Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta hcg için gittiğinizde zaten açlık tokluk sormadan direkt yapıyorlar sorun olmaz verebilirsinizKızlar sabah 7 de biraz alıştırdım ve sonra uyudum şimdi yeni uyandım 3 saat geçti doktora.gidip beta hcg hamilelik kan değerime baktirsam doğru çıkar mı hamilelik belirtisi için kan testi yaptircam doğru sonuç alirmiyim
11 bucukta da versem olur değil mi :)Beta hcg için gittiğinizde zaten açlık tokluk sormadan direkt yapıyorlar sorun olmaz verebilirsiniz
İster 11 buçukta ver ister şimdi istersen daha geç bir şey değişmez11 bucukta da versem olur değil mi :)
Bende diğer yorumlarınıza baktım çok çok erken test verdiğinizde negatif çıkar bosuna kendinizi üzersinizKızlar sabah 7 de biraz alıştırdım ve sonra uyudum şimdi yeni uyandım 3 saat geçti doktora.gidip beta hcg hamilelik kan değerime baktirsam doğru çıkar mı hamilelik belirtisi için kan testi yaptircam doğru sonuç alirmiyim
Evet.negatif çıktı adetime 11 gün var ama ilişki üzerinden bugün 7.gun erken mi gerçektenBende diğer yorumlarınıza baktım çok çok erken test verdiğinizde negatif çıkar bosuna kendinizi üzersiniz
Evet.negatif çıktı adetime 11 gün var ama ilişki üzerinden bugün 7.gun erken mi gerçektenbirde ayrıca yorumlarınıza baktım da gebelik oluşmuşsa bile şuan asla çıkmaz ki.. adet tarihinizi bekleyin size başkaları da söylemiş boşuna kan vermeyin
İlişki üserinden ortalama 11 gün geçmesi gerekiyor zaten 15 gün en iyisi hatta tüp bebek transferlerinde bile 15. Gün test yapıyorlarEvet.negatif çıktı adetime 11 gün var ama ilişki üzerinden bugün 7.gun erken mi gerçekten![]()
ay yok artık ya niye anlamamakta bu kadar ısrarcısın ki? bir sürü insan hem burada hem diğer konularda söylemiş yetmemiş gidip test yapmışsın negatif çıkmış hala erken mi diyorsun.. pes gerçektenEvet.negatif çıktı adetime 11 gün var ama ilişki üzerinden bugün 7.gun erken mi gerçekten![]()
Heyecanlıyım yaptım çünkü internettende araştırdım baktım denemek istedim niye bu kadar tepki verdinay yok artık ya niye anlamamakta bu kadar ısrarcısın ki? bir sürü insan hem burada hem diğer konularda söylemiş yetmemiş gidip test yapmışsın negatif çıkmış hala erken mi diyorsun.. pes gerçekten
Çok mu komikHeyecanlıyım yaptım çünkü internettende araştırdım baktım denemek istedim niye bu kadar tepki verdin
Senin gibi insanlar yorum yapmasın yaHeyecanlıyım yaptım çünkü internettende araştırdım baktım denemek istedim niye bu kadar tepki verdin