Bu sabah 3 saat.önce atistirdim 11.de hamilelik kan testi yaptirsam dogru sonuc çıkarmı

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
29
Kızlar sabah 7 de biraz alıştırdım ve sonra uyudum şimdi yeni uyandım 3 saat geçti doktora.gidip beta hcg hamilelik kan değerime baktirsam doğru çıkar mı hamilelik belirtisi için kan testi yaptircam doğru sonuç alirmiyim

Beta hcg için gittiğinizde zaten açlık tokluk sormadan direkt yapıyorlar sorun olmaz verebilirsiniz

birde ayrıca yorumlarınıza baktım da gebelik oluşmuşsa bile şuan asla çıkmaz ki.. adet tarihinizi bekleyin size başkaları da söylemiş boşuna kan vermeyin

Bende diğer yorumlarınıza baktım çok çok erken test verdiğinizde negatif çıkar bosuna kendinizi üzersiniz

birde ayrıca yorumlarınıza baktım da gebelik oluşmuşsa bile şuan asla çıkmaz ki.. adet tarihinizi bekleyin size başkaları da söylemiş boşuna kan vermeyin
Evet.negatif çıktı adetime 11 gün var ama ilişki üzerinden bugün 7.gun erken mi gerçekten

Evet.negatif çıktı adetime 11 gün var ama ilişki üzerinden bugün 7.gun erken mi gerçekten
ay yok artık ya niye anlamamakta bu kadar ısrarcısın ki? bir sürü insan hem burada hem diğer konularda söylemiş yetmemiş gidip test yapmışsın negatif çıkmış hala erken mi diyorsun.. pes gerçekten

ay yok artık ya niye anlamamakta bu kadar ısrarcısın ki? bir sürü insan hem burada hem diğer konularda söylemiş yetmemiş gidip test yapmışsın negatif çıkmış hala erken mi diyorsun.. pes gerçekten
Heyecanlıyım yaptım çünkü internettende araştırdım baktım denemek istedim niye bu kadar tepki verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…