumdan önce çekmiştik
Okadar sacma bi sebepten kalkmiski o eli bence bi süre soğuk davran hiçbirşeye mecbur değilsinMerhabalar hanımlar daha önce başka bir konuda bahsetmiştim eşimin ve benim işim dolayısıyla büyük bir şehirden çok küçük bşr şehire taşıyan nasıl daha doğrusu eşimin işi dolayısıyla taşındık ben de eş durumu yapmak zorunda kaldım. Burayı zaten hiç sevemedim ama konu şu anda bu değil.
Eşimle çok şiddetli kavga ettik neden annesi. Benim eşimin ailesiyle Doğum yaşadıklarımdan dolayı aram pek iti değil bından daha önce başka bşr konuda bahsetmiştim. Onlar da ben de pek birbirimizle konuşmak istemeyiz sadece işleri düşerse benle konulurlar ben de o zaman konulurum saygısızlık ermem.
Bugün kamerayla görüntülü konuluyorlardı torunlarını görmek İstemişler ben de çok aşırı yoruldum bugün belim ağrıyordu elim ben bizimkileri arayacağım dikince iyi siz konuşun çocukta bu arada biraz oyalanır ben de dinleneyim içerde dedim yoksa oğlum resmen bana yapışık yaşıyor ve çöm yoruyor beni. Onlar konuştular sonra eşin geldi internet gittiği için arama kesilmişti yeniden arayacaktı gel sen de konuş dedi ben de daha 3 gün önce konuştum şu an dinleniyorum zaten kapanınca çocuk yine kucağımdan inmeyecek bu akşam konulmak istemiyorum dedim ki dediğim gibi birbirimizi pek sevmeyiz. Eşim ısrar etti ben de ısrarla hayır dedim sonra bu adam delirid çocuğun yanında bağırdı çağırdı eşyaları kırdı ve üzerine yürüdü eli kalktı burmdan indirdi ilk defa böyle bir şey yaptı elimden bşr kaza çıkacak diyip gitti ama ben çok kötü oldum resmen beni dçvecekti yani bir bu kalmıştı yapmadığı. Buz gibi soğudum ondan çocuğumu alıp evi terk edecektim sonra ao çekti gitti ben de oğlumla evde kaldım. Baya ağladım oğlum da korktu ama kendimi tutamadım ağladım ağladım oğluma sarıldım.
Şimdi biraz rahatladım sakin kafayla düşünmek istiyorum. Bu durumda kesinlikle boşanmak gerekiyor gibi geliyor bana. Bu gün o Kalkan el yarın bir gün benim suratıma da iner.
Ama buraya da Yen'i taşındım kimsem yok boşanırsam hemen tayin şnteyebilir miyim bilmiyorum. Oğlum daha küçük 1 yaşına yeni girdi
Ne yapmalıyım ben eşimden gerçekten soğudum bu saatten sonra boşanmasam bile nasıl olacak nasıl ona kocam diyebileceğim bilmiyorum bana dua esin lütfen doğru kararlar alayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?